in

Μην Κάνεις ενέσεις στις αρθρώσεις! Ο πόνος θα εξαφανιστεί σε 3 μέρες Αν…

Παύλος Βεργόπουλος: Πώς ένας πρώην απλός εργάτης κατάφερε να απαλλαχτεί από την αρθρίτιδα και την οστεοχόνδρωση σε ένα μήνα

Πώς θα απαλλαγείτε από τον πόνο των αρθρώσεων

Θέλω να σας διηγηθώ την ιστορία μου, πώς μπόρεσα να θεραπεύσω την αρθρίτιδα και την οσφυϊκή οστεοχόνδρωση. Δεν είμαι γιατρός, γι’ αυτό δεν θα σας πω ποια θεραπεία έκανα. Απλά θα σας πω πώς έγιναν τα πράγματα.


Είμαι 62 ετών, συνταξιούχος. Μέχρι πρόσφατα, δούλευα σε ένα μεταλλουργικό εργοστάσιο στο Βόλο. Στην αρχή ως σιδεράς και τα τελευταία 10 χρόνια ως τεχνικός μέτρων ασφαλείας. Όποιος γνωρίζει τη δουλειά του σιδερά θα ξέρει, ότι διαφέρει αρκετά από τα τα άλλα μεταλλουργικά επαγγέλματα. Τώρα η τήξη του χάλυβα γίνεται σε περιέκτες, χρειάζεται μόνο να πατήσουν μερικά κουμπιά. Ενώ εμείς το κάναμε με τον παλιό τρόπο. Μερικές φορές με ένα φτυάρι, άλλες με οτιδήποτε άλλο εργαλείο ήταν διαθέσιμο. Δίπλα από το εργοστάσιο έκανε φοβερή ζέστη και ταυτόχρονα υπήρχαν ρεύματα αέρος. Εκεί δημιουργήθηκαν τα προβλήματα στα γόνατα μου και η οσφυαλγία.

Ο συνεχής πόνος μπορεί να επηρεάσει και την εμφάνιση. Τα τελευταία 3 χρόνια, η κατάσταση επιδεινώθηκε πολύ.

Έπρεπε ή να βγω σε πρόωρη σύνταξη ή να δουλέψω σε άλλη θέση. Δεν άντεχα άλλο. Τον τελευταίο χρόνο κρατιόμουν με ενέσεις αναλγητικών. Είχα τύχη όμως, άνοιξε μία θέση ως τεχνικός μέτρων ασφαλείας. Μία πολύ πιο εύκολη δουλειά και μακριά το εργοστάσιο. Στην αρχή, αυτή η κατάσταση είχε ευεργετικά αποτελέσματα για την πάθησή μου. Ο πόνος υποχώρησε, ενώ για κάποιο διάστημα μάλιστα είχα σταματήσει και τα αναλγητικά. Αλλά περίπου 3 χρόνια πριν την συνταξιοδότησή μου, είχα ένα ατύχημα. Πήγα για ψάρεμα και έπαθα μεγάλη ζημιά στο πόδι μου. Προφανώς, λόγω του πόνου και τη συνεχή χρήση των αναλγητικών, η ισορροπία διαταράχτηκε, ενώ οι πόνοι στο γόνατο και η οσφυαλγία επανεμφανίστηκαν.

Εξαιτίας του τραυματισμού μου, η αρθρίτιδα άρχισε να επιδεινώνεται ραγδαία.

Δεν θέλω ούτε καν να θυμάμαι αυτά τα 3 χρόνια. Ήταν πραγματική κόλαση! Όλη μέρα έπρεπε να κάνω ενέσεις για τον πόνο. Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν βγήκα στη σύνταξη… Βοηθούσα το γιο μου. Μόλις έγινε πατέρας και τον διώξανε από τη δουλειά. Έπρεπε λοιπόν να τον υποστηρίξω.

Τον τελευταίο χρόνο περπατούσα με μπαστούνι. Πριν από την τελευταία εξέταση αποφάσισα να υποβάλλω την παραίτησή μου.

Παραγγελία από την επίσημη ιστοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο με 50% έκπτωση

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΣΟΥ ΕΔΩ

Ποια θεραπεία ακολούθησα

Χάρη στην μεγάλη μου εμπειρία με τις οσφυϊκές παθήσεις, μπορώ να σας πω, ότι οι γιατροί γενικά χορηγούν Condrosamina, υδροκορτιζόνη ή Diprospan…

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Δεδομένου, ότι έπρεπε να κάνω ένεσεις συχνά, άρχισε να με πονάει το στομάχι. Έπρεπε να προσθέσω Οmeoprazol στην θεραπεία μου, για να προστατέψω το στομάχι μου.

Κατά την περίοδο εκείνη, πριν μπορέσω να βρω ένα πραγματικά αποτελεσματικό φάρμακο, μου έκαναν 4 τρυπήματα για να μου αφαιρέσουν το υγρό. Την τελευταία φορά, αφαιρώντας το υγρό βγήκε και πύον. Ο γιατρός μου είπε, ότι το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι η επέμβαση, για να απαλλαγώ. Θα έπρεπε να αντικαταστήσουν τις άχρηστες αρθρώσεις με αρθρώσεις τιτανίου. Μετά έμαθα, ότι ακόμη και αν όλα πήγαιναν καλά, θα έπρεπε να περπατάω με μπαστούνι. Από την άλλη, η εγχείρηση και στις δύο αρθρώσεις θα κόστιζε το λιγότερο 4 χιλιάδες ευρώ. Αυτό, επιλέγοντας γερμανικά βοηθήματα. Τα δικά μας θα έβγαιναν περίπου 1000 ευρώ φθηνότερα, αλλά έχουν και περισσότερες επιπλοκές. Δεν ήξερα τι να κάνω.

Σκεφτόμουν σοβαρά την εξέλιξη της ζωής μου.

Περίμενα, ότι θα έμενα ανάπηρος. Έτσι κι αλλιώς, δεν θα μπορούσα να μαζέψω αυτό το ποσό από τη μια μέρα στην άλλη.

Κάθισα με την γυναίκα μου (που είναι καταπληκτική!), το σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε να κάνω την επέμβαση. Η ζωή δεν σταματάει στα 61 χρόνια και τα χρήματα, γι’ αυτό υπάρχουν, για να τα ξοδέψεις.

Όμως έγινε ένα θαύμα!

Αυτό το θαύμα το χρωστάω στη γυναίκα μου. Είχε μια παιδική φίλη, τη γυναίκα ενός δημοσίου υπαλλήλου, που κι αυτός έπασχε από τα γόνατα όπως κι εγώ, μπορεί κάπως λιγότερο.

Μια φορά, καθώς η γυναίκα μου περπατούσε στο δρόμο, είδε αυτόν τον άνδρα να βγαίνει από το αυτοκίνητο, περπατώντας σταθερά και ωραία σαν νεαρός, ενώ περπατούσε και γρήγορα.

Την ίδια μέρα η Μαρία (η γυναίκα μου) τηλεφώνησε την φίλη της και ρώτησε πώς ο Νίκος κατάφερε να θεραπευτεί από τον πόνο στα γόνατά του. Προφανώς δεν πέρασε από χειρουργείο, εξάλλου, μετά από μία επέμβαση κανείς δεν περπατάει τρέχοντας.

Η γυναίκα μου η Μαρία με έσωσε, και την ευχαριστώ πολύ

Διαπιστώθηκε ότι όλα οφειλόντουσαν σε ένα νέο φάρμακο, την balm Motion Free. Ο άνδρας της το έλαβε μέσω ενός φίλου από την Ισπανία και μετά από ένα μήνα ήταν υγιέστατος. Σας επαναλαμβάνω: σε ΕΝΑ ΜΗΝΑ!

Εγώ και η γυναίκα μου χαρήκαμε, αλλά και λυπηθήκαμε, γιατί στην χώρα μας το φάρμακο ακόμη δεν πουλιόταν και επειδή έπρεπε να το παραγγείλουμε από τις ΗΠΑ, όπου σχεδόν τα πάντα είναι με συνταγή ιατρού, δεν είχαμε ιδέα πώς να το κάνουμε. Με λίγα λόγια, συνεχίσαμε να προετοιμαζόμαστε για την εγχείρηση.

Μετά από κάποιο καιρό, (λίγο πολύ μετά από ενάμιση μήνα) τηλεφώνησε η φίλη της Μαρίας και μας είπε ότι ο άνδρας της ο Νίκος σχολίασε, ότι προφανώς η balm Motion Free διαθέτει μάλλον πιστοποίηση και στην Ελλάδα. Η γυναίκα μου παρακάλεσε την φίλη της να της πει λεπτομέρειες και διαπιστώθηκε, ότι ναι, το προϊόν είναι ήδη πιστοποιημένο!

Motion Free

Επιπλέον ήταν κιόλας προς πώληση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Νομίζω, ότι εγώ ήμουν ένας από τους πρώτους, που παρήγγειλε το προϊόν! Άρχισα να εφαρμόζω την balm στα βασανισμένα μου γόνατα και στην οσφυϊκή χώρα. Ξέρετε κάτι; Η balm άρχισε να λειτουργεί! Στην αρχή νόμιζα ότι λειτουργούσε σαν αναλγητικό: με την χρήση ο πόνος μειωνόταν σε 5-10 λεπτά. Ξαφνικά ένιωσα, ότι ήμουν πολύ καλύτερα στην οσφυϊκή χώρα. Για να πω την αλήθεια, εδώ και καιρό την είχα αμελήσει, γιατί η κύρια ανησυχία μου ήταν τα γόνατά μου: ήμουν έτοιμος να εγχειρηθώ! Ωστόσο, όταν μετά από μία εβδομάδα χρήσης της κρέμας, μπορούσα να σκύψω για να βάλω τα παπούτσια μου χωρίς να χρησιμοποιήσω ένα μακρύ κόκαλο για τα παπούτσια, κατάλαβα ότι το Motion Free ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ καταπληκτικά!

Μετά από 2 εβδομάδες θεραπείας, κατάφερα να κάνω βόλτα χωρίς πόνο στα γόνατα για μισή ώρα! Ήταν σαφές ότι πήγαινα καλύτερα! Και μετά από άλλες 2 εβδομάδες, άρχισα να θεωρώ τον εαυτό μου ως υγιή άνθρωπο: δεν με πονούσε τίποτα πια! Μπορούσα να σκύψω χωρίς πρόβλημα, να περπατάω πολύ και να κάνω βόλτα με το ποδήλατο (μου αρέσει πολύ να πηγαίνω βόλτα με το ποδήλατο).

Όχι μόνο κατάφερα να ανέβω ξανά στο ποδήλατο, αλλά πλέον μπορώ να κάνω βόλτες για ώρες.

Έχει περάσει μισός χρόνος από την θεραπεία μου και δεν με πονάει πια τίποτα! Και έχω καιρό να χρησιμοποιήσω το Motion Free. Τώρα πηγαίνω για ψάρεμα, εργάζομαι στον κήπο και μου αρέσει πολύ να περνάω τον καιρό μου με τον εγγονό μου! Η γυναίκα μου κι εγώ κάνουμε σχέδια για διακοπές στα νότια, γιατί οι νέοι μας έχουν ζαλίσει τα αυτιά από καιρό με το πόσο ωραία είναι.

Αν κάποιος είναι υγιής, τα παιχνίδια με τα εγγόνια δεν του προκαλούν πόνο. Αντίθετα, προσφέρουν χαρά.

Γι’ αυτό όσοι πάσχετε από παθήσεις, όπως αρθρίτιδα, οστοχόνδρωση και οστεοαρθρίτιδα, λάβετε υπόψη τη συμβουλή μου: Το Motion Free γιατρεύει τις πονεμένες αρθρώσεις!

Παραγγελία από την επίσημη ιστοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο με 50% έκπτωση

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΣΟΥ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το Ανέκδοτο Της Ημέρας: Σταματάνε Αστυνομικοί Κάποιο Αμάξι Στην Εθνική Οδό

θες να μειώσεις την ΔΕΗ έως και 50%; κάνε αυτο το κόλπο