in

Τα καλύτερα τραγανά Κριτσίνια καρότου ever

Η Συνταγή είναι από κ. Stratoula Andreadi – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”

ΥΛΙΚΑ
500 gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 λάδι
100 κρασί
1/2 Κ.του γλυκού μπεικιν
1/2 Κ.του γλυκού πάπρικα
1/2 Κ του γλυκού αλάτι
3 με 4 καρότα…τριμμένα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω το λάδι το κρασί..αλάτι πάπρικα…τα ανακατεύω…Κ Ρίχνω λίγο λίγο το αλεύρι.. με το μπεικιν ανακατεμένο…

Η ζύμη θα είναι λίγο σφιχτή….

Προσθέτουμε το καρότο…Κ ζυμώνουμε. Θα βγάλει την υγρασία του….Κ θα έρθει….Στα ίσια του…το ζυμαράκι.

Αφήνουμε μισή ώρα…Κ πλάθουμε. Έψησα στους 180 για 20 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εξαιρετική συνταγή για εύκολες πάστες αμυγδάλου…

Θεσσαλονίκη: Οθωμανικά εμβατήρια μπροστά από εκκλησία! – «Καταστρέψτε τους Έλληνες» (βίντεο)