in

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»…!!! ΤΟ… ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Ο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α΄ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…!!!

Εδώ και 50 μέρες (από τις 23 Μαρτίου) έχει αποκαλύψει ο «Στόχος» ότι στην φετεινή παρέλαση των ομοφυλοφίλων στην πλατεία Κλαυθμώνος θα παρελάσει και αντιπροσωπεία της Ελληνικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον πρώτο δεδηλωμένο κίναιδο αστυνομικό, υπαστυνόμο Α΄Μιχάλη Λώλη, που υπηρετεί στο Τμήμα Αντιμετώπισης της Ρατσιστικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. Μεταξύ άλλων, καταγγείλαμε τότε, ότι… μιλώντας στην «Καθημερινή» της 18ης Μαρτίου 2017, ο κ. Λώλης αποκάλυψε το εξής φοβερό: Το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της ΕΛΑΣ συνεργάζεται με το ΚΕΕΡΦΑ του Πέτρου Κωνσταντίνου, τις αντιρατσιστικές ΜΚΟ και τις κοινότητες των Πακιστανών και λοιπών ισλαμιστών λαθροπροσφύγων!.. Μεταφέρουμε επί λέξει τα λόγια του στην «Καθημερινή»: «Δεν έχει χτΙστεί ακόμη ικανό κλίμα εμπιστοσύνης προς την ΕΛ.ΑΣ., παρότι συνεργαζόμαστε ήδη με την Color Youth, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, την πακιστανική κοινότητα της Αθήνας και το ΚΕΕΡΦΑ»!..

Ο δεδηλωμένος κίναιδος αστυνομικός Μιχάλης Λώλης συνεχίζει να προκαλεί και δίνει διαρκώς συνεντεύξεις σε «προοδευτικές» εφημερίδες, ιστοσελίδες ομοφυλοφίλων κλπ. O κ. Λώλης έχει και σελίδα στο Facebook (Michael Lolis) όπου δημοσιοποιεί τις ακτιβιστικές του ενέργειες υπέρ των ομοφυλοφίλων, των Ρομά και κάθε υπαρκτής ή ανύπαρκτης μειονότητας στην Ελλάδα. Προ ημερών, ξεπέρασε τα εσκαμμένα, με ένα κείμενο που φιλοξενήθηκε πανηγυρικά στην ιστοσελίδα «Left.gr» που πρόσκειται στον Σύριζα και σε δεκάδες Ομοφυλόφιλες Ιστοσελίδες, ενώ απέσπασε και τους επαίνους της Περιφερειάρχισσας Ρένας Δούρου!.. Στο κείμενο αυτό, ο κ. Λώλης δηλώνει ότι ντρέπεται για τους συναδέλφους του αστυνομικούς και τους συγχωριανούς του (στην Αμφιθέα Ιωαννίνων) που ψηφίζουν την Χρυσή Αυγή και μιλάει για το αναφαίρετο δικαίωμα των Σκοπιανών να ονομάζονται Μακεδόνες!..


ΑΠΟΛΥΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!..

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ μερικά από όσα γράφει ο κ. Μιχάλης Λώλης που τόσο ενθουσίασαν τους κάθε λογής μπολσεβίκους και «προοδευτικούς»…
ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΩΛΗΣ: «Με λύπη μου όμως έμαθα ότι νέα παιδιά της περιοχής Ιωαννίνων, πολλά από τα οποία γνωρίζω από παιδί, στηρίζουν την Χρυσή Αυγή. Νέοι που έχουν χάσει συγγενείς, παππούδες και θείους τους στην σφαγή και το ολοσχερώς κάψιμο του χωριού. Καλύπτουν την έλλειψη ιστορικών γνώσεων που έχουν, με πέντε – έξι αποσπασματικές γνώσεις που αναπαράγουν τα μέλη της Χ.Α.. Θεωρούν μάλιστα ότι έχουν ξεκάθαρα ιστορικά επιχειρήματα για την ανωτερότητα της ελληνικότητάς τους, πράγμα απόλυτα ρατσιστικό, καθώς η σχέσεις ανωτερότητας μεταξύ λαών, αποτελούν γενεσιουργό αιτία και ορισμό του Ρατσισμού. Σε συζητήσεις, αναπαράγουν τις ίδιες αποσπασματικές και γεμάτες διαστρεβλώσεις πληροφορίες, για αρχαία Ελλάδα, Βυζάντιο, Επανάσταση, Κατοχή, Εμφύλιος, Χούντα κλπ. Τα ίδια ακούω, από ορισμένους μόνο, ευτυχώς, συνάδελφους.

Όταν τους επισημαίνω θεμελιώδη ιστορικά ζητήματα, περί ασυνέχειας του ελληνικού πολιτισμού, ο οποίος διακόπηκε βίαια, με την επί χιλιετίας Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία το γνωστό σήμερα, με τον ιστορικό νεολογισμό Βυζάντιο, το οποίο εκδίωξε καθετί Ελληνικό, ταυτίζοντας το με τον παγανισμό και την ειδωλολατρεία, ή ότι αν δεν ήταν οι Μεγάλες Δυνάμεις όπου με την Ναυμαχία του Ναβαρίνου μας πρόσφεραν την Ανεξαρτησία της Ελλάδας, διότι εμείς μετά την ελληνική επανάσταση είχαμε επιδοθεί σε εμφύλιες συγκρούσεις και την ίδια στιγμή οι Οθωμανοί με τον σύμμαχο αιγυπτιακό στρατό σάρωναν την χώρα, με αποτέλεσμα η Ελληνική επανάσταση να οδηγούνταν σε αποτυχία, όλοι εκεί σαστίζουν, όταν δε, τους αναφέρεις για την πρόσφατη ιστορικά, προδοσία της Χούντας στην Κύπρο, όπου προκάλεσε με το πραξι-κόπημα του Ιωαννίδη στο Μακάριο, την τουρκική εισβολή, νευριάζουν. Θεωρούν και αντιτάσσουν ως σημαντική την οικονομική εξυγίανση της Επταετίας, ακόμη και όταν τους επισημαίνεις τον φασιστικό περιορισμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που συντελέστηκε, άλλωστε δεν ξέρουν καν τι είναι Ανθρώπινα Δικαιώματα. Ούτε καν τις κατηγορίες τους ή έστω τα θεμελιώδη Ατομικά Δικαιώματα»…

ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!..

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ το παραλήρημά του ο κ. ΜΙ-ΧΑΛΗΣ ΛΩΛΗΣ: «…Τέλος τους αναφέρεις για την αναντιστοιχία και τις αντιφάσεις του Χριστιανισμού και της Αρχαίας Κλασικής Φιλοσοφίας, την οποία σήμερα αγνοούν πλήρως οι Έλληνες και δεν διδάσκεται καν ως βασικό μάθημα στα σχολεία, σε αντίθεση με την θρησκευτική κατήχηση σε όλες τις βαθμίδες εκ-παίδευσης. Τρομάζουν όταν τους μιλάς για το αναφαίρετο δικαίωμα ονομασίας της γείτονος χώρας ως Μακεδονία.

Με χλευασμό σου λένε πως άλλαξες πολύ εκεί στην Αθήνα. Θα έπρεπε, λένε, να είμαι α-κόμη και κατά των μεταναστών που την κατέκλυσαν. Ιδίως ως αστυνομικός. Μας τρώνε τις δουλειές λένε, να φύγουν από εδώ. Με την παρουσία τους συντελείται μια αλλοίωση του ελληνικού πολιτισμού με την ισλαμοποί-ηση της χώρας. Και αναφέρονται, δυστυχώς, και σε πρόσφυγες, που έφυγαν από έναν αι-ματηρό πόλεμο. Είναι μάταιο να πεις κάτι πε-ρισσότερο. Να προσπαθήσεις να τους εξηγήσεις ότι έχουν περιέλθει σε αγνοία, τυφλωμένοι από μια ανόητη, Ρατσιστική και φασιστική προπαγάνδα.

Πολλοί παλιοί πλέον φίλοι, καθώς και συνάδελφοί μου, δυστυχώς σκέφτονται έτσι ακριβώς. Νέοι άνθρωποι της γενιάς μας, που δεν έχουν ολοκληρωμένη και σε βάθος ελληνική παιδεία και δεν μελετούν τα ιστορικά δεδομένα από όλες τις πτυχές, δεν έχουν ταξιδέψει πότε στο εξωτερικό, να γνωρίσουν τον κόσμο και δεν γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο που ζούμε και έτσι οικειοποιού-νται απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας, που υ-ποκαθιστούν την εμπεριστατωμένη γνώση και την έλλειψη ορθολογικής ιστορικής γνώ-σης. Είναι όμως, την ίδια στιγμή, απερίφραστοι υποστηρικτές της Χ.Α.. Νομίζω πως ο ρατσισμός, η εθνική και θρησκευτική μισαλλοδοξία και η ξενοφοβία δεν αντιμετωπίζεται πλέον, όσο κι να προσπαθείς να εξηγήσεις τα αυτονόητα και φταίμε όλοι μας, γιατί αυτή εί-ναι η κοινωνία μας, αυτή είναι η παιδεία μας, αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα. Ντρέπομαι… μεταξύ άλλων πολλών και για αυτό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απίστευτη φωτογραφία! Ρεπόρτερ παίρνει συνέντευξη από θύμα τροχαίου την ώρα που είναι μέσα στα αίματα [photo]

Survivor: Το μήνυμα του Τανιμανίδη μετά τις Αντιδράσεις για την προβολή του σημερινού επεισοδίου: Η αλήθεια είναι ότι …