in

ΜΑΥΡΙΣΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ! ΕΤΟΙΜΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΑΣ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΣΟΒΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΜΗΝΥΕΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Μαύρισε ο Ουρανός του Αιγαίου ,25 Τούρκικα και 42 Παραβιάσεις …Έτοιμα ήταν τα Μαχητικά μας!

IMAGEKRITI-1024x501


Μαύρισε ο Ουρανός απο τα Τούρκικα σε Αέρα και Θάλασσα! 8 Μαχητικά τα τέσσερα οπλισμένα ,7 κατασκοπευτικά -καταγραφικά CN-235 & 10 E/Π απο Φρεγάτες και από την απέναντι ακτή σάρωσαν το Αιγαίο!

t1

Ψυχραιμία συνιστούσε ο Αρχηγός του ΓΕΑ  ,ενώ ο Αρχηγός του ΑΤΑ ήταν έτοιμος για απογείωση ….Μαχητικά απο την Σκύρο και την Λήμνο απογειώθηκαν οπλισμένα και αναχαίτισαν τους Τούρκους με τα μαχητικά ,ενώ μια τετράδα μας οπλισμένη επιτηρούσε τα CN-235 και τα Επιθετικά Ελικόπτερα !

t2

Η Πολεμική αεροπορία ανέφερε ετοιμότητα για εμπλοκές αλλά οι Τούρκοι δεν αντέδρασαν ,όπως δεν είχαμε και παρατράγουδα στη Θάλασσα όπου και παραμόνευε και το Υποβρύχιο Πιπίνος που είχε επιστρέψει άμεσα απο την Άσκηση «Αλεξάνδρεια 2016!»

t3

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ  17η ΜΑΙΟΥ 2016

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :   3 (2 α/φ & 2 α/φ & 4 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :   17 (7 CN-235 & 10 Ε/Π)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :    25

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :     4-

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :    20

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :     40

ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :    –

ΠΕΡΙΟΧΗ               :  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

veteranos.gr

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ-ΣΟΚ για την ΕΛΛΑΔΑ! «Θα γίνει πολιτειακή ΕΚΤΡΟΠΗ – Θα επέμβει ο ΣΤΡΑΤΟΣ και θα δώσει ειρηνικά την ΕΞΟΥΣΙΑ σε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»!!!

Η προόρρηση του Αγίου Γέροντος Ιωσήφ Βατοπεδινού (1995), αλλά και η ανάλυση του Stanislav Mishin (Pravda1/2011) συμφωνούν με την πρ0όρρηση του Αγ. Πορφύριου.

Συνάνθρωπος μας, πήγε  στο Άγιον Όρος, όπου συνάντησε τον πατέρα Π. πνευματικό τέκνο ενός από τους δύο υποτακτικούς του Αγίου Πορφυρίου, εκείνους που κατ΄εντολήν του, έκαναν την ανακομιδή του σκηνώματός του και το έθαψαν σε τόπο άγνωστο, με την παραγγελία του Αγίου Γέροντος να πάρουν το μυστικό του τόπου όπου είναι θαμμένος ο Άγιος, στον τάφο τους!

ss2sa

Σε μεταξύ τους συνομιλία, ήρθε η συζήτηση και στα εσωτερικά και εξωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Τότε ο πατήρ Π. είπε στον φίλο μας: Είχε πει ο Άγιος Πορφύριος για όλα αυτά που ζούμε σήμερα και πώς θα εξελιχθούν, τα είχε πει στον γέροντά μου. Και άρχισε να του λέει αυτά που θα παραθέσουμε πιο κάτω.

Όταν τελείωσε, τον ρώτησε ο φίλος μας: Αυτά είναι πουθενά γραμμένα; Και ο πατήρ Π. του απάντησε, «όχι δεν έχουν γραφτεί πουθενά, και εγώ δεν τα άκουσα ο ίδιος από τον Άγιο, μου τα μετέφερε ο γέροντάς μου στον οποίο τα είπε».

Επομένως τα κάτωθι γραφόμενα αποτελούν την μόνη πρόρρηση του Αγίου Πορφυρίου για τα γεγονότα στην Ελλάδα και η οποία παρουσιάζεται σε γραπτή μορφή.

Ο Άγιος έφυγε για το Άγιον Όρος το 1991 οπότε αυτά ειπώθηκαν στον υποτακτικό του (γέροντα του πατρός Π.) το αργότερο τον Νοέμβριο του 1991 (2 Δεκεμβρίου εκοιμήθη). Άρα η πρόρρηση του Αγ. Πορφυρίου προηγείται της προρρήσεως του αγ. γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού.

 Είπε ο Άγιος Πορφύριος:

1. Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή

2 Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.

3. Ταυτόχρονα με την κοινωνική αναστάτωση θα υπάρξει οικονομική ανέχεια και πείνα η οποία θα δημιουργήσει έκτροπα.

4. Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα.

(Στο σημείο αυτό ο υποτακτικός του Αγίου και γέροντας του πατρός Π. διέκοψε τον Άγιο Πορφύριο δυσανασχετώντας.

-Ωχ γέροντα πάλι χούντα θα έχουμε;

Ο άγιος γέρων Πορφύριος όμως τον καθησύχασε:

Όχι, δεν θα γίνει χούντα, απλώς ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη για να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα!

5. Ο στρατός θα δώσει ειρηνικά την εξουσία σε πατριωτική Κυβέρνηση.

Η πρόρρηση αυτή του αγ. Γέροντος συμφωνεί με την πρόρρηση του αγ. γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού όπου η Πολιτειακή Εκτροπή αποκαλείται Πολιτειακή Ανωμαλία και η Κοινωνική αναστάτωση εξηγείται δια της απολύσεως όλων των υπαλλήλων.

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ TOY STANISLAV MISHIN ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ PRAVDA ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011 (ΤΥΧΑΙΟ;)

Ο Stanislav Mishin, έγραψε στο προσωπικό του ιστολόγιο τον Ιανουάριο του 2011 μια ανάλυση για όλα τα κράτη και για την Ελλάδα… η οποία δημοσίευσε η εφημερίδα Pravda και την οποία τότε δημοσιεύσαμε με τίτλο

 ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΡΡΗΣΕΩΝ….

Εκεί λοιπόν αναφέρεται η κοινωνική ταραχή και η ανάληψη της εξουσίας από το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Αναφέρεται επίσης ότι δεν θα είναι χούντα αλλά θα φέρει την Ελλάδα σε ισορροπία.

Επίσης το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Γενικού Επιτελείου Στρατού δεν θα μπορέσει να ανατραπεί από εξωγενείς παράγοντες δείχνει ότι θα παραδώσει ομαλά την εξουσία σε πατριωτική κυβέρνηση.

Ο Stanislav Mishin μπορεί να είχε επαφές με το Άγιον Όρος ή με κάποιο τρόπο να εγνώριζε την πρόρρηση του Αγίου Πορφυρίου.

Άλλωστε όπως δείχνει και η κάτωθι εικόνα, Οι Ρώσοι όχι μόνον γνωρίζουν τον Άγιο αλλά τον ευλαβούνται ιδιαίτερα …

Με τις Ευχές του Αγίου Γέροντος ελπίζουμε η Χώρα μας να αποκτήσει πατριωτική κυβέρνηση που θα την βγάλει από το έρεβος και την οδύνη των τελευταίων ετών.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΕΜΑΤΑ. ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ. ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ»

ASKISEIS2

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ούτε κινδυνολογεί, ούτε θέλει να παίζει με εθνικά θέματα.

Και πάνω από όλα να κάνει αβάντα στους κυβερνητικούς σφουγγοκωλάριους που νομίζουν ότι με τις ηλίθιες δηλώσεις διαφόρων σαν τον Κοτζιά, τον βλάκα υπουργό Εξωτερικών, μπορεί να φοβίζει τον κόσμο για να κερδίζουν πολιτικά κέρδη συσπείρωσης αλλά…

Το μήνυμα που λάβαμε από «στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων», δεν μπορεί παρά να μας ανησυχεί.

«Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες. Είμαστε σε επιφυλακή. Όλα γεμάτα, πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Φορτώνουμε τα πάντα στον Έβρο. Έχει δοθεί διαταγή για να είμαστε έτοιμοι.  Να ξέρει ο κόσμος σε τι μπελάδες μπήκαμε. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό».

Αυτά προς το παρόν…

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ……

ΟΧΙ δικαστικών αρχών στην Άγκυρα που ζητά αποζημίωση για…κατάρριψη στο Αιγαίο

Οι ελληνικές δικαστικές αρχές απέρριψαν  το αίτημα του εισαγγελέα της Άγκυρας, με το οποίο ζητούσε δικαστική συνδρομή από τη χώρα μας, προκειμένου να κινηθεί δικαστική διαδικασία αποζημίωσης σε βάρος Έλληνα πιλότου.

Όπως διαβάζουμε στο Euro2day,τον πιλότο εμπλέκουν οι αρχές της γειτονικής χώρας σε κατάρριψη αεροσκάφους τους στις 8 Οκτωβρίου του 1996, οπού είχε χάσει τη ζωή του ο Τούρκος κυβερνήτης Ναΐλ Ερντογάν και είχε τραυματιστεί ο συγκυβερνήτης Οσμάν Τσιτσικλί. f16_sunset-660x330

Το θέμα είχαν κινήσει οι συγγενείς του νεκρού πιλότου, ενώ είχε υποστηριχθεί και από τον συγκυβερνήτη που επέζησε.

Το αίτημα από την πλευρά των δικαστικών αρχών της Τουρκίας διαβιβάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, προ διμήνου, περίπου, στο αρμόδιο Τμήμα Εκδόσεων και Δικαστικών Συνδρομών της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Ο επικεφαλής του τμήματος, εισαγγελέας Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, κίνησε αμέσως την προβλεπόμενη εκ του νόμου διαδικασία, αποστέλλοντας έγγραφο στο υπουργείο Εξωτερικών, με το ερώτημα αν η ικανοποίηση ή μη του αιτήματος, ασκεί επιρροή στις σχέσεις της Ελλάδος με τρίτες χώρες.

Μετά την απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών, συνεκλήθη το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας και με απόφασή του γνωμοδότησε υπέρ της απόρριψης του αιτήματος δικαστικής συνδρομής, κλείνοντας έτσι την υπόθεση”.

Συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν υπό το “βάρος” 80 παραβιάσεων σ΄ ένα 48ωρο!

Συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν στις 23 Μαίου στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες στο επίκεντρο της συνάντησης που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη στις 23 Μαϊου, στο περιθώριο της Παγκόσμιας Ανθρωπιστικής Συνόδου του ΟΗΕ, αναμένεται να βρεθεί η προσφυγική κρίση, η πορεία υλοποίησης της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας αλλά και οι διμερείς σχέσεις.

erdogan_tsipras

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη στις 25 Μαϊου. Η συνάντηση θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου και στο επίκεντρο της θα βρίσκεται το Κυπριακό, οι ευρύτερες περιφερειακές εξελίξεις αλλά και το προσφυγικό ζήτημα”.

Η επαφή Τσίπρα-Ερντογάν θα γίνει φυσικά στη σκιά της πίεσης που ασκεί η Άγκυρα κάθε μέρα στο Αιγαίο,με μέσα στρατιωτικά.Οι προκλήσεις δεν σταματούν ούτε για ένα 24ωρο και έχουν αρχίσει να γίνονται άκρως επικίνδυνες.Τις τελευταίες 48 ώρες μόνο έχουν καταγραφεί 80 παραβιάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε γιατί τρέμουν όλοι την Ελλάδα, η οποία κρατάει τα «κλειδιά» του πλανήτη και θα καταλάβετε πολλά!!! Το διαβάσαμε από το: Διαβάστε γιατί τρέμουν όλοι την Ελλάδα, η οποία κρατάει τα «κλειδιά» του πλανήτη και θα καταλάβετε πολλά!!!

ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ… Το “Κέρατο” είναι γένους θηλυκού – Άπιστες 8 στις 10 Ελληνίδες