in

Τόση βρώμα δεν σου μυρίζει;;;; «Το οργανωμένο έγκλημα κατηχησής σου»… Α Μέρος

Ποια η λειτουργία της Ψυχοπολιτικής επάνω στον πολίτη; Η επιστήμη έχει πάει πολύ μπροστά, μας λένε τα κανάλια Νοητικού προγραμματισμού μας. Και που να ξέραμε πόσο μπροστά είναι. Κάθε καλός δυνάστης αριστερός ή δεξίος απαιτεί ορισμένα πράγματα απο την μοντέρνα στάνη. Και έχει βρεί τους τρόπους του εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Για να διατήρησει την κυριαρχία του επάνω σε κάθε καλό «φορολογούμενο», και να επιρρεάσει την συμπεριφορά του, τις σκέψεις και τα πιστεύω του, μαζί με τους βοηθούς του, επιτίθεται επάνω στο πνεύμα.


Και το καταφέρνει μέσω της χειραγώγησης της «ψυχικής υγείας» του ατόμου. Σε ατομικό και σε συλλογικό επίπεδο. Παρά το γεγονός ότι η τιμωρία από μόνη της φέρνει πάλι τιμωρία… η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα και ο σκοπός κάθε τιμωρίας είναι η «κατήχηση» του ατόμου. Τιμωρείται από την «πολιτεία» ή από τις κάθε αρχές για να ελεγχθεί πλήρως η συμπεριφορά του μέσα από την σκέψη του…να τον κάνει δηλαδή να υπακούσει το μοντέλο του. Με σκοπό τον ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΥ του! Ο κυβερνήτης, χρειάζεται την τυφλή υπακοή των υπηκόων του, προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του, και για αυτό καταφεύγει στην επιβολή κυρώσεων…φορολογίας…και προστίμων… Αυτό ισχύει για κάθε φυλή και κάθε κράτος στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Μια ασφαλής μέθοδος για τη ρύθμιση και την εξασφάλιση της υπακοής των ατόμων και των μαζών είναι η επιβολή της υπακοής. Αυτό το μοντέρνο επιστέγασμα ονομάζεται ψυχο-πολιτική των μαζών. Έτσι βλέπουμε ότι η ψυχο-πολιτικές ενέργειες εναντίον μας είναι τόσο παλιές όσο και η ιστορία του ανθρωπού. Επιβάλλονται σε όλες τις φυλές και σε όλα τα γεωγραφικά πλάτη του κόσμου.

Τι κάνουν οι κυβερνώντες για να καλυφθούν με το θέμα της ηθικής πλευράς και την τόσο χαζή έννοια «καταπάτηση» των ατομικών μας δικαιωμάτων;;; Τι κάνουν για να καλυφθούν απο πλευρά ηθικής, νομικά και κοινωνικής ευθύνης που θα έπρεπε να είχαν…κάθε φορά που παίρνουν νέους φόρους όπως κάνουν σε κάθε νέα αρχή του έτους;;; Παίρνουν νέα οικονομικά μέτρα για τα πρόβλημα που δημιούργησαν οι ίδιοι μαζί με τις τράπεζες και την ελίτ που σας πίνει το αίμα!!!

Οι ψυχο-πολιτικές επιθέσεις τους λειτουργούν άριστα….καθώς αποδεικνύεται κάθε φορά όταν ο έλληνας πολίτης είναι αναγκασμένος προς το συμφέρον του κράτους… να συμορφώνεται με τα κάπιταλ κοντρόλ των δικων του χρημάτων ή να αρχίσει να πληρώνει τις νέες εφορίες που του επιβάλονται συστηματικά και με το νόμο κάθε νέα αρχή του έτους!!! Πόση σχιζοφρένεια αντέχει ένας σημερινός έλληνας άραγε πριν αρχίσει τις διαμαρτυρίες;;;
Όλη αυτή η πολεμική επίθεση νέων μέτρων απο τους κυβερνώντες είναι μια οικονομική «κατήχηση» σύμφωνα με τις επιθυμίες του κράτους-μαφία εναντίον στους πολίτες του με το πρόσχημα της οικονομικής κατρακύλας….στην ουσία όμως μαζεύουν το ρευστό απο τους νόμιμους ιδιοκτήτες για να το προσφέρουν στους «ιδιοκτήτες» αυτού εδώ του φαινομενικά ονομαζόμενου «πολιτισμού».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μυστηριώδες σημείωμα από το κρυσφήγετο του μακελάρη της Κωνσταντινούπολης (pics)

Παράξενα «προσφυγικά» μέτρα σε ελληνικά στρατόπεδα