ΥΛΙΚΑ:

2 πακέτα σφολιατίνια
2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής, με γεύση βανίλια
700 ml γάλα φρέσκο
1 κ.σ ζάχαρη
1 βανίλια (προαιρετικά)


Εκτέλεση

Βάζουμε τη σκόνη σε ένα μπολ και ενώ ρίχνουμε σταδιακά το γάλα, ταυτόχρονα χτυπάμε με το σύρμα. Προσθέτουμε τη βανίλια και τη ζάχαρη και χτυπάμε για λίγο ακόμα.

Προσοχή! Το μείγμα δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ ρευστό ούτε πολύ πηχτό.

Στη συνέχεια απλώνουμε σε ένα μικρό ταψί ή τάπερ μια στρώση σφολιατίνια και απλώνουμε τη μισή κρέμα. Βάζουμε άλλη μια στρώση σφολιατίνια και σκεπάζουμε με την υπόλοιπη κρέμα.

Όσα σφολιατίνια έχουν περισσέψει τα θρυμματίζουμε και τα απλώνουμε ομοιόμορφα πάνω στο γλυκό μας. Το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον τρεις ώρες μέχρι να σφίξει καλά και μετά είναι έτοιμο για σερβίρισμα! Πριν το σερβίρουμε πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη για ακόμα πιο λαχταριστό αποτέλεσμα!

xrysessyntages

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο