in

Ρεβανί Πολίτικο με κρέμα !!!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΡΕΒΑΝΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ.ΦΤΙΑΞΕΤΕ!!!!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΡΕΒΑΝΙ:
6 αυγά,
50 γραμμάρια ζάχαρη,
200 ml γάλα.φρέσκο,
200 ml σπορέλαιο,
1 σακουλάκι χοντρό σιμιγδάλι,
1 μπέικοινπάουντερ,
1 βανίλια!


Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν!
Ρίχνουμε το γάλα,το σπορέλαιο, σιγά σιγά το σιμιγδάλι το μπέικιν την βανίλια!
Τοποθετούμε το μείγμα σε.ταψί 30 νούμερο και το ψήνουμε στους.180 βαθμούς προθερμασμένο για 35 λεπτά.ανάλογα τον φούρνο!

ΣΙΡΟΠΙ:
Βράζουμε.3 ποτήρια νερό ,3 ποτήρια ζάχαρη,μισό λεμόνι το χυμό του για 5 λεπτά!
Όταν το κατεβάζουμε προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο αγελαδινό!
Σιροπιάζομαι κρύο γλυκό ζεστό σιρόπι!

ΚΡΕΜΑ:
Βάζουμε στην κατσαρόλα 1 λίτρο γάλα.φρέσκο με.6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη να ζεσταθεί!
Ρίχνουμε.4 κουταλιές της σούπας γεμάτες κορν φλάουρ με.2 κουταλιές της σούπας γεμάτες αλεύρι ανακατεύουμε και όταν πήξει την κατεβάζουμε και προσθέτουμε 1 βανίλια και 50 γραμμάρια βούτυρο!
Όταν κρυώσει την χτυπάμε με το μίξερ και ρίχνουμε μέσα 1 ποτήρι σαντιγί χτυπημένη ανακατεύουμε απαλά και την τοποθετούμε πάνω στο γλυκό!
Τέλος ρίχνουμε πάνω κανέλα καρύδια!

Εκτέλεση φωτό από Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσιζκέικ πολύ ελαφρύ !!!

Μελιτζάνες στον φούρνο με ρεγκάτο πεντανόστιμες!!!