in

Εύκολα, πεντανόστιμα Καρυδορολάκια με ινδική καρύδα – Εξαιρετικά και σίγουρα πεντανόστιμα!

Η Συνταγή είναι της κ. Maria Ntelimara – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”

Υλικα:
Ενα και μισο κουτι ζαχαρουχο γαλα( το αλλο μισο το ειχα χρησιμοποιησει στον κορμο)
400 γρ καρυδα τριμενη
100 γρ βουτυρο


8 φυλλα κρουστας( ειχα πολιτικο κρουστας της alfa)

Σιροπι
650 γρ ζαχαρη
350 γρ νερο
Μια κανελα
Μιση στυμενη λεμονοκουπα
Εβρασαν 5 λεπτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεψα γαλα και καρυδα
Εγινε μια ζυμη ,οχι σφιχτη

Βουτυρωνα ενα φυλλο,το διπλωνα στη μεση ,εβαζα γεμιση κατα μηκος ,βουτυρωνα και τυλιγα

Τελος εκοβα σε μικρα κοματια 5-6 σε καθε φυλλο,αναλογα πως τα θελουμε
Βγηκαν γυρω στα 50

Τα εβαλα σε βουτυρωμενο ταψι( 30 χ 38)
Τα βουτυρωσα απο πανω και τα εβαλα ψυγειο για μια ωρα.Μετα εψησα στους 200 αντιστασεις για περ μιση ωρα.

Τελος,εριξα το κρυο σιροπι
Τα δοκιμασα καυτα.Ηταν ονειρο

Εσεις μπορειτε να βαλετε δυο ζαχαρουχα με επιπλεον καρυδα ,για να αξιοποιησετε και τα τα 4 φυλλα που περισσευουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Έλενας Χριστοπούλου στο GNTM

Cheesecake πραλίνας χωρίς ψήσιμο! Νόστιμο και αμαρτωλό!