Μπορεί οι σχεδόν καθημερινές διαρροές, να μην έχουν ρίξει τα νούμερα τουSurvivor, ωστόσο δεν σημαίνει αυτό πως ο ΣΚΑΪ δεν έχει πρόβλημα με αυτό.
Από εχθές το πρωί νέες διαρροές κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και αφορούν στο πρόσωπο από την ομάδα των «Διασήμως» που θα μαζέψει βαλίτσες για Ελλάδα.
Σύμφωνα με αυτές τις διαρροές, το πρόσωπο αυτό, είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Ωστόσο, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, ημέρα της αποχώρησης, άλλες διαρροές έρχονται να ανατρέψουν τις προηγούμενες, αφού σύμφωνα με αυτές, η Ευρυδίκη παραμένει, αλλά θα πρέπει να αποχωριστεί την κολλητή της φίληΛάουρα Νάργες.
Όπως κάθε φορά, το mediafree.gr, δεν υιοθετεί καμία άποψη, ωστόσο οι διαφορετικές διαρροές, πιθανό να είναι ένας τρόπος να μπερδευτεί το τηλεοπτικό κοινό. Υπομονή λοιπόν, σε λίγες ώρες θα ξέρουμε με ασφάλεια, ποιος ή ποια θα «πετάξει» για Ελλάδα!