in

Ένα υπέροχο νόστιμο και αφράτο ΡΑΒΑΝΙ για όλες τις ώρες

Η Συνταγή είναι της κ. Ioanna Stefanaki – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΕΛΙΝΑΣ”.

Υλικά
1 1/3 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
1 1/3 κούπα αλεύρι φαρινα
1,5 κγ μπεικιν
λίγο βανίλια λίγο αλάτι
4 κσ γάλα χλιαρό
8 αβγά 1 1/3 κούπα ζάχαρη
Σιρόπι
2,5 κούπες νερό 3 κούπες ζάχαρη
2 κσ χυμό 2 κσ ξύσμα λεμονιού
6 κσ βούτυρο


Εκτέλεση
Ανακατεύουμε με κουτάλι τα 4 πρώτα υλικά.

Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη για 15 λεπτά στο μίξερ. Προσθέτουμε κουτάλια κουτάλια το γάλα.

Με κουτάλι ανακατεύουμε τα στερεά με τα υγρά υλικά μαζί.

Βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 175 βαθμούς για 35 λεπτά

Η Συνταγή είναι της κ. Ioanna Stefanaki – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΕΛΙΝΑΣ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ταλιατέλες στον φούρνο με γαλοπούλα τυριά !!!

Πεντανόστιμο και πανεύκολο τυρόψωμο από την Πορταριά Πηλίου