in

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής: “Ναι στο επίδομα για τους συνταξιούχους – Όχι στην κοροϊδία του Τσίπρα” (4 ΒΙΝΤΕΟ)

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην δεύτερη μέρα συζήτησης του νομοσχεδίου σχετικά με το φιλοδώρημα του Τσίπρα προς τους συνταξιούχους και την ονομαστική ψηφοφορία, χαρακτήρισαν θεατρικούς τους λεονταρισμούς της κυβέρνησης σημειώνοντας πως ο Σύριζα θα εφαρμόσει τις απαιτήσεις των δανειστών.

Μάλιστα κατέθεσαν τροπολογία για την μείωση του ΦΠΑ σε όλα τα νησιά, όχι μόνο αυτά που πλήττονται από την λαθρομετανάστευση και χαρακτήρισαν το πλεόνασμα της κυβέρνησης εικονικό, αφού προκύπτει από υπερφορολόγηση και όχι ανάπτυξη, όπως ο διατείνεται πολιτικός τσαρλατάνος Τσίπρας.


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης κατά την ομιλία του αρχικά είπε πως δεν υπάρχει ούτε ένα επιτυχημένο παράδειγμα εφαρμογής των παράλογων πολιτικών καπιταλιστικών μηχανισμών τύπου ΔΝΤ.

Από την άλλη σημείωσε πως μέχρι σήμερα στην ιστορία της ανθρωπότητας η Αριστερά δεν έκανε ανακατανομή του πλούτου. Το μόνο που έκανε -με ιδιαίτερη μάλιστα επιτυχία- ήταν ανακατανομή της φτώχειας. «Στόχος της Αριστεράς -και το έχουν και οι Έλληνες αριστεροί στο πίσω μέρος του μυαλού τους, το είχαν, το έχουν και θα το έχουν- είναι η δημιουργία των δύο τάξεων: της ελίτ και των εξαθλιωμένων» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε τονίζοντας πως «Οι ηρωισμοί που βλέπουμε σε αυτήν εδώ την αίθουσα, δεν έχουν κανένα, μα κανένα νόημα. Τα λιοντάρια που βλέπετε σήμερα, ψήφισαν κοινή συναινέσει σε αυτήν εδώ την αίθουσα το μνημόνιο το τελευταίο. Και ακούμε σήμερα ότι πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να αντιταχθούμε σε αυτούς που έρχονται στο Χίλτον και να μην πω τι κάνουν σε καθημερινή βάση στη σημερινή συγκυβέρνηση. Ας μην ακροβατούμε. Ας μη λέμε πράγματα που δεν ισχύουν. Οι ηρωισμοί αλλού. Εσείς όλοι μαζί αποφασίσατε παραμονή της Παναγίας του 2015 να προχωρήσετε στην περαιτέρω φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης κατά την ομιλία του παρουσίασε και ανέλυσε τα βασικά σημεία της τροπολογίας που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή για την μείωση του ΦΠΑ στα νησιά.

«Οι μνημονιακές πολιτικές τα τελευταία χρόνια στη χώρα έχουν οδηγήσει στη λήψη υφεσιακών μέτρων και για την νησιωτική χώρα, γεγονός που αντιτίθεται στην οικονομική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Η αύξηση του ΦΠΑ σε 23% για εισιτήρια ΟΣΕ, ακτοπλοΐας, αεροπορικά, στα εστιατόρια, στα ξενοδοχεία, στην εστίαση, στα τρόφιμα, στο νερό, στην ξυλεία, στα τιμολόγια της ΔΕΗ, στα τιμολόγια του φυσικού αερίου, στα αγροτικά προϊόντα, στα θέατρα, στις εφημερίδες, στα περιοδικά είναι το τελειωτικό χτύπημα, όχι μόνο για τον τουρισμό, αλλά και για την επιβίωση των νησιωτών.» είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, απευθυνόμενος τους βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου ζήτησε να στηρίξουν την τροπολογία της Χρυσής Αυγής και να αποδείξουν ότι πράγματι δεν είναι αγκυλωμένοι σε ιδεοληψίες και έχουν κάτι να προσφέρουν στον Ελληνικό Λαό.

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος κατά την ομιλία του αρχικά σημείωσε πως οι κάτοικοι των νησιών δεν κινδυνεύουν μόνο από τον οικονομικό μαρασμό με την αύξηση του ΦΠΑ, αλλά πλέον κινδυνεύει η ζωή τους από την λαθρομετανάστευση.

«Κλείστε τα σύνορα! Αυτή την έννοια έχει η λέξη «σύνορα» και αυτό τουλάχιστον μπορείτε να το εφαρμόσετε άμεσα στον Έβρο. Επιπλέον, γεμίστε τα νησιά μας με στρατό» είπε χαρακτηριστικά. Σχετικά με την διαμάχη Σύριζα-ΝΔ τόνισε πως «ακόμα και σήμερα -για τα μάτια του κόσμου, φυσικά- για τις ψήφους, ενώ οι πολιτικές σας είναι ακριβώς οι ίδιες. Τις έχετε ψηφίσει. Έχετε καταστρέψει τον ελληνικό λαό και την ψήφο του πλέον δεν μπορείτε να την εξαγοράσετε. Εφαρμόζετε ίδιες πολιτικές με τα ίδια καταστροφικά αποτελέσματα».

Κλείνοντας, χαρακτήρισε επικίνδυνους τους υπουργούς Τσιρώνη και Ζουράρι με αφορμή τις απαράδεκτες δηλώσεις τους για την Ελληνική Σημαία και τα νησιά.

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος κατά την ομιλία του αρχικά είπε πως «σήμερα ήρθαμε εδώ να συζητήσουμε το βασικότερο όλων, ένα καινούργιο τέχνασμα του Αλέξη Τσίπρα, του πολιτικού τσαρλατάνου που βγάζει κάθε φορά και έναν “λαγό” μέσα από το καπέλο και προσπαθεί να αλλάξει αυτά που βλέπουμε όλοι, την κατάντια της Πατρίδας μας».

Σχετικά με το πλεόνασμα που παρουσίασε η κυβέρνηση το χαρακτήρισε εικονικό, αφού προκύπτει κυρίως από την βαριά υπερφολορόγηση. «Δίνετε ψίχουλα στη μια τσέπη των συνταξιούχων και βάζετε βαθιά το χέρι στην άλλη τσέπη τους για να τους πάρετε όχι αυτά που τους δίνετε, αλλά πολλαπλάσια» είπε χαρακτηριστικά.

«Το συμπέρασμα είναι ένα -το ξαναλέμε πάλι-, ότι είστε ακριβώς ίδιοι μαζί με τη Νέα Δημοκρατία, μαζί ψηφίζετε και τα μνημόνια, μαζί ψηφίζετε τα τζαμιά, μαζί ψηφίζετε τα σύμφωνα συμβίωσης, γι’ αυτό μη βγείτε εσείς της Νέας Δημοκρατίας μέσα στις γιορτές και ξεσαλώσετε στις περιφέρειές σας και μην κοροϊδέψετε για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό ότι θα φέρετε κάτι καινούργιο, γιατί πολύ απλά δεν έχετε να φέρετε κάτι καινούργιο.» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Βουλή: Με 195 «ναι» εγκρίθηκε ο μποναμάς Τσίπρα

Τώρα ΜΟΛΙΣ ανακοινώθηκε: «Δυστυχώς ΕΚΤΟΣ ευρώ η ελλάδα»