in

Εργάτες χάρισαν 3.300 υπερωρίες σε συνάδελφό τους για να μείνει με τον 3 ετών γιο του που παλεύει με τη λευχαιμία

Εργάτες ενός εργοστασίου δώρισαν 3.300 υπερωριών, προκειμένου ο συνάδελφός τους να μπορέσει να είναι μαζί με το μικρό γιο του τη στιγμή που πάλευε με τη λευχαιμία.

Ο γιος του Andreas Graf, Julius, ήταν μόλις 3 ετών όταν διαγνώστηκε με τον θανατηφόρο καρκίνο του αίματος και παρέμεινε στο νοσοκομείο για εννέα εβδομάδες.


Την ώρα που το μικρό αγόρι επρόκειτο να επιστρέψει σπίτι του, στο Fronhausen, η μητέρα του πέθανε ξαφνικά από καρδιά.

Factory workers donated 3,300 hours of overtime so their colleague Andreas Graf, 36, could be with his young son Julius (pictured together) as he battled leukaemia

Ο 36χρονος πήρε όλες τις άδειες που δικαιούταν από την εργασία του ως εργάτης σε εργοστάσιο στην κοντινή πόλη Marburg ώστε να είναι μαζί με το γιο του.

Ωστόσο, μερικές εβδομάδες άδειας δεν ήταν αρκετές και, εκτός του ότι έπρεπε να αντιμετωπίσει την ασθένεια του γιου του και το θάνατο της συζύγου του, φοβόταν ότι θα έχανε και τη δουλειά του.

Andreas Graf and son Julius with colleagues who donated 3,264.5 hours of overtime, allowing Mr Graf to take more than a year off work

Η διευθύντρια προσωπικού Pia Meier, απευθύνθηκε στους εργάτες του εργοστασίου προκειμένου να δωρίσουν τις υπερωρίες τους και όλοι οι 650 εργαζόμενοι δήλωσαν αμέσως συμμετοχή- ακόμη και εκείνοι που δεν τον είχαν συναντήσει ποτέ.

Μέσα σε δύο εβδομάδες, είχαν συγκεντρώσει 3.264 ώρες, τις οποίες η εταιρεία χάρισε στον κ. Graf για να λάβει άδεια μετ’ αποδοχών.

Στο σύνολό τους, έβγαιναν πάνω από 18 μήνες και κατά μέσο όρο περίπου 5 ώρες ανά εργαζόμενο.

After chemotherapy, Julius, who turned five at the end of February, was feeling well enough to be released home and hoped to return to nursery school soon

“Χωρίς αυτήν την τεράστια βοήθεια, θα είχα χάσει τη δουλειά μου,” είπε συγκινημένος ο κ. Graf.

Η κ. Meier είπε ότι είχε επίσης συγκλονιστεί από την ανταπόκριση των συναδέλφων του, επισημαίνοντας ότι δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο που να μην έχει δωρίσει τις υπερωρίες του.

Χάρη στη γενναιοδωρία των συναδέλφων του, ο κ. Graf κατάφερε να πάρει άδεια περισσότερο από ένα χρόνο για να φροντίσει το γιο του.

HR manager Pia Meier (pictured) appealed to the factory's workers to donate overtime and all 650 immediately signed up - even those who had never met him

Μετά τη χημειοθεραπεία, ο Julius, ο οποίος γύρισε στο σπίτι του στο τέλος Φεβρουαρίου, νιώθει αρκετά καλά και ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στο νηπιαγωγείο.

Ο κ. Graf δήλωσε πως θα είναι αιώνια ευγνώμων στους συναδέλφους του και την εταιρεία που εργάζεται.

[διαφορετικό]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΠΟΙΕΣ «ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ» ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ; ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ;

Η μικρή Κατερινιώτισσα που διέσυρε τους κρατικοδίαιτους κομισάριους: «Προδώσατε την Ελλάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)