Ντελιβεράς στην Ινδία έτρωγε από το φαγητό των πελατών, λογικά για να δει αν τρώνε καλά

Ο ευσυνείδητος ντελιβεράς λογικά ήθελε να μάθει αν το φαγητό που παραδίδει αξίζει τα λεφτά που έδωσαν οι πελάτες

Μια περίπτωση ανώτερου αλτρουισμού είχαμε στην μακρινή Ινδία, η οποία περίπτωση αφορά έναν ντελιβερά που δοκίμαζε τα φαγητά που πήγαινε στους πελάτες πριν τα παραδώσει, προφανώς για να διαπιστώσει αν είναι καλομαγειρεμένα ή όχι. Την ευγενή αυτή δραστηριότητα κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας σε ένα κτίριο της πόλης Μαντουράι, η οποία τον έπιασε να τρώει πάνω στο μηχανάκι από την παραγγελία, να κλείνει μετά τη συσκευασία και να την παραδίδει σαν κύριος.


Η κάμερα κατέγραψε επίσης ότι ο ντελιβεράς φορούσε ένα μπλουζάκι της εφαρμογής Zomato, με αποτέλεσμα η εταιρεία να τον απολύσει, προφανώς μη αντιλαμβανόμενη το μεγαλείο της πράξης του. Η εταιρεία μάλιστα τη μηδένισε τελείως, ζητώντας και συγγνώμη από τους πελάτες της για την πράξη τους ντελιβερά.

Δείτε το βίντεο:

Embedded video

Godman Chikna@Madan_Chikna

This is what happens when you use coupon codes all the time. 😂 Watch till end.

11.2K people are talking about this

Όπως είπε η εταιρεία:

«Μιλήσαμε μαζί του διεξοδικά και, αν και κατανοούμε ότι ήταν ένα “ανθρώπινο λάθος κρίσης”, τον απομακρύναμε από την πλατφόρμα.»

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως η πράξη του ντελιβερά μπορεί να έχει κάποια μακρινή σχέση με τους απαράδεκτους μισθούς και τις άθλιες συνθήκες υπό τις οποίες δουλεύουν οι ντελιβεράδες. Η δε Zomato που απέλυσε το ντελιβερά απασχολεί περίπου 150.000 σε όλη την Ινδία, οι οποίοι κάθε μήνα παραδίνουν 21 εκατομμύρια παραγγελίες.

Στο κάτω κάτω, μερικές μπουκιές έφαγε.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο