in

Πιροσκί με φέτα

λικά για 6-8 άτομα

1 κιλό αλεύρι
300 γραμμάρια φέτα τριμμένη
Μισό λίτρο γάλα χλιαρό
1 φακελάκι μαγιά
1 ασπράδι αβγού
2 κρόκοι αβγών
150 γραμμάρια βούτυρο
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
Πιπέρι


Εκτέλεση

Ανακατεύετε σε μια λεκανίτσα όλα τα υλικά και αφήνετε σκεπασμένα με μια πετσέτα μισή ώρα να φουσκώσει η ζύμη.
Κόβετε τη ζύμη σε μπαλάκια και την ανοίγετε περίπου 15 εκατοστά.
Βάζετε μέσα τη φέτα μαζί με λίγο πιπέρι και κλείνετε καλά σαν μισοφέγγαρο.
Τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ: Φάγαμε χαστούκι γιατί ξεχάσαμε τη μεσαία τάξη!

Έστησαν περίπτερο σε διάβαση τυφλών και οταν το παιδί τους ζήτησε τα ρέστα τον πλάκωσαν στο ξύλο ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ !