in

TO ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΤΑ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ας αφήσουμε στην άκρη αυτόν τον επαρχιωτισμό που αποπνέει αυτή η χώρα. Που αναζητά τους «Έλληνες» που έχει δίπλα του κάποιος Αμερικανός ή άλλος ηγέτης και που πιστεύει ότι έτσι θα λύσει τα προβλήματά της.

Ας ξεχάσουμε και το γεγονός ότι ψάχνουμε να βρούμε σωτηρία από τους ξένους και δεν κάνουμε αυτά που πρέπει για να γίνουμε ισχυροί και να μην έχουμε κανέναν ανάγκη. Είναι ένα διαχρονικό κόμπλεξ που απορρέει από το γεγονός ότι πιστεύουμε πως είμαστε το κέντρο του κόσμου και όλοι μας χρωστάνε αλλά εμείς τίποτε στους εαυτούς μας και στην πατρίδα μας.


Αυτά είναι πράγματα που ίσως δεν διορθώνονται, τουλάχιστον έτσι εύκολα. Όμως, η εικόνα του χωριάτη που υποδέχεται το «αφεντικό», όπως αυτή που παρουσιάστηκε με τον Ομπάμα, δείχνει ότι αυτή η κυβέρνηση έχει το μεγαλύτερο απ’ όλα τα κόμπλεξ.

ImageGen

Μια αριστερή κυβέρνηση που έκαιγε σημαίες και έβριζε τους Αμερικανούς κι ένας πρωθυπουργός που έκανε καταλήψεις κατά των ΗΠΑ είναι σίγουρο ότι θα έχει πρόβλημα αντιμετώπισης ενός τέτοιου γεγονότος. Ακόμη κι αν ο Αμερικανός πρόεδρος είναι απερχόμενος και ελάχιστη σημασία έχει για το τι θα πει και πώς.

Όμως, μια σειρά από γεγονότα δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει πρόβλημα… γελοιότητας. Από το χαλί που στρώθηκε στραβά στο αεροδρόμιο, μέχρι τον… ενικό του Τσίπρα. Και από την εμφανή αμηχανία του πρωθυπουργού απέναντι στο επικοινωνιακό «τέρας» μέχρι τον Πάνο Καμμένο να πανηγυρίζει σαν γύφτικο σκεπάρνι γιατί ο Ομπάμα τον… προσκύνησε. Έπειτα από αυτό μάλλον ο ακομβίωτος στρατηγός μπορεί να πάρει σύνταξη και να διηγείται στα παιδιά του τα μεγαλεία.

Μια εικόνα που μας προσβάλλει ως έθνος, όχι ότι θα πρέπει να είμαστε περήφανοι κι εμείς οι ίδιοι για την κατάντια της πατρίδα μας. Αλλά όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί και ο υπουργός Άμυνας ειδικά δείχνουν μια εικόνα κακόμοιρου και κοιτούν με δέος τον Πλανητάρχη τότε ο γιαλός είναι στραβός.

episkepsi-ompama-ena-tipota-me-mpoliko-katholou

Και τότε θα πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια για να αλλάξει η κακή εικόνα. Όσο για τις υποσχέσεις για το χρέος, τα έχουμε πει όλα. Ο Ομπάμα μπορεί να λέει αυτά που θέλει, τζάμπα είναι και σε κανέναν δεν κοστίζουν. Δυστυχώς άργησε να έρθει τουλάχιστον τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα. Άλλωστε, μέσα στα χρόνια της βαθιάς κρίσης στη χώρα μας μπορούσε αν ήθελε ο Ομπάμα να παρέμβει και να δώσει λύσεις. Δεν το έκανε τότε, γιατί να μπορεί να το κάνει τώρα που παίρνει σύνταξη;

antinews.gr

ΕΦΥΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΩΡΕΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΣΤΟΝ ΜΟΥΡΛΟΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ – «ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!» ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ΖΟΛΩΤΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ! ΜΕ «ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ» Η «ΚΟΥΤΣΗ ΧΗΝΑ» ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

episkepsi-ompama-ena-tipota-me-mpoliko-katholou

Όσοι παρακολούθησαν τα της επίσκεψης Ομπάμα στην Αθήνα, δεν μπορεί να μην πρόσεξαν την άσχημη εικόνα του Αλέξη Τσίπρα.

 

a1a2

a3a4a5a6

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ! Το… ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ με τον τέως Πλανητάρχη τέλειωσε! Ακολουθεί η ΕΞΟΝΤΩΣΗ και των πιο Φτωχών

Ενα νέο, επαχθέστατο καθεστώς φορολόγησης θα ισχύσει το 2017 για πάνω από 1.000.000 πολίτες με πολύ χαμηλά εισοδήματα από τόκους, ενοίκια ή περιστασιακή απασχόληση. Οι εν λόγω φορολογούμενοι θα κληθούν του χρόνου να πληρώσουν υπέρογκα ποσά φόρου εισοδήματος, τα οποία θα υπολογιστούν με 44% επί εξωπραγματικών ποσών τεκμαρτού εισοδήματος που θα τους προσδιορίσουν τα τεκμήρια διαβίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πολύ σημαντικές διατάξεις του ν. 4330/2015, με τις οποίες προβλέπεται ευνοϊκός τρόπος φορολόγησης για ορισμένες κατηγορίες οικονομικά αδύναμων φυσικών προσώπων που πιάνονται στα «δίχτυα» των τεκμηρίων δεν θα ισχύσουν το 2017 για τα εισοδήματα του 2016, καθώς η κυβέρνηση -με το Μνημόνιο ΙΙΙ που υπέγραψε τον Αύγουστο του 2015- δεσμεύτηκε να τις καταργήσει!

Ετσι, όσοι φορολογούμενοι αποκτήσουν φέτος και εμφανίσουν στις φορολογικές δηλώσεις του επομένου έτους πενιχρά εισοδήματα μερικών λεπτών του ευρώ από τόκους καταθέσεων ή πολύ χαμηλά εισοδήματα από ενοίκια ή από περιστασιακή απασχόληση θα πιάνονται στις παγίδες των τεκμηρίων διαβίωσης (για τις κατοικίες και τα Ι.Χ. αυτοκίνητα που έχουν χρησιμοποιήσει) και θα υπερφορολογούνται επί εξωπραγματικών τεκμαρτών εισοδημάτων με συντελεστή 22% από το πρώτο ευρώ και με προκαταβολή φόρου αυξημένη στο 100% του κύριου φόρου, σαν να έχουν κερδοφόρες επιχειρήσεις! Ουσιαστικά για το έτος 2016, όλοι αυτοί οι πολίτες θα φορολογηθούν με τελικό φορολογικό συντελεστή 44% επί ανύπαρκτων εισοδημάτων!

Ειδικότερα, για τα εισοδήματα του 2016 που θα δηλωθούν το 2017:

1) Θα καταργηθεί η διάταξη της παραγράφου 2 του άρθρου 1 του ν. 4330/2015. Η διάταξη αυτή προβλέπει ότι εφόσον ο φορολογούμενος έχει πραγματικό εισόδημα μόνο από τόκους καταθέσεων ή κι από ακίνητα και εφόσον το τεκμαρτό εισόδημα (το εισόδημα που προκύπτει με βάση τα τεκμήρια) δεν υπερβαίνει τις 9.500 ευρώ, η προστιθέμενη διαφορά εισοδήματος που προκύπτει λόγω της εφαρμογής των τεκμηρίων δεν φορολογείται με την κλίμακα φορολόγησης των εισοδημάτων από επιχειρηματικές δραστηριότητες, στην οποία ισχύει συντελεστής φόρου 22% από το πρώτο ευρώ, αλλά με την ευνοϊκή κλίμακα των μισθωτών και των συνταξιούχων (η οποία προβλέπει αφορολόγητο όριο κλιμακούμενο από 8.636-9.545 ευρώ).

 

Μετεγκατάσταση των προσφύγων ζήτησε Αυστριακός ευρωβουλευτής που επισκέφτηκε το Κιλκίς

Το δικαίωμα στον γάμο διεκδικούν πρόσφυγες στην Ελλάδα