in

ΜΟΙΡΑΣΕ ΠΟΝΟ ΠΑΛΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε. ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ, ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, για Τουρκία και λαθρομετανάστευση…. 2 ΒΙΝΤΕΟ

Την Τετάρτη 11 Μαΐου κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την είσοδο και διαμονή υπηκόων τρίτων χωρών με σκοπό την έρευνα, τις σπουδές, την πρακτική άσκηση, την εθελοντική υπηρεσία, τις ανταλλαγές μαθητών και την απασχόληση των εσωτερικών άμισθων βοηθών και αναρωτήθηκε ποια δικαιολογία άραγε θα ψελλίσει η ΕΕ στους 200.000 νέους και νέες που έφυγαν από την Ελλάδα των δεξιών και αριστερών μνημονίων, καταλήγοντας ότι η δημογραφική αλλοίωση της Ευρώπης αποτελεί ωρολογιακή βόμβα και ευθεία απειλή για την εθνική ασφάλεια και κοινωνική συνοχή των κρατών.
Ακολουθεί η ομιλία:
Κύριε Πρόεδρε, είναι αστείο να ακούμε ότι η μετανάστευση από χώρες εκτός Ένωσης αποτελεί πηγή εισροής ατόμων υψηλής ειδίκευσης και εξηγώ: Οι νέοι και νέες στα κράτη μέλη αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ανεργίας και πρόσβασης στην αγορά εξειδικευμένης εργασίας.Ειδικά στην Ελλάδα και στις χώρες του Νότου, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί απόφοιτοι εξαναγκάζονται είτε σε φυγή από τις πατρίδες τους είτε σε εργασία αδήλωτη, ανασφάλιστη και αβέβαιη ως προς το μέλλον.
Ποια δικαιολογία άραγε θα ψελλίσετε στις 200.000 νέους και νέες που έφυγαν από την Ελλάδα των δεξιών και αριστερών μνημονίων; Τι κάνατε για τον αποδεκατισμό του Ελληνικού πληθυσμού, την αποψίλωση της επιστημονικής αφρόκρεμας και το ασύλληπτο ποσοστό ανεργίας των νέων;
Όσοι προωθούν σχέδια ενίσχυσης των πολιτισμικών δεσμών και εμπλουτισμού της πολιτιστικής πολυμορφίας, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αναγκάζουν τα κράτη μέλη να δέχονται υπηκόους τρίτων χωρών, με το πρόσχημα του επιστημονικού δυναμικού.  Οι Έλληνες και Ευρωπαίοι εθνικιστές δεν είμαστε λιγότερο ανθρωπιστές και κοινωνικά ευαίσθητοι, όπως μας κατηγορείτε.\
Η δημογραφική αλλοίωση της Ευρώπης αποτελεί ωρολογιακή βόμβα για την Ευρώπη και ευθεία απειλή για την εθνική ασφάλεια και κοινωνική συνοχή των κρατών. Οι άριστοι νέοι επιστήμονες μπορούν να μεγαλουργήσουν με ανάλογα κίνητρα και στις χώρες τους. 
Την Τετάρτη 11 Μαΐου κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την πρόοδο της Τουρκίας όσον αφορά στην εκπλήρωση των προϋποθέσεων του χάρτη πορείας για την ελευθέρωση του καθεστώτος θεωρήσεων και τόνισε ότι, η Τουρκία δε σεβάστηκε και δεν πρόκειται ποτέ να σεβαστεί οιαδήποτε διεθνή συμφωνία, ενώ αντίθετα, σφαγίασε εκατομμύρια Έλληνες, Αρμένιους, Κούρδους, Σύριους και κυρίως Κύπριους που από το 1974, κατέχει παράνομα τη μισή πατρίδα τους.
Ακολουθεί η ομιλία:
Κύριε Πρόεδρε, σε πρόσφατη ομιλία μου αναφέρθηκα στην Τουρκία, θέλοντας να εφιστήσω την προσοχή σας σε ένα και μόνο γεγονός. Η Τουρκία δε σεβάστηκε και δεν πρόκειται να σεβαστεί ποτέ οποιαδήποτε διεθνή συμφωνία. Κατηγορήθηκα για ρατσισμό και επιθετική συμπεριφορά.
Μου επιβλήθηκαν κυρώσεις από τον Σουλτς, επειδή καταφέρθηκα εναντίον του Νταβούτογλου, ηγέτη κράτους, γειτονικού και υπό ένταξη στην Ένωση και εναντίον του τουρκικού έθνους και της θρησκείας του. Ερωτώ λοιπόν κυρίες και κύριοι:
Κύριε Σουλτς, πού είναι τώρα ο Νταβούτογλου; Ο έτερος προνομιακός συνομιλητής σας Ερντογάν, τον καθαίρεσε με απολυταρχικές διαδικασίες. Ποιοι είναι οι Τούρκοι και πως συμπεριφέρονται στους γείτονές τους; Ρωτήστε τους εκατομμύρια σφαγιασθέντες Έλληνες, Αρμένιους, Κούρδους, Σύριους και κυρίως τους Έλληνες Κύπριους που από το 1974, η μισή τους πατρίδα κατέχεται παράνομα από την Τουρκία με την ανοχή της Ένωσης. 
Πώς συμπεριφέρονται οι σουνίτες Τούρκοι στις υπόλοιπες θρησκείες; Η κλειστή Θεολογική σχολή της Χάλκης, οι διωγμένοι σιίτες, αλεβίτες και χριστιανοί δίνουν την απάντηση.
Θέλουμε την Τουρκία στην Ένωση; Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε οι Τούρκοι  να κινούνται ελεύθερα εντός της ζώνης Σένγκεν; Εγώ όχι όπως και πολλοί από εσάς. Εγώ το λέω ανοικτά, κάντε το και εσείς. Δεν μπορεί ο Σούλτς να αποβάλλει όλο το κοινοβούλιο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν το έδειξε ΚΑΝΕΙΣ! Πεινάνε τα μισά παιδιά της Ελλάδας…

Έλληνες Στρατιωτικοί προς Καμμένο: Γίναμε παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών!