in

Κέικ Βραζιλίας !!!!

Υλικά
3 καρότα ωμά
3 αυγά
3/4 φλιτζάνι τσαγιού ηλιέλαιο
2 φλιτζάνια ζάχαρη -εγώ έβαλα 1,5 –
2 φλιτζάνια αλεύρι κοσκινισμένο
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια

Επικάλυψη
1 κουταλιά βούτυρο
1 ζαχαρούχο
6 κουταλιές καουτόνικ


Ζεστάνετε σε κατσαρόλα το βιτάμ προσθέστε το ζαχαρούχο ρίξτε το καουτόνικ  και ανακατέψτε καλά.

Εκτέλεση κέικ
Βάλτε στο μίξερ τα  4 πρώτα υλικά να χτυπηθούν καλά και ρίξτε και τα υπόλοιπα να χτυπηθούν για 5 λεπτά.
Λαδώστε και αλευρώστε ένα μέτριο ταψάκι -εγώ το έφτιαξα σε φόρμα στρογγυλή  –
Ρίξτε το μείγμα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς.
Μόλις ψηθεί τρυπήστε το παντού με ένα ξυλάκι από σουβλάκι και ρίξτε από πάνω την επικάλυψη.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ. Μαρία Ροβιθάκη — ΓΚΟΛΦΩ ΝΙΚΟΛΟΥ -ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ !

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Λουκουμάδες !!!!

Καλαμάρι και σουπιά κοκκινιστά στην κατσαρόλα !!!