in

ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Η πεντάλφα πρωτοεμφανίστηκε στη Μεσοποταμία και στους Σουμέριους. Επίσης την χρησιμοποιούσαν συμβολικά στην Αρχαία Ελλάδα και στη Βαβυλωνία. Στους Βαβυλώνιους κάθε άκρη της ήταν και μία από τις κατευθύνσεις «πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά, μπροστά». Αυτές τις κατευθύνσεις συνέδεαν με τους πέντε πλανήτες:

Δία, Κρόνο, Αφροδίτη, Άρη, Ερμή . Στην Ελλάδα οι πρώτοι που ασχολήθηκαν ενδελεχώς με αυτό το σύμβολο ήταν ο Πυθαγόρας και οι Πυθαγόρειοι φιλόσοφοι οι οποίοι το ονόμαζαν πεντάγραμμο. Ακολουθώντας δε τον συμβολισμό του, το ονόμαζαν Υγίεια. Στο σύμβολο αυτό έβλεπαν, λόγω των γεωμετρικών του ιδιοτήτων, μια μαθηματική τελειότητα όπως την εκδήλωση της ‘Χρυσής Τομής’ και το ότι το πεντάγωνο αποτελεί μία των πλευρών του τέλειου Δωδεκάεδρου που αποτελούσε γι’ αυτούς το σύμβολο του Αιθέρα.


Οι Νεοπυθαγόρειοι συμβόλιζαν τις άκρες του με τα τέσσερα στοιχεία της φύσης και την πέμπτη με το θείο:

Ύδωρ
Γαία
Ιδέα ή Ιερόν
Ειλή (θερμότητα του ήλιου)
Αήρ
Τα αρχικά των λέξεων αυτών σχηματίζουν τη λέξη «Υ-Γ-Ι-ΕΙ-Α».

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ πριν 300.000 χρόνια ΑΠΟΣΙΩΠΕΙΤΑΙ | ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ πριν 300.000 χρόνια ΑΠΟΣΙΩΠΕΙΤΑΙ

ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΒΑΦΤΗΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΨΟΦΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν καρκίνο;

Η σβάστικα, στα σανσκριτικά स्वस्तिक, (δεξιόστροφος αγκυλωτός σταυρός 卐) «σήμα κατατεθέν»/trade-mark, της αρχαίας ελληνικής θρησκείας).Ο αγκυλωτός σταυρός προέρχεται από το γεγονός ότι αποτελείται από δύο διπλά (ενωμένα) ελληνικά γάμμα (Γ) – γράμματα. Αρχαίες Ελληνίδες ιέρειες έκαναν τατουάζ το τετρασκέλιον (από τα τέσσερα σκέλη που απεικονίζει). Αρχαία ελληνικά αρχιτεκτονικά σχέδια είναι γεμάτα με το σύμβολο. Επίσης είχε χρησιμοποιηθεί και από διάφορους εγγενείς αμερικανικούς πολιτισμούς.

(Ο Χίτλερ δεν ήταν μαμακας!)Για την υιοθέτηση της Σβάστικα ως σύμβολο του Eθνικοσοσιαλιστικού Kινήματος,Η επιλογή της Σβάστικα ήταν πιθανώς μια σημαντικότατη απόφαση που ελήφθη, γιατί χωρίς την δύναμη αυτού του αρχαίου συμβόλου, το γερμανικό έθνος δεν θα μπορούσε πιθανώς ποτέ να έχει επιτύχει το εξαιρετικό επίπεδο συνεκτικότητας που το έκανε ικανό να τραντάξει τον 20ό αιώνα.Είναι μια ισχυρή κατάθεση στην έμφυτη δύναμη της Σβάστικα ότι στη Γερμανία σήμερα παραμένει παράνομο να επιδειχθεί ή να πωληθεί αυτή η εικόνα με οποιαδήποτε μορφή. Είναι σαν οι αρχές να αναγνωρίζουν πρώτες ότι έχει μια παράξενη δύναμη αυτό το σύμβολο […](ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΑΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ!) Σε όλες τις περιπτώσεις είναι καλός οιωνός, σύμβολο καλής θέλησης, καλής τύχης, ευλογίας, μακροζωίας, γονιμότητας, υγείας και ζωής. Η Swastika στην σανσκριτική γλώσσα, γλώσσα την οποία μιλούσε η ανώτερη κάστα τον αρχαίων Λευκών στις Ινδίες, αναλύεται ως : su-asti, στα ελληνικά σημαίνει «ευ εστί», δηλαδή «καλώς είναι», (: παβλ. «Ευοί-ευάν).

x_1ΕΡΕΥΝΑ=Η Μηχανή Vril των πρωτοπόρων Γερμανών ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ! ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΞΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΊΠΟΛΗ!

αποτέλεσμα? Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ! ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ!

Ο Έλληνας δεν ήταν δούλος κανενός!!! Πολεμούσε ακόμη και τους θεούς, όπως ο Αίαντας τραυμάτισε τον Άρη και την Αφροδίτη. Με τον Χριστιανισμό έγινε ικέτης. Έγινε δούλος και προσκυνητής. Ακόμη φυλάει και προσκυνάει εικόνες και λείψανα και δούλος βαφτίζεται, παντρεύεται και πεθαίνει…

ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ (ο Χίτλερ τους πήρε από πεινασμένους πολίτες της δημοκρατίας της Βαιμάρης και τους έδωσε δουλειά και αξιοπρέπεια.) ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ! (Κάτι ήξερε ο Κολοκοτρώνης σφάζοντας 5.000 Εβραίους! ) ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΝΕΥΤΟ ΣΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ! ΣΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!

Volkswagen,αυτοκίνητο του λάου, το Σκαθάρι ήταν το πρώτο, χρονολογικά, αυτοκίνητο στην ιστορία της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen.Η δημιουργία του μοντέλου προήλθε από τις προσπάθειες της Ναζιστικής Γερμανίας να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο για το λαό.!!Tο αυτοκίνητο ήταν αρχικά γνωστό ως «Käfer», δηλαδή «Σκαθάρι» στα γερμανικά, και από αυτό προήλθε και η γνωστή λαϊκή ονομασία σε πολλά κράτη, όπως «Σκαραβαίος» στην Ελλάδα και «Beetle» στις αγγλόφωνες χώρες.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ! ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΝΑΖΙ!

 

235477-Φωτοφόρου+Απόλλωνος2ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.
Η μορφή του φωτοφόρου Απόλλωνος, ίδια με αυτήν του αγάλματος της Ελευθερίας! Η πνευματική ιδιοκτησία είναι πασιφανές σε ποιόν ανήκει. Όλα σχεδόν τα σύμβολα είναι Ελληνικά. Οι τούρκοι πήραν την ημισέληνο από το νόμισμα των Βυζαντίων που απεικόνιζε την νίκη τους επί του Φιλίππου σε μία νύχτα που το χάσικο φεγγάρι με το αστέρι ενεφανίσθησαν με την ίδια ακριβώς απεικόνιση στον ουρανό. Οι σκοπιανοί οικειοποιήθηκαν το αστέρι της Βεργίνας,

Στις ημέρες μας όμως οι Έλληνες δεν γνωρίζουν και δεν θυμούνται. Η παγκοσμιοποίηση έχει παίξει καλά το παιχνίδι της. Άλλοτε αποκρύπτει, άλλοτε παραποιεί, άλλοτε διαστρεβλώνει τα γεγονότα. Είναι αυτό που έχει γράψει ο μεγάλος Θουκυδίδης στο Γ,82,4: «Και την ειωθυίαν αξίωσιν των ονομάτων ες τα έργα αντήλλαξαν τη δικαιώσει», που αποδίδεται «για να δικαιολογούν τις πράξεις τους άλλαζαν ακόμα και την σημασία των λέξεων».

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ? ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΝΑΖΙ???? ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21! ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ!! !!!

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ… ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ. Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί..Η παρέμβαση των σιωνιστών τοκογλύφων, εναντίον των Γερμανών, θα έπρεπε να φανεί ως …«έργο «Ελλήνων» εξεγερμένων»…Έτσι οι Έλληνες, ως …θεατές, θα πίστευαν ότι όντως οι καλοί ήταν οι «Άγγλοι» και οι «κακοί» οι Γερμανοί (τα ίδια και στην ΚΡΙΜΑΊΑ πρόσφατα ! με πράκτορες made in usa!). Οι Έλληνες θα πλήρωναν τον φόρο αίματος για τις προβοκάτσιες των πληρωμένων πρακτόρων των «Άγγλων»-Rothschild, οι οποίοι πράκτορες φυσικά, επειδή δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ Έλληνες και ΚΑΘΟΛΟΥ πατριώτες, δεν δίστασαν να σφάξουν χιλιάδες Έλληνες κατά τον εμφύλιο, και μετά!!.ΣΟΚ!!!! Όποιος ειναι εθνικιστής και Αντικομμουνιστής ειναι ναζι. ποιοι αιματοκύλησαν την Ευρώπη!! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΓΛΥΤΩΣΕ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΉ ΛΑΊΛΑΠΑ ΤΟΥ ΣΤΆΛΙΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΡΔΎΝΑΜΗ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΧΩΡΕΣ!

 

ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Ο πλανήτης Γη, όπου και να βρεθείς, όπου και να σταθείς, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, «γράφει Ελλάδα». Είναι ένα γεγονός για το οποίο γίνεται τεράστια παγκόσμια προσπάθεια να συγκαλυφθεί και να θαφτεί αυτή η πραγματικότητα…

Όμως, τα στοιχεία είναι πάντα εκεί και υπάρχουν για όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται να τα δει. Ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες γεωγραφικά περιοχές της υφηλίου, σε τόπους όπου υποτίθεται ότι δεν μπορούσαν να πάνε, θα βρούμε άπειρα ελληνικά στοιχεία, σύμβολα και κατασκευές.

Μαίανδροι, Σβάστικες, Σπείρες, ισοσκελείς σταυροί, γοργόνεια, σφίγγες, μυκηναϊκά τείχη, μυθολογικά στοιχεία και εκατοντάδες άλλα, αποκαλύπτουν αυτό που είναι αυτονόητο και προφανές.

Με δυο λόγια, κάθε πτυχή του αρχαιοελληνικού πολιτισμού«ταξίδεψε» σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Προωθήθηκε, υιοθετήθηκε από τους ντόπιους κατοίκους, ή εδραιώθηκε από σχετικές ελληνικές εκστρατείες.

Αυτό, όμως, δεν συνέβη μόνο τις πρόσφατες π.Χ. χιλιετίες. Υπάρχουν πάμπολλα στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο ελληνικός πολιτισμός υπήρχε ή και προϋπήρχε και πέραν του 12.000.

Κατά την γνώμη μας υπήρχε ένας παγκόσμιος ελληνικός πολιτισμός, ο ελληνικός, που διέδωσε και μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις του από κάθε πιθανό τομέα σε κάθε πιθανό τόπο. Τα απανταχού ευρήματα είναι οι μοναδικοί μάρτυρες.

Αυτά και πολύ περισσότερα μας παρουσιάζει ο συγγραφέας Λεωνίδας Μπίλλης στο βιβλίο του ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, μέσα από το διαδικτυακό κανάλι Φρυκτωρίες .

Ένα βιβλίο που θα πρέπει να διαβαστεί από όλους του Έλληνες.

Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Θα έρχομαι τουλάχιστον μία φορά στις 15 ημέρες

Εικόνες Φρίκης Στην Κρήτη: Τον Έπιασαν Επ’ Αυτοφώρω Να Βιάζει Αvήλικο Κoρίτσι Και Του Έκοψαν Το Μόριο Σε Κρεοπωλείο!