in

Κέικ Πορτοκαλιού με υπέροχο άρωμα και πολύ αφράτο

Η Συνταγή είναι της κ. Kassy Grig – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υλικά
4 αυγά
1 1/2 κούπα ζάχαρη
1 κούπα τσαγιού . Σπορέλαιο
1 κούπα τσαγιού . Χυμό πορτοκαλιού
3 κούπες τσαγιού . αλεύρι
1 μπέικιν
Ξύσμα 2 πορτοκαλιών


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ την άχαρη με το σπορέλαιο .

Προσθέτουμε τα αυγά και σταδιακά τα υπόλοιπα υλικά και τέλος το αλεύρι.

Βουτυρώνουμε την φόρμα και αδειάζουμε το μείγμα . Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο .

Η Συνταγή είναι της κ. Kassy Grig – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

[Πηγή]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σπανακόπιτα ταψιού χωρίς φύλλο με γιαούρτι. Μια Light Νοστιμιά στο λεπτό

Εύκολες σπιτικές Κρέπες