in

Τι φανερώνει το κούρεμα ενός άντρα για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του

Ένα κούρεμα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της εικόνας κάποιου. Μπορεί να πει πολλά για το άτομο που το επέλεξε. Στην τελική, δεν το επέλεξε χωρίς λόγο, έτσι δεν ήταν; Φυσικά, αυτό δεν πρέπει να ληφθεί πάρα πολύ σοβαρά δεδομένου ότι αυτό είναι περισσότερο ένα διασκεδαστικό τεστ .

1. Μακριά μαλλιά


Τι φανερώνει το κούρεμα ενός άντρα για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του - Εικόνα 1

Αχ, αυτά τα μακρυμάλλικα όμορφα αγόρια. Είναι δημιουργικά όντα, προκαλώντας στις γυναίκες σκέψεις Βίκινγκς και πολλούς άλλους χαρακτήρες φαντασίας. Και μας αρέσουν αυτά τα κουρέματα. Το πιο βασικό είναι να κερδίσετε τη μάχη για το σαμπουάν.

2. Κοντοκουρεμένοι κρόταφοι και αυχένας

Τι φανερώνει το κούρεμα ενός άντρα για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του - Εικόνα 2

Αυτό το κούρεμα είναι μια πραγματική αρρενωπή επιλογή αλλά και αυτή ενός ζηλιάρη άντρα . Και καθώς οι μισοί από όλους τους άνδρες έχουν αυτό το κούρεμα, θα πρέπει να δείξετε απίστευτο χάρισμα για να βεβαιωθείτε ότι είστε αυτός που λαμβάνει προσοχή. Αυτό το κούρεμα είναι χαρακτηριστικό των έξυπνων ανθρώπων. Τείνουν επίσης να έχουν μια καλή αίσθηση του χιούμορ.

3. Καθόλου μαλλιά.

Τι φανερώνει το κούρεμα ενός άντρα για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του - Εικόνα 3

Πολύ έξυπνοι άντρες που κάνουν σχέδια για το μακροπρόθεσμο μέλλον τους. Δεδομένου ότι είναι φαλακροί, έχουν πάρει τη σωστή απόφαση. Τώρα τυφλώνουν τις γυναίκες όχι μόνο με το χαμόγελό τους, αλλά και με την αντανάκλαση του ήλιου. Σοβαρά όμως, αυτό το κούρεμα επιλέγεται συνήθως από άντρες που δεν ενδιαφέρονται για όλα αυτά τα φανταχτερά πράγματα. Αυτοί οι άνδρες είναι επίσης πολύ πιστοί.

4. Χωρίστρα στη μέση

Τι φανερώνει το κούρεμα ενός άντρα για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του - Εικόνα 4

Αυτό το κούρεμα είναι πιθανό να επιλεγεί από έναν εργατικό, επίμονο άνθρωπο, ικανό να ακολουθήσει τους στόχους του χωρίς να σταματήσει ποτέ. Ειδικά αν η χωρίστρα ήταν φυσικά στο πλάι. Και καθώς αυτό το χτένισμα δεν είναι δύσκολο να κάνουμε, θα μπορούσαμε επίσης να πούμε ότι τέτοιοι άνδρες δεν ενοχλούν πολύ.

5. Καρφάκια

Τι φανερώνει το κούρεμα ενός άντρα για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του - Εικόνα 5

Αυτό το χτένισμα είναι το πιο κατάλληλο για ονειροπόλους, νοσταλγούς για τους καιρούς όπου τέτοια κουρέματα ήταν στη μόδα. Γενικά, οι άνθρωποι με καρφάκια είναι χιουμοριστικοί τύποι που θέλουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής.

6. Μεσαίου μήκους μαλλιά με αφέλειες στο πλάι

Τι φανερώνει το κούρεμα ενός άντρα για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του - Εικόνα 6

Ρομαντικοί μέχρι το κόκκαλο. Κοιτάζετε τα μαλλιά τους και αρχίζετε να φαντάζεστε ότι στέκεστε στην πρύμνη ενός πλοίου δίπλα σε αυτόν τον όμορφο άνδρα. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα στην πραγματική ζωή χρειάζεται ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Μας λέει ότι αυτός ο άντρας είναι ικανός να οργανώσει τη ζωή του καλά. Και αυτός ο τύπος είναι πολύ ελκυστικός για τις γυναίκες, που δεν τους πειράζει να χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους.

7. Πιο μακριά μαλλιά στο κέντρο και ξυρισμένα στα πλάγια

Τι φανερώνει το κούρεμα ενός άντρα για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του - Εικόνα 7

Αυτό είναι ένα κούρεμα ενός άντρα με αυτοπεποίθηση. Επίσης ένας γυμνασμένος άντρας με ένα καρό πουκάμισο. Με γένια σίγουρα! Αν δεν υπάρχει τίποτα από τα παραπάνω, σύντομα θα υπάρξουν. Αυτός ο άντρας συμβαδίζει με τους καιρούς.

8. Ψηλός κότσος

Τι φανερώνει το κούρεμα ενός άντρα για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του - Εικόνα 8

Χμμμμ … Ένας άντρας με πολλή αυτοπεποίθηση, χωρίς φόβο κριτικής. Μπορεί να γνωρίζει κάποιες πολεμικές τέχνες και μπορεί να εξαφανιστεί σε ένα σύννεφο καπνού. Ένας χαρακτήρας με ενδιαφέρον γενικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ψήφισμα: Συμφωνείτε Να Απαγορευτεί Το Κάπνισμα Σε Πάρκα Και Παραλίες

Ξέσπασε σε κλάματα ο Μητροπολίτης Χίου ακούγοντας το «Μακεδονία Ξακουστή»