ΥΛΙΚΑ
1/2 μικρό λάχανο
2 καρότα
1 ψημένη πιπεριά Φλωρίνης
1 πράσινη πιπεριά
1 σκελίδα σκόρδο
10 κλαράκια σέλινο
Ξίδι,αλάτι ,ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόψτε πολύ ψιλό το λάχανο και βάλτε το μέσα σε μια λεκάνη με λίγο αλάτι.
ζυμώστε πολύ καλά με τις χούφτες σας να σπάσετε το λάχανο.
Στύψτε το καλά με τα χέρια σας να φύγουν όλα τα υγρά του.
Κόψτε τις πιπεριές ψιλοκομμένες και τον σέλινο ,τρίψτε τα καρότα και το σκόρδο στον τρίφτη.
Ρίξτε και αυτά στην λεκάνη, μαζί με το λάδι το ξίδι και το αλάτι.
Ανακατεύετε πολύ  καλά και σερβίρετε την σαλάτα.


Συνταγή Από Gogo Samiou -Oι Χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

loading...

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο