in

Κέικ πορτοκαλιού !!!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΦΡΑΤΟ,ΓΕΥΣΤΙΚΟ,ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΕΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
6 αυγά,
300 γραμμάρια φαρίναπ αλεύρι,
300 γραμμάρια ζάχαρη,
125 ml σπορέλαιο,
200 ml χυμό φρέσκο πορτοκαλιού,
1 βανίλια,
ξύσμα 2 πορτοκαλιών


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τοποθετούμε στο μπολ το αλεύρι,την ζάχαρη,και την βανίλια και τα ανακατεύουμε με σύρμα!
Ρίχνουμε το σπορέλαιο, τον χυμό και ανακατεύουμε με σύρμα!
Ρίχνουμε τους κρόκους αυγών και ανακατεύουμε με σύρμα!
Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα και την ρίχνουμε σε 4 δόσεις στο μείγμα ανακατεύοντας το πολύ απαλά!
Τέλος ρίχνουμε το ξύσμα ανακατεύουμε 1 λεπτό!
Τοποθετούμε το μείγμα σε ταψί 30 νούμερο μέσα με λαδόκολλα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμενο μεσαία σχάρα αντιστάσεις για 1 ώρα αναμμένο και 10 λεπτά σβησμένο!!!!

Εκτέλεση συνταγή από Tzeni Tsanaktsidou‎–ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πεινιρλί !!!

Τηγανίτες με μέλι !!!!