Τώρα η μάνα του Παντελή αποκαλύπτει και σοκάρει μετά τις εικόνες: «Έχω στοιχεία που θα…»
=

Οι φωτό που δημοσιεύει το πρώτο θέμα δεν είναι στοιχείο της προανάκρισης. 

Όχι. Δεν είναι στοιχείο της δικογραφίας. Δείχνουν όμως πολύ καθαρά, ότι ο Παντελής με το παρεάκι του έπινε, ζούσε έντονα την στιγμή στο τραπέζι. 
Το σπουδαιότερο που δέιχνουν όμως, είναι ότι έκανε, δεν το έκανε μόνος του κλεισμένος μέσα σε ένα δωμάτιο. Υπάρχουν δίπλα του πολλά πρόσωπα, γνωστά και άγνωστα και μάλιστα κάποιοι απο αυτούς πριν λίγες μέρες δήλωσαν στον ανακριτή πως ήταν σε άλλο δωμάτιο και δεν έβελεπαν τι έκανε ο Παντελής στην λέσχη.
Με την δημοσιοποίηση αυτών των εικόνων το σοκ της μάνας ήταν μεγάλο. Βλέπετε δεν είναι και εύκολο να βλέπεις το παιδί σου σε στιγμές λίγο πριν πεθάνει και βασικότερο ερώτημα της κ. Αθηνάς γεννά πολλά σενάρια και ερμηνείες.
«Γιατί τα ρούχα του παιδιού μου ήταν γεμάτα σκόνη και άμμο κατά τον απεγκλωβισμό; Μήπως ο Παντελής από το πολύ ποτό έπεσε κάτω και κάποιος ή κάποιοι τον έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο να οδηγήσει παρά την ημιλιπόθυμη κατάστασή του; Και το σημαντικότερο. Με ποιους έπαιζε

χαρτιά εκείνο το βράδυ και γιατί αυτοί οι τύποι δεν έχουν βγει τόσο καιρό να καταθέσουν;». Η μητέρα του Παντελή είναι εξοργισμένη και απαιτεί απαντήσεις.

Ωστόσο τόσο για την Αθηνά, αλλά και για τα άλλα μέλη της οικογένειας η στεναχώρια έχει αντικατασταθεί με οργή. Οργή καθώς τα κλίκς αυτά αναιρούν τις καταθέσεις των κοριτσιών. Αν βεβαίως ισχύει ότι υποστήριξαν πώς δεν έβλεπαν. 
Για την οικογένεια το πρωτεύον είναι η αλήθεια… και όχι οι αποζημιώσεις και τα χρήματα. Άλλωστε αν κάποιος ανατρέξει σε αποφάσεις του παρελθόντος και δεδικασμένα θα δεί ότι παρόμοιες περιπτώσεις δεν «πληρώθηκαν» με τόσα εκατομμύρια όσα κάποιοι βλακωδώς υποστήριξαν αλλά με μερικές χιλιάδες ευρώ. Για να λέμε και την ουσία δηλαδή.
Τι σημαίνει αυτό νομικά; Ο δικηγόρος της οικογένειας Μπάμπης Λυκούδης δεν λέει τυχαία ότι η υπόθεση δεν έκλεισε αλλά ξεκινάει τώρα.
Να σας θέσω ένα απλό ερώτημα εγώ που δεν είμαι νομικός; Αν οι δυο κοπέλες λένε ψέματα στις καταθέσεις τους για την λέσχη…. Ποιος μου λέει εμένα και ποιος με διαβεβαιώνει ότι και τα άλλα που υποστήριξαν είναι αλήθεια; Δηλαδή γιατί να πιστέψω ότι οδηγούσε ο Παντελής για παράδειγμα; Όταν το ψέμα είναι εύκολο; και το κυριότερο, είχαν ΣΟΒΑΡΟΥΣ λόγους να το κάνουν αυτό. 
Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η προανάκριση και θα τα μάθουμε όλα. Στα χαρτιά τουλάχιστον… γιατί όπως όλα δείχνουν η αλήθεια αργεί…
Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση ο δικηγόρος της οικογένειας ξέρει πολύ καλά και τον νόμο και πώς οι εικόνες αυτές είναι καταλυτικές για την αξιοπιστία ή μη των εμπλεκομένων. Το σίγουρο είναι πως θα έχουμε εξέλιξη… το νού σας !!!


loading...

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο