«Αγκάλιασε όλες τις γεύσεις της αγάπης». Στη νέα καμπάνια της Lacta, είκοσι οκτώ αληθινά ζευγάρια διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού, χρώματος, καταγωγής, ηλικίας και άλλων ιδιαίτερων χαρακτηριστικών, φωτογραφίζονται για να γιορτάσουν την αγάπη.
«Η αγάπη έχει πολλές γεύσεις» όπως εύστοχα διατείνεται η νέα διαφημιστική καμπάνια που μόλις κυκλοφόρησε, εν όψει της φετινής γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.
«Η αγάπη δεν έχει χρώμα, ηλικία, εθνικότητα και φύλο. Δεν έχει κανόνες και όρους. η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις. Κάθε ερωτευμένο ζευγάρι την αισθάνεται διαφορετικά, γι’ αυτό και η αγάπη δεν έχει μόνο μία γεύση, αλλά αμέτρητες, που όλες αξίζουν να τις αγκαλιάσουμε.»
Ο Γιάννης και ο Δημήτρης, η Μαρία και η Αυρηλία, ο Νεκτάριος και ο Γιάννης, ο Νίκος και ο Δημήτρης είναι τα τέσσερα ομόφυλα ζευγάρια που συμμετέχουν στην καμπάνια και μοιράζονται την ιστορία αγάπης τους.
καμπάνια Lacta
καμπάνια Lacta - Μαρία και Αυρήλια
καμπάνια Lacta – Μαρία και Αυρήλια
Στην καμπάνια συμμετέχει και η Δέσποινα με τον Γιάννη, ένα ζευγάρι που απέδειξε ότι ξεπερνάει κάθε δυσκολία, αφού ο Γιάννης είναι καθισμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.
καμπάνια Lacta
καμπάνια Lacta – Δέσποινα και Γιάννης
Οι φωτογραφίες για το #ActForLove είναι της Chloe Kritharas Devienne.

loading...

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο