in

Περισσότερα Κορίτσια Αναζητούν Έναν Πλούσιο Σύντροφο Για Να Χρηματοδοτήσουν Έναν Πολυτελή Τρόπο Ζωής

Περισσότερα Κορίτσια Αναζητούν Έναν Πλούσιο Σύντροφο Για Να Χρηματοδοτήσουν Έναν  Πολυτελή Τρόπο Ζωής

 


Ο σύγχρονος κόσμος των ραντεβού δεν μοιάζει καθόλου όπως ήταν κάποτε. Καθώς βαδίζουμε όλο και βαθύτερα στον 21ο  αιώνα, νεότερα και πιο προοδευτικά είδη σχέσεων γίνονται όλο και πιο συχνά και είναι πιο εύκολο να εμφανιστούν. Πάνε οι μέρες των παλαιών αρχέτυπων στις σχέσεις – ξέρετε, αγόρι συναντά κορίτσι, αγόρι βγάζει κορίτσι έξω σε ραντεβού, τελικά το αγόρι και το κορίτσι δημιουργούν μια μονογαμική σχέση μεταξύ τους αν όλα πάνε καλά και τα λοιπά και τα λοιπά – σήμερα υπάρχουν πολλές μη παραδοσιακές και, ειλικρινά, μάλλον δελεαστικές εναλλακτικές λύσεις σε σχέση με τους παλιούς τρόπους φλέρτ, μερικές από τις οποίες έχουν αποδειχθεί αρκετά προσοδοφόρες, ειδικά για τις νέες γυναίκες.

 

Πιθανότατα, είστε ήδη εξοικειωμένοι με τον όρο πλούσιο γκόμενο, τη σχέση με πλούσιο γκόμενο. Στην πραγματικότητα, ίσως να έχετε κάνει μια τέτοια σχέση (ή το σκεφτόσασταν) στο παρελθόν. Αν ναι, δεν είστε τα μόνα άτομα. Αυτή η αμοιβαία επωφελή συμφωνία φαίνεται ότι γίνεται ολοένα και πιο συνηθισμένη στις μέρες μας. Σύμφωνα με το The Atlantic, από το 2015, τα ραντεβού με «πλούσιους» μπορούν να θεωρηθούν ως μια ταχέως αναπτυσσόμενη τάση. Αν και ο μεγαλύτερος αριθμός των ατόμων που κάνουν τέτοια σχέση μπορείτε να τα συναντήσετε στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν πολλά άτομα στον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και την Κολομβία επίσης. Στην πραγματικότητα, αυτές είναι οι πρώτες 5 χώρες σε αυτού του είδους σχέση στον κόσμο.

 

Η ιστοσελίδα ραντεβού, Seeking Arrangement, η οποία ειδικεύεται στο να βοηθά τους ανθρώπους να βρίσκουν κάθε είδους προσωπικής σχέσης, είτε με πλούσια άτομα είτε όχι, ισχυρίζεται ότι «διαθέτουν πάνω από 1.4 εκατομμύρια φοιτήτριες και φοιτητές μεταξύ των μελών τους, που αποτελούν το 42% των εγγεγραμμένων χρηστών. Σχεδόν ένα εκατομμύριο από αυτούς βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες», σύμφωνα με τη Wikipedia

 

Τι μας λέει, λοιπόν, για την ταχέως αναπτυσσόμενη τάση με αυτού του είδους σχέση; Λοιπόν, αρχικά, μας δείχνει τα κύρια δημογραφικά αυτών των ατόμων. Με άλλα λόγια, ένα μεγάλο μέρος των νέων γυναικών που αναζητούν έναν πλούσιο γκόμενο είναι, φυσικά, φοιτήτριες. Αυτό, βέβαια, θα πρέπει να ενθουσιάζει οποιοδήποτε ώριμο, πιο πλούσιο υποψήφιο πλούσιο γκόμενο εκεί έξω. Αλλά τους δείχνει ακριβώς που να πάνε για να βρουν ένα όμορφο, νεαρό μωρό. Είτε στις πανεπιστημιουπόλεις, είτε φυσικά, θα μπορούσαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο Seeking Arrangement.

 

Η σχέση με πλούσια άτομα έχει επικριθεί από ορισμένους. Κυρίως επειδή δεν είναι ακόμη ευρέως κατανοητή. Και οι άνθρωποι λατρεύουν να επικρίνουν αυτό που δεν καταλαβαίνουν – ειδικά αν προκαλεί την πουριτανική ηθική πυξίδα τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ίσως να έχετε ακούσει τους ανθρώπους να εκφράζουν τα προβλήματα τους με αυτή. Τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι θα παρομοιάζουν τη σχέση ενός πλούσιου γκόμενου με ένα μωρό με μια πιο περίπλοκη εκδοχή πορνείας – ένα μέσο για να αποφεύγουν τυχόν πιθανές νομικές συνέπειες – τα μωρά, σύμφωνα με αυτούς τους κριτικούς, είναι απλά υπερβολικά ωραιοποιημένοι συνοδοί. Απλά είναι πορνεία με κάτι επιπλέον, θα λένε.

 

Ωστόσο, η αντιπαράθεση αυτή δεν λαμβάνει υπόψη τις πιο εκλεπτυσμένες και πολύπλευρες πτυχές αυτού του είδους σχέσης. Αυτό υπεραπλουστεύει τη συμφωνία και αγνοεί το γεγονός ότι πολλές φορές ένα μωρό και ο πλούσιος γκόμενος αναπτύσσουν μια πολύ ισχυρότερη σχέση. Καθώς η ανταλλαγή δώρων για στοργή δεν είναι άμεση, πραγματικά δεν είναι όπως η πορνεία. Με άλλα λόγια, μια συνοδός χρεώνει έναν Γιάννη ένα συμφωνημένο χρηματικό ποσό για μια συμφωνημένη χρονική περίοδο. Μόλις τελειώσει αυτό το διάστημα, της οφείλει X ποσό δολαρίων. Ένα μωρό δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Είναι αλήθεια ότι ο πλούτος του πλούσιου γκόμενου είναι συχνά αυτό που τον καθιστά αρχικά γοητευτικό.

 

Αλλά δεν υπάρχει προκαθορισμένη χρηματική συμφωνία, δεν γίνεται ανταλλαγή χρημάτων για μια υπηρεσία. Αντ’ αυτού, ο πλούσιος γκόμενος απλά υπόσχεται να κακομάθει το κορίτσι του με δώρα. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές ένας πλούσιος γκόμενος δεν περιμένει ποτέ το μωρό του να κοιμηθεί μαζί του – απλά θέλει γυναικεία συντροφιά. Είναι ευγνώμων ότι το μωρό θέλει να τον κάνει χαρούμενο ως αντάλλαγμα. Με την πάροδο του χρόνου, αυτή η σχέση συχνά εξελίσσεται, όπως γίνεται με όλες τις σχέσεις. Δεν θα εξελιχθεί ποτέ στο είδος παραδοσιακής μονογαμικής σχέσης του παρελθόντος, αλλά σίγουρα εξελίσσεται σε κάτι βαθύτερο και πιο περίπλοκο από τη σχέση μεταξύ μιας πόρνης και ενός Γιάννη.

 

Για ποιο λόγο τότε μια νεαρή γυναίκα θα ήθελε να κάνει σχέση με πλούσιο γκόμενο; Πέρα από το γεγονός ότι με τον τρόπο αυτό θα βοηθηθεί να επιβιώσει στο κολλέγιο, καθώς και να γλιτώσει ενδεχομένως εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια παίρνοντας ένα σπουδαστικό δάνειο. Λοιπόν, είναι σχεδόν αδύνατο να περιορίσουμε τους λόγους που μια γυναίκα επιλέγει να κάνει μια τέτοια σχέση, καθώς τα κίνητρα που έχει κάθε κορίτσι είναι, φυσικά, μοναδικά και ποικίλα. Αλλά ένας άλλος πολύ συνηθισμένος λόγος πηγάζει από τον επιθυμητό τρόπο ζωής.

 

Ένας αυξανόμενος αριθμός κοριτσιών συνειδητοποιούν ότι, με το να κάνουν σχέση με πλούσιο γκόμενο, μπορούν να ζήσουν τον τρόπο ζωής που πάντα ονειρευόντουσαν χωρίς να χρειάζεται να παντρευτούν πλούσιους ή να δουλεύουν για να κερδίζουν για τον εαυτό τους. Ίσως είναι τόσο απλό. Το να κάνει κάποια σχέση με πλούσιο μπορεί να την εκτοξεύσει έξω από τη συνηθισμένη οικονομική της στρατόσφαιρα… τουλάχιστον για κάποιο χρονικό διάστημα.

 

Πολλές νέες γυναίκες στρέφονται στους πλούσιους γκόμενους για να τους γευτούν κάτι χλιδάτο. Ακόμη και αν δεν διαρκεί για πάντα, εντάξει, μια σέλφι σε ένα γιοτ μπορεί να κάνει θαύματα στο προφίλ σας Instagram, έτσι δεν είναι; Ποιος δεν θα ήθελε απλά μια δόση πολυτέλειας; Επιπλέον, δεν είναι καθόλου αδύνατο για μια τέτοια γυναίκα να βρει έναν ώριμο κύριο που είναι πραγματικά και σωματικά και συναισθηματικά γοητευτικός. Έτσι, πραγματικά όλοι βγαίνουν κερδισμένοι, ανεξάρτητα από το πώς θα το δείτε.

 

Είτε θέλετε να γίνετε πλούσιος γκόμενος, είτε θέλετε να βρείτε έναν, υπάρχουν πολλές διαδικτυακές ιστοσελίδες και εφαρμογές ραντεβού που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε τα όνειρα σας. Πέρα από το Seeking Arrangement, υπάρχουν αμέτρητοι πόροι που αποσκοπούν στη διευκόλυνση των μη παραδοσιακών σχέσεων. Και η πιο ολοκληρωμένη και οργανωμένη λίστα όλων αυτών μπορείτε να τη βρείτε στον The Porn Dude (όπου μπορείτε επίσης να βρείτε τις καλύτερες ιστοσελίδες πορνογραφίας στο διαδίκτυο, απλά σε περίπτωση που η αναζήτηση σας δεν φέρει αποτέλεσμα αμέσως). Καλό κυνήγι!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συναγερμος με το Νέο ναρκωτικό που μετατρέπει σε «αγάλματα» Ή ΖΟΜΠΙ τους χρήστες [ΦΟΒΕΡΑ video]

Κατέρρευσε Ο Ανδρέας Μικρούτσικος Μετά Τον Θάνατο Του Αδελφού Του. Σκηνές Τραγωδίας Στο Νοσοκομείο