in

Ζω για χρόνια (11) ως ζωντανή νεκρή !

Γεια σας. Δεν θα σας πω το όνομα,δεν θα σας πω πραγματικά στοιχεία αφού μου δίνετε το δικαίωμα όπως γράφετε, και για το λόγο όσες φορές έχω δώσει το όνομά μου με καταγγελίες, όσο και αν έψαξα δικηγόρο, τον πιάνουνε, και είτε αρνείται, είτε εάν δεχτεί, με εμπαίζει παίρνοντας τα λεφτά μου και μετά δεν προχωράει υπόθεση. Ζω για χρόνια (11) ως ζωντανή νεκρή, αφού δεν έχω κανένα δικαίωμα. Έχουν συμφωνήσει να λένε ότι είμαι τρελή ώστε ό,τι κ να πω παρά τα στοιχεία μου να απαξιώνεται. Λόγω κοινωνικής θέσης, ξέρουν ότι δεν θα βγω στη δημοσιότητα. Υπάρχει συμμορία οικογενειακού περιβάλλοντος, εργασιακού περιβάλλοντος, γειτονικού περιβάλλοντος και πολυκατοικίας.

Ζω σε ένα σπίτι που μου έχουν καταστρέψει οι γείτονες. Που έχουν μετατρέψει γειτονικό διαμέρισμα ως γιάφκα ώστε να διαχέουν ουσίες και οσμές, στο διαμέρισμα, αέρια ώστε να μου αφαιρούν το οξυγόνο, τη σκεπή την έχουν καταστρέψει ολοσχερώς, η υγεία μου κινδυνεύει και με έγγραφα πολεοδομίας και μηχανικών όπου έχουν αποφανθεί περίτης ευθύνης διαμερίσματος, έχω καταφύγει στη δικαιοσύνη αλλά η ιδιοκτήτρια είναιπροστατευόμενη, και δεν έχει πληρώσει ποτέ ακόμα και φυλάκιση είχε ως καταδίκη. Δεν την πείραξε κανένας, αντιθέτως έχω ξοδέψει μία περιουσία για να βρω το δίκιο μου όπου έχω εξαντληθεί πλέον. Και πολύ περισσότερο με τελευταία προσφυγή μου σε δικηγόρο όπου μου πήρε τα λεφτά για να κάνει δικόγραφα και στη συνέχεια δεν τα κατέθετε και εξαφανίστηκε.


Κατέφυγα για σοβαρό γεγονός που συνέβη στη δουλειά μου από αστυνομία, αδέλφια σε συνεργασία με τον επαγγελματικό μου χώρο για να γίνει η διαπόμπευσή μου, εισάγοντας με σε ψυχιατρικό κατάστημα, όπου διέγνωσε ότι δεν χρήζω εγκλεισμού. Επειδή είναι άπειρα τα θέματα, δεν γίνεται να συνεχίσω άλλο. Απλά είμαι θύμα πειραματισμού με κάθε μορφή αφαίρεσης ανθρώπινων δικαιωμάτων μου, με θέματα από μπούλινγκ, βίας ψυχολογικής, καταστροφής περιουσιακών στοιχείων, καταστροφή της υγείας μου στο σπίτι μου όπου το μετατρέπουν κατά καιρούς με συστήματα που έχουν φτιάξει σε θάλαμο αερίων, ώστε να μην μπορώ να αναπνεύσω, πονοκέφαλοι διαρκώς, και κλείσιμο φωνής διότι τα εισπνέω όλα, αποφασισμένη να μείνω σε αυτό, αφού όταν το είχα εγκαταλείψει τους έπιαναν και τους νέους ενοίκους ώστε να δημιουργούν παρόμοιες ενέργειες τρομοκρατίας, πίεσης και ισοπέδωση της προσωπικότητάς μου.

Η απάντηση του κωλοχανείο : καλησπέρα ανώνυμη φίλη μήν κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ! Μακάρι κάποιος που θα διαβάσει την ιστορία σου να μπορεί να σε βοηθήσει αν έχει περάσει κάτι παρόμοιο βάζοντας την δικία του συμβουλή κάτω στα σχόλια 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για πολύτεκνους: Τους απεχθάνομαι, τους έχω γραμμένους!

Μήπως έχετε κάπου ξεχασμένο κέρμα των 100 δραχμών; Δεν φαντάζεστε σε τι τιμή μπορείτε να το πουλήσετε στο internet! (photos)