1 ποτήρι νερό,1,5 ποτήρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις,2 ποτήρια ζάχαρη 5 κουταλιές γεμάτες σκόνη κακάο,4 αυγά,1 πακέτο Βιτάμ,2 μπαίκιν πάουντερ,3 βανίλιες,μισή σοκολάτα κουβερτούρα ( προαιρετικά)
Βάζετε τη ζάχαρη ,το νερό κι το Βιτάμ μέσα σε μία κατσαρόλα και το ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και το Βιτάμ ,ώστε να γίνουν όλα τα υλικά ένα μείγμα.
Αφού γίνει αυτό το μείγμα το αφήνετε να γίνει χλιαρό.
Σπάτε τα αυγά και τα χτυπάτε καλά
Από το μείγμα που έχετε φτιάξει πρίν κρατάτε ένα ποτήρι.
Εν τω μεταξύ βουτυρώνετε το ταψί και από πάνω ρίχνετε λίγο κακάο
Αφού γίνουν όλα ένα μείγμα,τα βάζετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 30-40 λεπτά ανάλογα με το φούρνο σας,για πιο σιγουριά μπηξτε μια οδοντογλυφίδα ,αν βγει καθαρή το γλυκό σας έχει ψηθεί.
Το αφήνετε να γίνει χλιαρό ,το κόβετε σε κομμάτια και ρίχνετε από πάνω το μείγμα που είχατε κρατήσει μέσα στο ποτήρι για να σιροπιαστεί…
Τρίβετε από πάνω σοκολάτα το γαρνίρετε με γλυκό του κουταλιού της αρεσκείας σας ,το πορτοκάλι του πάει πολύ,το σερβίρετε και καλοκαίρι με μια μπάλα παγωτό αλλά και σκέτο είναι υπέροχο
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!