in

Γυναίκα έχει σχέση με φάντασμα και θέλει να αποκτήσει μαζί του παιδιά

Μια γυναίκα που γύρισε εντελώς την πλάτη της στους άντρες πριν από 11 χρόνια για να «κάνει σeξ με φαντάσματα» λέει πως τώρα βρίσκεται σε μια «πολύ σοβαρή» σχέση.

Και αποκάλυψε ότι ελπίζει πως μπορεί να βρεθεί ένας τρόπος ούτως ώστε το ζευγάρι να μπορέσει να κάνει οικογένεια.


Η 30χρονη Amethyst Realm από το Ηνωμένο Βασίλειο ισχυρίζεται ότι έχει βρεθεί σeξουαλικά με 20 διαφορετικούς εραστές- φαντάσματα τα τελευταία 11 χρόνια.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στην Αυστραλία γνώρισε ένα φάντασμα που, όπως αναφέρει, “είναι ο έpωτας της ζωής της”.

“Μια μέρα, ενώ περπατούσα μέσα από ένα χωράφι απολαμβάνοντας τη φύση, ένιωσα ξαφνικά αυτή την απίστευτη ενέργεια. Ήξερα ότι έφτασε ένας νέος εραστής,” είπε η Amethyst στο New Idea.

Αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες σχετικά με τη σχέση της, είπε πως, παρόλο που δεν μπορεί να δει το νέο εραστή- φάντασμα, είναι σε θέση να του μιλήσει και να κάνει σeξ μαζί του.

Και παρά το γεγονός ότι δεν είναι 100% σίγουρη αν είναι άνδρας, η σχέση μεταξύ τους λέει πως είναι πραγματική.

Η Amethyst δήλωσε ότι το φάντασμα είχε πάει μαζί της στο Ηνωμένο Βασίλειο και έξι μήνες μετά τη συνάντησή τους, εξακολουθούν να είναι δεμένοι, ενώ είπε επίσης ότι ελπίζει να κάνει μαζί του οικογένεια.

“Είναι πολύ σοβαρή σχέση. Για να σας δώσω να καταλάβετε, έχουμε ακόμη σκεφτεί να κάνουμε και ένα μωρό-φάντασμα. Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά το έχω εξετάσει και δεν νομίζω ότι είναι εντελώς παράλογο,” είπε.

Η Amethyst εξήγησε ότι έχει μια συγκεκριμένη θεωρία και ότι οι φανταστικές εγκυμοσύνες είναι πραγματικά «μωρά-φαντάσματα» παγιδευμένα στο ανθρώπινο σώμα.

Πιστεύει επίσης ότι μερικές γυναίκες μπορούν να εμποτιστούν από πνεύματα, αλλά επειδή το ανθρώπινο σώμα και το μυαλό δεν μπορούν να επεξεργαστούν, η εγκυμοσύνη δεν φαίνεται.

“Είμαι βέβαιη ότι υπάρχει τρόπος – απλά δεν το έχω ακόμη ψάξει τόσο,” είπε.

Κατά τη διάρκεια μιας προηγούμενης συνέντευξης με το ITV’s This Morning, η Amethyst αποκάλυψε ότι δεν έχει πλέον ρομαντικές σχέσεις με άντρες, ούτε γήινους δεσμούς.

Παρόλο που είπε ότι ήταν πάντοτε σε θέση να επικοινωνεί με φαντάσματα, χαρακτήρισε απροσδόκητη την πρώτη της παραφυσική σeξουαλική συνάντηση.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο ITV’s This Morning, η 27χρονη Amethyst περιέγραψε πώς αισθάνθηκε την πρώτη φορά με την ιδιαίτερη παρουσία που υπήρχε στο σπίτι στο οποίο μόλις είχε μετακομίσει, πριν από δέκα χρόνια.

Ενώ ο αρραβωνιαστικός της έλειπε, εκείνη αποφάσισε να δελεάσει το φάντασμα που υπήρχε στο σπίτι φορώντας αισθησιακά εσώρουχα, και λέει ότι τελικά κατέληξε να κάνει σeξ μαζί του.

“Ένιωσα το βάρος του, αισθάνθηκα την πίεση στους μηρούς μου, την αναπνοή του και το χάδι του,” εξήγησε.

Όταν ρωτήθηκε από την Holly Willoughby αν η συνεύρεση οδήγησε σε οργασμό, η 27χρονη είπε: “Για μένα ναι.”

Ο αρραβωνιαστικός της Amethyst ανακάλυψε ότι τον απατούσε όταν το φάντασμα του έδειξε τη φυσική του μορφή, κάτι που η ίδια δεν είχε δει ποτέ.

“Νομίζω ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου και ήθελε να τερματίσω τη σχέση μου,”δήλωσε στην Holly και στον Phillip Schofield κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Ο Phillip και Holly αναρωτήθηκαν πώς η γυναίκα μπορούσε να ξεχωρίσει τους αόρατους «εραστές» της.

“Μπορείς πάντα να νιώσεις τη διαφορά, είναι όπως οι άνθρωποι, έχουν διαφορετικές ενέργειες,” είπε.

Η Amethyst λέει ότι η σχέση της με το πρώτο της φάντασμα διήρκεσε τρία χρόνια.

Έκτοτε, λέει ότι είχε 20 εραστές – φαντάσματα και πως την εξιτάρει το γεγονός ότι οι σύντροφοί της δεν παίρνουν ανθρώπινη μορφή.

Ο Phillip είπε: “Μάλλον έχεις φτιάξει ένα όνομα στον κόσμο του πνεύματος. Φαντάζομαι ότι πολλοί θα ήθελαν να σε επισκεφθούν.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χαμός στα Σκόπια: Υποδοχή ομάδας εξελίχθηκε σε συλλαλητήριο με σύνθημα «Ποτέ Βόρεια – Μόνο Μακεδονία»

Ντροπή: Υπεύθυνοι ασφαλείας αεροδρομίου κατάσχεσαν τις μπαταρίες από αμαξίδιο ανάπηρου