in

«ΝΤΟΥ» ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΓIANNH ΛΑΓΟΥ, ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ! ΥΒΡΕΙΣ, ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Η…ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με καταγγελίες γρονθοκόπησαν δασκάλους και γονείς
Οι τραμπουκισμοί έγιναν γιατί έχει αποφασισθεί να φοιτήσουν στο σχολείο προσφυγόπουλα

Μια ομάδα χρυσαυγιτών επιτέθηκε στις 12 το μεσημέρι σε γονείς και καθηγητές στο 1ο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα, σύμφωνα με όσα καταγγέλουν εκπαιδευτικοί.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο για να διαμαρτυρηθούν, αφού υπήρχε η πληροφορία ότι θα φοιτήσουν προσφυγόπουλα από το Σχιστό στο σχολείο αυτό.

«Φάγαμε πολύ ξύλο» τόνισε πριν λίγο εκπαιδευτικός σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Με αφορμή τη συνεδρίαση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, όπου επρόκειτο να συζητηθεί το εν λόγω θέμα, οι χρυσαυγίτες, με επικεφαλής τον υπόδικο Γιάννη Λαγό, έσπευσαν να υπερασπιστούν τους γονείς οι οποίοι ήταν ενάντιοι στον ερχομό των προσφυγόπουλων.

Ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο και προπηλακισμοί.

Στο σημείο κατέφθασε μετά από λίγη ώρα και ο Δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης, ο οποίος διαπληκτίστηκε έντονα με τον Γιάννη Λαγό.

Καταδίκη από το υπουργείο Παιδείας
To υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τους προπηλακισμούς και τις απειλές που υπέστησαν η διευθύντρια και εκπαιδευτικοί στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, και μάλιστα παρουσία των μαθητών, από ομάδα Χρυσαυγιτών, με επικεφαλής τον βουλευτή Γιάννη Λαγό.

Όπως αναφέρει: «Το σχολείο, που έχει επιλεγεί για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων, δέχθηκε την εισβολή, ενώ ξεκινούσε η συνεδρίαση του Συλλόγου Γονέων. Οι ομάδα των Χρυσαυγιτών εισέβαλε στο σχολείο, χωρίς την απαιτούμενη άδεια, επιχειρώντας να μεταβάλει τον εκπαιδευτικό χώρο σε αρένα πολιτικής αντιπαράθεσης και σύγκρουσης.

Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Γιάννης Παντής δήλωσε: Η σημερινή εμφάνιση των Χρυσαυγιτών, με επικεφαλής τον υπόδικο Γιάννη Λαγό, δεν θα ματαιώσει τη λειτουργία του σχολείου για τα προσφυγόπουλα. Η υποχρέωση της Πολιτείας – που απορρέει τόσο από τον αξιακό, ηθικό κώδικα όσο και τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα μας – να παρέχει εκπαίδευση σε όλα τα παιδιά των προσφύγων, θα τηρηθεί αταλάντευτα.

Παράλληλα το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων έχει την υποχρέωση να θωρακίσει τις εκπαιδευτικές διαδικασίες από παρεμβάσεις εξωσχολικών, όποιοι κι αν είναι αυτοί, όποιους σκοπούς κι αν επιδιώκουν. Για το λόγο αυτό δεν έχει δοθεί σε κανέναν εξωσχολικό άδεια εισόδου στα σχολεία. Τα φαινόμενα βίας και ρατσιστικών εκδηλώσεων δεν έχουν θέση στο σχολείο».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός μετέβη σήμερα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, κατόπιν προσκλήσεως εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Παρέμεινε στον χώρο του σχολείου από τις 8 το πρωί έως τις 3.30 το μεσημέρι και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από το σύνολο των γονέων και των μαθητών.

Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει το αίτημα της απόλυτης πλειοψηφίας του Συλλόγου, που με ψήφους 86-0 αποφάσισε πως δεν επιθυμεί την φοίτηση παιδιών από το Κέντρο Υποδοχής Σχιστού στο σχολείο τους.

Καταδικάζουμε τα επεισόδια που προκάλεσαν εξωσχολικοί αριστεριστές, οι οποίοι μετέβησαν εσπευσμένα στον χώρο για να τρομοκρατήσουν τους γονείς και τους ανήλικους Έλληνες μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος.

Καταδικάζουμε επίσης τους συκοφάντες των ΜΜΕ που ψευδολογούν σε βάρος του κόμματός μας: η παρουσία του βουλευτή μας και των γονέων που στάθηκαν στο πλευρό μας ήταν απολύτως ειρηνική.

Μεγάλος αριθμός μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έχουν ήδη προβεί σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ, με τις οποίες ξεκαθαρίζουν πως η παρουσία της Χρυσής Αυγής στον χώρο του σχολείου ήταν απολύτως ειρηνική και είχε σκοπό την στήριξη των αιτημάτων τους. Γιατί κανένα κανάλι δεν προβάλλει τις δηλώσεις αυτές;

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε νόμιμο μέσο το πάγιο αίτημα των Ελλήνων πολιτών να ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια στον τόπο τους.

EΠΙΣΗΣ: 

«Μεγάλη νίκη σημείωσε η Χρυσή Αυγή σε συνεργασία με τους γονείς και κηδεμόνες του Δημοτικού Σχολείου Νέου Ικονίου, αποτρέποντας την προγραμματισμένη εγκατάσταση παιδιών λαθρομεταναστών που θα πραγματοποιούνταν σήμερα στις εγκαταστάσεις του σχολείου.

a3

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Β’ Πειραιά Γιάννη Λαγό, παρευρέθηκε στο Νέο Ικόνιο Περάματος για να συμπαρασταθεί στον αγώνα των Ελλήνων γονέων του Δημοτικού σχολείου, ώστε να σταματήσει ένα ακόμα αντεθνικό σχέδιο που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή και έχει στόχο τα παιδιά μας.

a4

Με ύπουλες μεθοδεύσεις και παράνομες διαδικασίες, η ανθελληνική κυβέρνηση προωθεί την ένταξη παιδιών λαθρομεταναστών από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν στο Δημοτικό σχολείο της περιοχής, δίχως να ρωτήσει αλλά ούτε και να ενημερώσει τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που είναι εγγεγραμμένα σε αυτό. Μετά από άτυπη και τυχαία ενημέρωση από μέλος του διδακτικού προσωπικού, οι γονείς κινητοποιήθηκαν και συγκεντρώθηκαν άμεσα με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για αυτές τις κινήσεις.

a5

Κατά παράβαση του νόμου, και επιδεικνύοντας πρωτοφανή αδιαφορία απέναντι στις δημοκρατικές διαδικασίες, ο δήμαρχος της περιοχής δεν έθεσε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως όφειλε, αλλά πήρε την απόφαση για την εκτέλεση του σχεδίου μόνος του, εντελώς παράνομα και αυθαίρετα. Προσπαθώντας να κερδίσουν χρόνο ώστε να φέρουν στο σχολείο τα παιδιά των λαθρομεταναστών κρυφά, και ενώ η διευθύντρια και οι υπεύθυνοι του σχολείου ήταν ενημερωμένοι σχεδόν ένα μήνα πριν, προσπάθησαν να καθησυχάσουν τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων λέγοντας ψευδώς πως δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχέδιο για το σχολείο τους. Όταν πλέον όλα έγιναν γνωστά, προσπάθησαν ξανά να κερδίσουν περισσότερο χρόνο ζητώντας από τους γονείς την δημιουργία σχετικής επιτροπής.

a6

Σε απαίτηση των γονέων να δουν αποδείξεις πως τα παιδιά των λαθρομεταναστών είναι εμβολιασμένα, η διευθύντρια απάντησε πως δεν μπορεί να παρουσιάσει τα αντίστοιχα έγγραφα καθώς αποτελούν προσωπικά δεδομένα! Και όμως, στην εγγραφή ενός ελληνόπουλου στο σχολείο ζητάνε όχι μόνο φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας, αλλά και βεβαιώσεις από οδοντιάτρους και παιδίατρους, ώστε να πιστοποιήσουν την καλή υγεία του παιδιού. Με ποιο δικαίωμα αρνούνται να προσκομίσουν τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα που θα πιστοποιούν πως τα παιδιά μας δεν κινδυνεύουν από ελονοσία και φυματίωση, όταν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα στους καταυλισμούς των λαθρομεταναστών; Γιατί η διευθύντρια, παρά τις διαβεβαιώσεις προς τους γονείς πως έχει πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός, αρνήθηκε να υπογράψει σχετική υπεύθυνη δήλωση;

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι γονείς και κηδεμόνες του Δημοτικού σχολείου Νέου Ικονίου, αρνούμενοι να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών τους, έδρασαν άμεσα θέτοντας το θέμα σε ψηφοφορία για να παραδώσουν το αποτέλεσμα στην διευθύντρια του σχολείου. Το αποτέλεσμα ήταν 86-0. Όλοι οι γονείς συμφώνησαν πως είναι ανεπίτρεπτο να γίνονται τα παιδιά μας πειραματόζωα στο παιχνίδι κάποιων «αλληλέγγυων» και στο όνομα μιας ψεύτικης δημοκρατίας που χαρακτηρίζει «ρατσιστή» όποιον υπερασπίζεται το αυτονόητο.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας προφανώς δεν άρεσε σε κάποιους αρμόδιους, οι οποίοι έσπευσαν να καλέσουν την αστυνομία για να τρομοκρατήσει τους γονείς και να διαλύσει την συγκέντρωση. Με άμεση παρέμβαση του Βουλευτή μας Γιάννη Λαγού, ο οποίος συνομίλησε με τα όργανα της τάξης, η συγκέντρωση συνεχίστηκε κανονικά, με τους αστυνομικούς να παρακολουθούν από απόσταση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Για άλλη μια φορά τα συστημικά κανάλια, σε μια προσπάθεια να αποκρύψουν την αλήθεια, διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις υποκινώντας προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής. Απαντάμε πως η Χρυσή Αυγή παρευρέθηκε στο σχολείο μετά από πρόσκληση των γονέων, σε αντίθεση με τους αριστεριστές και τους εκπροσώπους διαφόρων ΜΚΟ που ήρθαν απρόσκλητοι, για να δημιουργήσουν ένταση και να εκφοβίσουν τους γονείς, οι οποίοι παρακαλούσαν την Χρυσή Αυγή να μην αποχωρήσει.

a11

Επειδή ο τραμπουκισμός και οι απειλές των «επαναστατών» που κόπτονται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, ενώ αφήνουν τους Έλληνες έρμαια της μνημονιακής πολιτικής, δεν πέρασε, κατέφυγαν στην παλιά και δοκιμασμένη μέθοδο της κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής μέσα από τα συστημικά κανάλια με τα οποία ποτέ δεν έπαψαν να συνεργάζονται» τονίζει χαρακτηριστικά η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της.

a10

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σοκ & Δέος! Ο Άγιος Πορφύριος αποκαλύπτει τον τόπο όπου βρίσκεται ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου

ΜΟΥΛΩΧΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΔΙΝΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΕΝΩ «ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ» ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ- COLPO GROSSO ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ: ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΑΦΟΡΑ