in

Σοκολατάκια τύπου ferrero rocher για να τους κακομάθετε

Υλικά:
300 gr φουντούκια
150 gr γκοφρετα τύπου amaretti
300 gr πραλίνα
200 gr κουβερτουρα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χοντροκόβουμε τα 250gr φουντούκια και θρυμματίζουμε την γκοφρετα


Βάζουμε την πραλίνα και ανακατεύουμε καλά.Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο να παγώσει για μία ώρα περίπου

Πλάθουμε σε μπαλάκια,λιώνουμε την κουβερτουρα σε Μπεν Μαρί και ανακατεύουμε μαζί τα υπόλοιπα φουντούκια.Βουτάμε τα σοκολατάκια μας στην κουβερτουρα

Τα αφήνουμε να παγώσουν καλά στο ψυγείο…

Η Συνταγή είναι από κ. Poly Paraskeva – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Για πάντα… χοντροί: Αφράτα πιροσκί με φέτα!

Μπιφτέκια κοτόπουλου με σάλτσα κρέμας