in

Πάμε για ζαμπονοκασεροπιτα που θα γλειφετε τα δάχτυλά σας

Υλικά:
4αυγα,
100γρ.αλευρι,
150γρ.γαλα,
250γρ.ζαμπον,
1κ.γ.λ.μπεικειν παουτερ,
250γρ.κασερι,
μισό κουταλάκι αλάτι,
150γρ.φερα τριμμένη και
λίγο βούτυρο για την μακρόστενη φορμα!

Εκτέλεση:
χτυπάμε τα 4αυγα για δύο λεπτάκια Ρίχνουμε μέσα το αλεύρι,το γάλα,το μπεικειν πάουντερ,το χτυπάμε για αλλά δύο λεπτά.


Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά μας το κασέρι,την φέτα και το ζαμπον τα ανακατεύουμε όλα μαζί.

Βουτυρωνουμε Καλά την φόρμα και Ρίχνουμε όλο το υλικό μέσα στην φόρμα μας…
το βάζουμε στο φούρνο στους 200βαθμους για 20 λεπτάκια και είναι έτοιμη

Η Συνταγή είναι της κ. Xristina Gewrgiopoulou – “Χρυσές Συνταγές“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ με ΠΑΤΑΤΑ και ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

Cheesecake !!!