in

Πίτσα !!!

Υλικά
1 ποτήρι νερό χλιαρό
1 ξηρή μαγιά
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο
Και αλεύρι(για πίτσα τύπου 00) όσο πάρει

Μέχρι να μη κολλάει στα χέρια ζύμωμα για 10 λεπτάκια δυνατά,άφησα να ξεκουραστεί για 15 λεπτάκια το ζυμάρι μου σε ζεστό σημείο.
Το άνοιξα σε σχήμα πίτσας,και έψησα σε ανάποδο ταψί, αφού το είχα στο φούρνο στους 250 βαθμούς να κάψει το ταψί,με τα προσεχτικά έβαλα τη πίτσα πάνω στο ταψί με τη βοήθεια λαδόκολλα, κι ακούμπησα το ταψί κάτω στον πάτο της κουζίνας κι έψησα στους 230 αντιστάσεις για 20 λεπτά ανάλογα το πάχος που έχει το ζυμάρι σας(Από 10 έως 20 λεπτά.
Καλή επιτυχία.
**Το ανάποδο ταψί,και πολύ καλά πυρωμένο κάνει τέλειο ψήσιμο , ψήνετε όπως στις πιτσαρίας,σαν να είναι από ξυλοφουρνο😉


Συνταγή από Εύη Ρουσσοπούλου-Οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παγωτό !!!

Γεμιστά !!!!