in

Κλαίγεται δημόσια στην τηλεόραση ο Αλβανός αρχηγός της μαφίας των φυλακών του Κορυδαλλού: Ράμα βοήθησέ μας – Μας δολοφονούν έναν έναν

Συνέντευξη μέσω Skype στην αλβανική τηλεόραση έδωσε ο φερόμενος ως αρχηγός της «αλβανικής μαφίας» που κατηγορείται για πολλές εγκληματικές ενέργειες και προκαλεί με τρόπο άνευ προηγουμένου. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και του εφέτη ειδικού ανακριτή Ε. Νικόπουλου.

Η συνέντευξη του Αλβανού ποινικού στον τηλεοπτικό σταθμό της Αλβανίας, μέσα από το κελί του έγινε τη στιγμή που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βήματος και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, υποτίθεται ότι είναι σε στενό «κλοιό» από τους υπευθύνους του υπουργείου Δικαιοσύνης για να μην συνεχίσει τις ύποπτες συνεννοήσεις του και να περιοριστεί η δράση του.


Αντιθέτως, ο Αλβανός ποινικός που έχει κατηγορηθεί και ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μιλά μέσα από το κελί του ισχυριζόμενος ότι είναι θύμα… πολιτικής δίωξης και ότι αποτελεί «δείγμα του τρόπου με τον οποίο σκοτώνει η ελληνική Δικαιοσύνη τους Αλβανούς στην Ελλάδα».

Με τον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό να μεταφέρει ότι «ο εν λόγω κρατούμενος είναι ένας από τους 1.670 Αλβανούς καταδίκους στην Ελλάδα, οι οποίοι δεν έχουν ακουστεί ούτε από την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα ούτε από άλλους εκπροσώπους του αλβανικού κράτους».Πρόκειται σαφώς για αλβανική προπαγάνδα που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς, όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας

Ο 43χρονος Αλβανός ποινικός που θεωρείται ένα από τα ηγετικά μέλη της «αλβανικής μαφίας» –σύμφωνα με την ΕΛΑΣ – η οποία έχει προχωρήσει σε σωρεία εγκληματικών επιθέσεων εντός κι εκτός φυλακών, στη συνέντευξή του ανέφερε: «ζητώ βοήθεια από εσάς ως εκπρόσωπος του ελεύθερου λόγου και των δικαιωμάτων μας ως άνθρωποι.

Για κακή μας τύχη, μας σκοτώνουν και μας εξουδετερώνουν έναν προς έναν και δεν μπορούμε να βρούμε το δίκαιο για να μάθουμε την αλήθεια. Και ποιος κρύβεται πίσω από αυτά τα τρομερά γεγονότα, που δεν μας εξηγεί κανείς; Αλλά συνεχίζουν να κρύβουν τα στοιχεία και να αποκρύπτουν τα γεγονότα. Γι’ αυτό απευθύνομαι σε εσάς γιατί εδώ δεν βρίσκουμε δικαιοσύνη.

Ζητώ από το αλβανικό κρατος να με βοηθήσει γιατί μου γίνονται πολλές αδικίες. Ζητάω το δικαστήριο, το οποίο συνεχίζεται στη Λουκάρεως στην Αθήνα, στις 21 Μαΐου 2019, να αλλάξει την σύνθεση δικαστηρίου (…) γιατί είμαι χωρίς δικηγόρο και μου έχουν αποδώσει και μια καινούρια κατηγορία για ομάδα, στην οποία δεν έχω καμία σχέση. Ζητάω να έρθετε και να δείτε από κοντά πώς σκοτώνει η ελληνική δικαιοσύνη τους Αλβανούς. Αυτό το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό μου αλλά όλων των Αλβανών στην Ελλάδα. Και άλλη μια φορά σας παρακαλώ να μας βοηθήσετε».

φερόμενος ως αρχηγός της αλβανικής μαφίας

Και ενώ ήδη την υπόθεση ερευνά ειδικός εφέτης ανακριτής και έχει αποκαλυφθεί ότι ο Αλβανός κακοποιός είχε φτάσει στο σημείο να δώσει εντολή να σκοτώσουν ακόμα και το «δεξί του χέρι» -που ήταν στη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου- στο μονόλογό του υποστηρίζει ότι τον Αμπέρ Μπάκο τον σκότωσαν «κατά λάθος».

Τέλος, επιμένει στο αρχικό σενάριο με το οποίο προσπάθησε να θολώσει τα νερά των δολοφονιών που έχει διαπράξει, ισχυριζόμενος ότι κάποιοι στον Κορυδαλλό θέλουν να τον δηλητηριάσουν.

Πάντως, ο «εγκέφαλος» της μαφίας των φυλακών πριν από δύο ημέρες πέρασε το κατώφλι του ειδικού εφέτη ανακριτή για να απολογηθεί.

Ωστόσο, ζήτησε και έλαβε για ακόμη μια φορά προθεσμία.

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

«Όμορφο στήθος μανάρι» – Μόνο στο ελληνικό Facebook θα την έπεφταν τόσοι πολλοί σε μια κούκλα βιτρίνας

Άνευ προηγουμένου χυδαιότητα Πάγκαλου στον ΣΚΑΪ: «Προτιμώ να ολοκληρώσω με την κα Αναστασοπούλου»