in

Σουφλέ με Ζαμπόν και Τυρί

Υλικά (6 μερίδες)

  • 10 φέτες ψωμί του τοστ, μπαγιάτικο χωρίς κόρα
  • 10 φέτες τυρί κασέρι
  • 5 φέτες ζαμπόν μεγάλες ή 10 μικρές
  • 3 κ.σ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 4 αυγά
  • ½ λίτρο γάλα
  • 250g κρέμα γάλακτος
  • 1 κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
  • 1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 3 κ.σ. γραβιέρα τριμμένη

Βουτυρώνουμε καλά το ειδικό σκεύος για σουφλέ και το αφήνουμε στην άκρη να περιμένει.
Σε μεγάλο μπωλ ρίχνουμε το γάλα, τα αυγά, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. Το αφήνουμε στην άκρη για αργότερα.
Δες την συνέχεια στο www.kitchenstori.es
Δείτε επίσης  Πανεύκολο και Λαχταριστό υγρό σουφλέ σοκολάτας που λιώνει στο στόμα, έτοιμο σε λίγα λεπτά


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τα Πιο τραγάνα και νόστιμα τηγανιτά Κολοκυθάκια και μελιτζάνες

Σπιτικά τουλουμπάκια