in

Τούρτα αμυγδάλου !!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ:
Παίρνουμε έτοιμο παντεσπάνι.

ΣΙΡΟΠΙ:
1 φλιτζάνι τσαγιού νερό,
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη βράσιμο 3 λεπτά.


ΚΡΕΜΑ:
Ζεσταίνουμε 1 κιλό γάλα με 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη,ρίχνουμε μέσα 4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ με 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι αφού προηγουμένως τα διαλύουμε σε λίγο γάλα από το κιλό ανακατεύουμε μόλις πήξει κατεβάζουμε και προσθέτουμε 2 κρόκους αυγών,2 βανίλιες,2 κουταλιές της σούπας βούτυρο,2 κουταλιές της σούπας σκόνη αμύγδαλο.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΑ ΚΡΥΑ:
Τοποθετούμε ένα πάτο,σιρόπιασμα,κρέμα,πάτο,σιρόπιασμα,κρέμα ,πάτο σιρόπιασμα και τέλος σαντιγί και καβουρδισμένο αμύγδαλο -προαιρετικά !

Συνταγή από Τeni Tsantaktsidou –Αγαπάμε Μαγειρική !!!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τυρόψωμο ή τυροκουλούρα!!!!

Σουφλέ με τυριά !!!