in

Σουφλέ με Ζαμπόν και Τυρί

Υλικά (6 μερίδες)

  • 10 φέτες ψωμί του τοστ, μπαγιάτικο χωρίς κόρα
  • 10 φέτες τυρί κασέρι
  • 5 φέτες ζαμπόν μεγάλες ή 10 μικρές
  • 3 κ.σ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 4 αυγά
  • ½ λίτρο γάλα
  • 250g κρέμα γάλακτος
  • 1 κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
  • 1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 3 κ.σ. γραβιέρα τριμμένη

Βουτυρώνουμε καλά το ειδικό σκεύος για σουφλέ και το αφήνουμε στην άκρη να περιμένει.
Σε μεγάλο μπωλ ρίχνουμε το γάλα, τα αυγά, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. Το αφήνουμε στην άκρη για αργότερα.
Δες την συνέχεια στο www.kitchenstori.es
Δείτε επίσης  Πανεύκολο και Λαχταριστό υγρό σουφλέ σοκολάτας που λιώνει στο στόμα, έτοιμο σε λίγα λεπτά


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Τα Πιο τραγάνα και νόστιμα τηγανιτά Κολοκυθάκια και μελιτζάνες

Σπιτικά τουλουμπάκια