Ο νεαρός είναι Σύριος γεννηθείς το 2000, κατά δήλωσή του και όπως φαίνεται από τα χαρτιά που προσκομίστηκαν στον Αστυνομικό Τμήμα του Πολυκάστρου.
Γύρω στις 1:30 με 2:00 προχθές το μεσημέρι ο νεαρός Σύριος έκανε τις βόλτες του στις γειτονιές του Πολυκάστρου. Κάποια στιγμή πέρασε από την γειτονιά όπου η κυρία ήταν έξω από το σπίτι της, στην αυλή με το μικρό της παιδί. Ο νεαρός μιλούσε Αγγλικά και σε αυτή την γλώσσα ζήτησε κάτι να φάει. Η νεαρή κυρία, πιθανόν κινούμενη από αισθήματα συμπόνιας, έδωσε στον νεαρό ένα κρουασάν και έναν χυμό.
Τι ήθελε και έκανε αυτήν την ενέργεια; Ο νεαρός ξεθάρρεψε. Μπήκε μέσα στην αυλή και έβγαλε από την τσέπη του ένα πενηντάευρο προτείνοντάς το στην κυρία. Η κυρία πανικοβλήθηκε και πήγε να μπει μέσα στο σπίτι, ο νεαρός ακολούθησε και προσπάθησε να μπει και αυτός μέσα στο σπίτι, κάνοντας μάλιστα και κάποιες άσεμνες χειρονομίες. Η κυρία πάνω στον πανικό της άρχισε να καλεί σε βοήθεια.
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.
Από ότι αντιλαμβάνεστε δεν πρέπει να εμπιστευόσαστε κανένα γλυκομίλητο ή ανθρώπους που με την φωνή τους και με τον τρόπο τους θα σας κάνουν να τους λυπηθείτε.

Δεν πρέπει να προσφέρετε τίποτε κατά μόνας, αλλά μόνον μέσω οργανωμένων συλλόγων ή κρατικών φορέων. Προ πάντων όχι μέσω αλληλέγγυων και Μ.Κ.Ο. kilkiswebtv


Προσθέστε το δικό σας σχόλιο