in

Kανελόνια με κιμά !!!

Συνταγή-Υλικά.
Κάνω τον κιμά όπως κάνουμε για τα μακαρόνια και προσθέτω μέσα μανιτάρια και καπνιστή γαλοπούλα.
Όταν κρυώσει λίγο βάζω κυβάκια τυρί που λιώνει.
Γεμίζω τα κανελόνια, τα στρώνω και ρίχνω σάλτσα να τα σκεπάζει.
Τα σκεπάζω με αλουμινόχαρτο και τα ψήνω μισή ώρα στους 200 βαθμούς.
Πέντε λεπτά πριν τα βγάλω ρίχνω κεφαλογραβιέρα!!

Πόπη Φραγκάκη‎”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλαμαράκια τηγανητά !!!

Τυρόψωμα !!!!