in

Ο ΓΑΠ ο νεκροθάφτης και η κότα που θέλει να γίνει Τραμπαλέξης

Μη νομίζεις ότι ο Κρίτων Ιακώβου σε ξέχασε (τότε που σε ψήφισε για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, δεν ήξερε ο ανόητος τι φιδάκι είσαι). Μη πιστέψεις ότι τα όσα έκανες εναντίον του ως εκπρόσωπος των Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας, υπογράφοντας υπέρ της θέσης του σε αργία, τάχα για ρατσισμό, σεξισμό και χυδαιολογία, θα διαγραφούν και θα λησμονηθούν.

Επέλεξες να υπηρετείς τυφλά το σάπιο Πασοκοσυριζαϊκονουδουλικό, ρατσιστικό κατά των Ελλήνων σύστημα που συρρικνώνει και οδηγεί στον αφανισμό τον Ελληνικό λαό με αντάλλαγμα το τμηματαρχι(δι)λίκι. Είπες στον εαυτούλη σου, ας γίνω εγώ τμηματάρχι(δι)σσα και ας μαμηθεί το Σύστημα Υγείας, ας περιθάλπονται οι μουσουλμάνοι λαθροέποικοι και να πάνε να μαμηθούνε οι Έλληνες καρκινοπαθείς !


Είπες στον ευγενή εαυτούλη σου, δεν θα τολμάνε αρκετοί Έλληνες να πηγαίνουν στα κρατικά νοσοκομεία φοβούμενοι τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και τις άθλιες συνθήκες, ενώ όσοι άποροι ή βλάκες πηγαίνουν θα αποδημούν πάραυτα για την αιώνια ζωή ! Ε, και τι έγινε ; Και να ψοφήσουν πάλι κερδισμένοι θα είναι, θα γλιτώσουν από τα βάσανα !

Είπες στον εαυτούλη σου, ποια είναι η συριζαϊκή πολιτική ; Αφαιρέστε ασφαλιστικά δικαιώματα και παροχές υγείας από τους Έλληνες και δώστε τα στους Ρομά, στους Αφγανούς, στους Πακιστανούς, στους Σομαλούς στους Μπαγκλαντεσιανούς !

Είπες στον αέρινο εαυτό σου, οι Υπουργούληδες έχουν εντολή από τους ξένους να διαλύσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας, να χρηματοδοτούν τις ανθελληνικές ΜΚΟ-τρωκτικά της Υγείας και να πηδήξουν τις Ελληνικές Φαρμακοβιομηχανίες !

Ε, και λοιπόν συλλογίστηκες, τι μου πέφτει εμένα ; Εντολές Ξανθού είναι αυτές ! Εμένα στα τσουρέκια μου, γιατί να μη ψηφίσω εναντίον ενός συναδέλφου μου που αντιδρά και μας χαλάει τη σούπα ;

Γιατί να δυσαρεστήσω το Πολάκη ; Τι με νοιάζει εμένα αν η ξαδέλφη του Αναπληρωτή Υπουργού την έβγαλε λάδι στο Π.Σ., αν και εξαιτίας της πέθανε ένα κοριτσάκι κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης (η ξαδέλφη του Πολάκη ήταν η αναισθησιολόγος και ήταν και παρούσα στην εγχείρηση) ; Τι με νοιάζει εμένα, αν έκλεψε ναρκωτικά από το φαρμακείο δημόσιου νοσοκομείου ; Τι με κόφτει εμένα, αν ξεσκίσανε τον Ιακώβου για αντικυβερνητικές αναρτήσεις και τον στιγματίσανε αδίκως, εμφανίζοντάς τον ρατσιστή, σεξιστή και χυδαιολόγο (τον Τραμπ σε μικρογραφία) ; Γιατί να μη ψηφίσω υπέρ της θέσης του σε δυνητική αργία  και να δυσαρεστήσω το Ξανθό και τη Κάλλη (Φράγκου) ;

Εύγε και εις ανώτερα, τιμάς δεόντως το ευγενικό σου όνομα Ευγενία ! Ευγενική μορφή χωρίς ψυχή. Τα καλά και συμφέροντα και να πα να μαμηθεί το Σύμπαν !

Σύνελθε όσο είναι καιρός. Έρχεται μεγάλη καταιγίδα που θα σαρώσει τα πάντα.
Ο λαός άρχισε να ξυπνά και θα στραγγαλίσει τα διεθνιστικά, «πολυπολιτισμικά» και λαθρολάγνα αμερικανοσυριζόνια του Σόρος.

Δεν καταλάβατε ακόμη αμερικανοκατσαπλιοσυντρόφια ότι ήρθε ο ρατσιστής, σεξιστής και χυδαιολόγος Τραμπ ; Θα έχετε μεγάλο trouble, μεγάλο τραμπλ, πολλή «ταλαιπώρα» σας περιμένει. Από εδώ και στο εξής θα ζήσετε πολύ στριμόκωλα, ανθελληνικά πασοκοσυριζόνια, εκτός και αν η κότα σας

(http://i.giphy.com/l2JJwups9UPmhWUIU.gif), ο Αλέξης γίνει Τραμπαλέξης ! Τότε θα έχετε κάποιες λιγοστές ελπίδες να πέσετε στα μαλακά !

Δεν καταλάβατε ακόμη, δημοσιοϋπαλληλικά τσουτσέκια ότι άρχισαν να σκάνε τα λάστιχα στο άρμα της Παγκόσμιας Νέας Τάξης, που σέρνει τον τενεκεδένιο ΣΥΡΙΖΑΝουΔούλη σας (Σας θυμίζει κάτι από γάμο ε ; Που σέρνουν τα κονσερβοκούτια !) ;
Το πανηγύρι σας, έφτασε στο τέλος του.
Άραγε, σκέφτηκες ποτέ Τζένη ποιους υπηρετείς ;
Υπηρετείς αυτούς που μετατρέπουν το Υπουργείο Υγείας των Ελλήνων σε Υπουργείο μουσουλμάνων λαθροαλλοεθνών.

Τα παιδιά σου τα σκέφτηκες καθόλου, σε τι φρικτό περιβάλλον θα μεγαλώσουν ;

Πάλι, χέστηκα, θα μου πεις, αν τα παιδιά μου θα διαβάζουν το Κοράνι ή την Αγία Γραφή !

Χέστηκα τρις, αν η Ελληνική σημαία θα έχει μόνο οριζόντιες μπλε και άσπρες ρίγες, αλλά Λιντλ !

Χέστηκα οκτάκις, αν τα παιδιά μου μαθαίνουν στο σχολείο ότι οι Έλληνες της Σμύρνης απλώς συνωστίστηκαν και δεν ακρωτηριάσθηκαν στην προκυμαία !

Κρίμα Τζένη μου, είσαι αξιοθρήνητη και εσύ όπως και οι φιλενάδες σου, η Φράγκου και η Μιχάκου !

Λαχταρούσατε λίγη εξουσιούλα για να την ασκείτε στους άλλους υπαλληλίσκους του Υ.Υ., αλλά δυστυχώς για σας, λήγει οσονούπω η ηδονή σας και μετράτε ακόμη λίγες μέρες στους ψευτοαριστερούς θωκίσκους σας.

Το αμερικανομπολσεβικικό παραμύθι τελειώνει και μαζί με αυτό θα τελειώσει και το παραμύθι της νεοφιλελεύθερης ψοφοδεξιάς του Κούλη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Όλα τα δουλικά δημοσιοϋπαλληλικά αριστεροδεξιά ανθρωπάρια που τώρα (και για πολύ λίγο ακόμα) γλείφουν τον μουλωχτό και κρυφοδαγκανιάρη Ξανθό και τον εκρηκτικό, πολυτάλαντο και πολυμήχανο Πολάκη, προκειμένου να εξασφαλίσουν την εύνοιά τους, θα βρεθούν στη θέση που τους αξίζει.
Μάχαιραν έδωσες και μάχαιραν θα λάβεις.

ΥΓ : Ελπίζω να μην εκλέχθηκες ξανά στο Υ.Σ. Δεν σε συμφέρει να γίνεις δήμιος των συναδέλφων σου για ακόμη μια φορά.

Μην ανησυχείς για τα έξοδα της κηδείας της υπαλληλικής «καριέρας» σας. Η συνδικαλιστική και κομματικοποιημένη δημοσιοϋπαλληλική σας κηδεία θα γίνει δωρεάν με δημόσια δαπάνη. Νεκροθάφτης σας θα είναι ο Γιωργάκης ο ΓΑΠ, η καλύτερα GAP ο κουφιοκεφαλάκης, το ίνδαλμά σας την εποχή που  ήσασταν πρασινοφρουροί (πριν γίνετε συριζαίες – ο παππατασούλης ο «σοφός» διευθυντής της Δ. Φαρμάκων ως γνήσιος χαμαιλέων που είναι δεν φορά συνεχώς το ροζκουκουέ χρωματάκι, για να μη στιγματιστεί όπως εσείς), που τη σκυτάλη του τώρα κρατά στα αιματοβαμμένα χέρια του ο αριστεροναζί σας, ο Τσιπρ Γιονγκ Ουν.

Τότε ήσασταν ποντίκια-δραπέτες από το πλοίο του ΠΑΣΟΚ που βούλιαζε, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ πνέει τα λοίσθια, που θα βρείτε στέγη ; Μήπως στην αγκαλίτσα του Κούλη ;

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη! AΠΕΙΛΗΣΑΝ τη ζωή του Α. Τσίπρα και τον ανάγκασαν να παραδώσει την Ελλάδα στους δανειστές.

Πρόταση για απαγόρευση της μπούρκας και του νικάμπ από τη Μέρκελ