in

Κωκ ταψιού !!!

Παντεσπάνι:
Χτυπάμε 6 αυγά με 125 γραμμάρια ζάχαρη.
Στην συνέχεια ρίχνουμε 155 γραμμάρια αλεύρι με 1 βανίλια κοσκινισμένα και ανακατεύουμε απαλά με Μαρίζ.
Τοποθετούμε σε ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Όταν κρυώσει το κόβουμε στα δύο.

ΚΡΕΜΑ:
1 λίτρο γάλα 1 κούπα ζάχαρη,4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ,2 κουταλιές της σούπας αλεύρι,1 βανίλια,4 κουταλιές της σούπας βούτυρο.
Ζεσταίνουμε γάλα με την ζάχαρη και ρίχνουμε το κορν φλάουρ με το αλεύρι αφού τα έχουμε διαλύσει σε λίγο από το ζεστό γάλα.
Ανακατεύουμε μόλις πήξει κατεβάζουμε και προσθέτουμε βανίλια,βούτυρο.
Αφού κρυώσει την βάζουμε στην μέση και σκεπάζουμε .


ΓΛΑΣΣΟ:
250 γραμμάρια Βιτάμ,2 κούπες άχνη ζάχαρη,2 κουταλιές της σούπας γάλα εβαπορέ,1 κουταλάκι του γλυκού κακάο.
Τα βράζουμε 1 λεπτό και το περιχύνουμε από πάνω!

Συνταγή από Tzeni Tsanaktsidou–‎ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ψήφισμα: Είστε υπέρ ή κατά της οπλοκατοχής στη χώρα μας;

Ο Πολάκης βγαίνει μπροστά: «Θέλετε υπουργό εμένα ή τον Άδωνι;»