in

Γεια σας, με λένε Σοφία και είμαι 15 χρονών

Γεια σας, με λένε Σοφία και είμαι 15 χρονών…Θέλω να πω ότι αν και είμαι μικρή και δεν έχω ζήσει τίποτα ακόμα, έχω βαρεθεί την ζωή μου… Όλη την μέρα είμαι σχολείο, φροντιστήριο σπίτι και τα ίδια και τα ίδια!!! Οι γονείς μου μαλώνουν συνεχώς και δεν αντέχω άλλο!!! Θέλω να περάσουν αυτά τα τρία βασανιστικά χρόνια επιτέλους για να γίνω 18 και να φύγω!!! Έχω γίνει μισάνθρωπος… Δεν θέλω πλέον ούτε τις φίλες μου ούτε τους φίλους μου ούτε τους συγγενείς μου ούτε ΚΑΝΕΝΑΝ…!!!

Πάμε κάπου με την οικογένειά μου και μαλώνουμε στα 4 πρώτα λεπτά. Επίσης έχω ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στην ζωή μου που το έχω χάσει πλέον και δεν μπορώ να το ξαναδώ… Όλα μου πηγαίνουν στραβά από την μέρα που γεννήθηκα!!! Έχω τάσεις αυτοκτονίας και το σκεφτόμουν σοβαρά να βάλω ένα τέλος στην ζωή μου… Όμως πιστεύω πως όταν γίνω 18 και φύγω επιτέλους από το σπίτι θα τελειώσουν όλα!!! Αυτήν είναι η ιστορία μου και σας ευχαριστώ για το site❤ Ελπίζω να μου δώσετε κάποιες λύσεις…


Η απάντηση του κωλοχανείο : Καλησπέρα Σοφία μου σιγούρα σου έχουν περάσει τα παρακάτω απο το μυαλό σου 

• Θέλω να ξεφύγω από το πόνο μου.

• Δεν έχω άλλες επιλογές.

• Είμαι ένα φρικτό πρόσωπο και δεν αξίζει να τη ζει.

• Έχω προδώσει τους αγαπημένους μου.

• Οι αγαπημένοι μου θα ήταν καλύτερα χωρίς εμένα.

• Θέλω  οι αγαπημένοι  μου να μάθουν  πόσο άσχημα νιώθω.

• Θέλω  τους αγαπημένους μου να γνωρίζουν πόσο  άσχημα  με έχουν κάνει  να νιώσω.

Το πρώτο πράμα που θα πρέπει να κάνεις ειναι να κάτσεις και να μηλίσεις με τους γονείς σου να τους πείς ολα αυτα που αισθάνεσαι χωρίς εγωισμό ειναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν να βγέις απο όλο αυτό που περνάς “ΕΦΗΒΕΙΑ” που δεν ειναι κάτι που θα πρέπει να ανησυχείς οσο μεγαλώνεις θα σου φαίνεται ολο και πιο ωραία η ζωή υπομονή τα καλύτερα έρχονται <3

ΠΡΩΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ:  ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

One Comment

Leave a Reply
 1. Σοφάκι μου θα πρέπει μάλλον να κινηθείς σε δύο άξονες όσο πιο σύντομα γίνετε. Πρώτος άξονας θα πρέπει να είναι η προσπάθεια νοηματοδότησης και συνειδητής κατανόησης κάθε κατάστασης που γίνετε βίωμα σου και εμπειρία σου. Από τις ανάγκες που καλύπτει το σχολείο σου έως τους καβγάδες των γονιών σου. Δεύτερος άξονας είναι η αναζήτηση και η υιοθέτηση από εσένα εφικτών στόχων αρχίζοντας από τους εγγύτερους βραχυπρόθεσμους και προχωρώντας σε μακροπρόθεσμους σιγά-σιγά έτσι ώστε να αποκτήσεις μια ουσιαστική οξεία αισθητική εξισορροπιστική προοπτική έναντι των δυσκολιών που ορθώνονται στην ζωή σου.

  Αφού είσαι αποφασισμένη στα 18 σου να ανεξαρτητοποιηθείς θα πρέπει να λάβεις τις απαραίτητες μέριμνες για να είσαι στο ανώτερο εφικτό-δυνατό έτοιμη για τις προκλήσεις που εγείρονται από την ενέργεια της ανεξαρτητοποίησης από το γονεϊκό περιβάλλον. Φυσικά ελπίζω να μην προβλέπεις διακοπή της επαφής και επικοινωνίας με τους γονείς σου. Θα είναι μέγα σφάλμα εάν κάνεις κάτι τέτοιο και πολύ πιθανόν να το μετανοιώσεις πικρά σε μια ηλικία περασμένη, σε μια ηλικία ωριμότητας όπου θα αντιλαμβάνεσαι σφαιρικότερα και με αλτρουισμό, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό ανάλογα τις ευαισθησίες σου και την εσωτερική καλλιέργεια σου, τις ανθρώπινες σχέσεις σε προσωπικό, διαπροσωπικό και μεταξύ άλλων υποκειμένων-ανθρώπων σχέσεις.

  Θα σου έλεγα να ξεκινήσεις με κάποια ασχολία ψυχαγωγική, να δεις τι σε ελκύει και να το κάνεις χόμπι σου. Και ένα και δύο και όσα χόμπι μπορείς να εξασκήσεις καλό θα σου κάνει μόνο. Βρες σε τι πράγματα έχεις μια διάφανη φυσική άνεση, με ποια ταλέντα, δηλαδή, σε προίκισε η φύση. Και σύμφωνα με αυτά οργάνωσε τον ελεύθερο χρόνο σου. Επίσης βρες κάθε τι που σου δίνει ανακούφιση στην βαριά καθημερινότητα σου και ασχολήσου για όσο νιώθεις τα ευεργετικά αποτελέσματα από την ενασχόληση μαζί του.

  Να ξέρεις πως το σχολείο σου σήμερα και αργότερα η φοίτηση σου σε ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα είναι μια βασική κύρια και κεντρική επένδυση από εσένα για την μελλοντική σου επιτυχή πορεία μέσα στη ζωή. Είτε το θέλουμε είτε όχι ο παράγοντας επάγγελμα είναι η ραχοκοκκαλιά της ζωής μας και πάνω σε αυτήν αρμολογούμε κάθε άλλη και όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις μας.

  Κλείνοντας να πω ότι οι γονείς σου υποφέρουν από δυστυχία, μην σκληρύνεις την καρδιά σου βλέποντας τις διαφωνίες και τους καυγάδες τους. Ζούνε με φανερές συναισθηματικές και πνευματικές στερήσεις οι δυο τους, διατηρούν ανταγωνιστικό πνεύμα και όχι συναγωνιστικό, αγνοούν την βαθιά ένωση της αλληλοπεριχώρησης με την σαφή κατεύθυνση προς την συνχωρητικότητα και την άνευ όρων αλληλαποδοχή. Στερούνται τις μεγιστότατες τεράστιες ευεργεσίες της αγάπης. Αυτό να σε θλίβει Σοφάκι και να σε προβληματίζει. Ίσως χρειάζονται ένα χέρι να τους τραβήξει έξω από τον βούρκο της ανταγωνιστικότητας τους, και ίσως το κατάλληλο χέρι αυτό να είναι το δικό σου. Όχι τώρα αμέσως φυσικά που πρέπει να διευθετήσεις τις άμεσες δικές σου προτεραιότητες μα στον κατάλληλο, όταν θα είσαι έτοιμη, καιρό και ώρα.

  Αυτά πολύ σύντομα Σοφία με την ευχή η Θεία Σοφία να σε σκεπάζει και οδηγεί σε κάθε σου βήμα.

  Γεώργιος Τ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Και τώρα τι κάνω; 15.9.2017 ο παιδικός μου έρωτας

ANTENNA NOMADS Live Δείτε Τώρα Ζωντανά Το NOMADS Greece Σε Live Streaming Στον ANT1