in

Πατατοκεφτέδες

Υλικά
1 κιλό πατάτες
1 κρεμμύδι
4 αυγά
2-3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
100 γραμ τυρί τσένταρ
Αλάτι, μαύρο πιπέρι
τριμμένη φρυγανιά

Για το τηγάνισμα
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
ηλιέλαιο


Εκτέλεση

Πλένουμε τις πατάτες, ξεφλουδίζουμε και βράζουμε σε αλατισμένο νερό.
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και ψιλοκόβουμε.
Τρίβουμε το τυρί.
Λιώνουμε τις πατάτες , προσθέτουμε κρεμμύδι, 2 αυγά και τριμμένο τυρί.
Βάζουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Χτυπάμε τα άλλα 2 αυγά. Στη συνέχεια, παίρνουμε κομμάτια του πουρέ, βυθίζουμε σε αυγό, στη συνέχεια σε τριμμένη φρυγανιά και τηγανίζουμε.

xrysessyntages.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ένα δροσερό γλυκό ψυγείου με σαβαγιάρ και μερέντα, με ανάλαφρη βελούδινη γεύση

Το κιουνεφέ του Στέλιου Παρλιάρου είναι ένας ύμνος στην Ανατολή, το κανταΐφι και το βούτυρο