in

Ελαφρύ, δροσερό και εύκολο γιαουρτογλυκό

Υλικά
Γιαούρτι 800 γρ
Κομπόστα ροδάκινο 1 κουτί ή φρούτα της αρεσκείας μας
Φρουί Ζελέ 2 φακελάκια ροδάκινο
Νερό 2 ποτήρια του νερού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπολ βάζουμε το στραγγισμένο γιαούρτι. Ψιλοκόβουμε τα φρούτα από την κομπόστα και κρατάμε το ζουμί.


Διαλύουμε τον ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, μόνο που βάζουμε 2 ποτήρια νερό συν 1 ποτήρι με το ζουμί της κομπόστας.

Το προσθέτουμε στο γιαούρτι, τα ανακατεύουμε όλα μαζί , φρούτα, γιαούρτι και ζελέ κι αδειάζουμε το μείγμα σε μία φόρμα, πυρέξ ή σε μπολ. Το τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει και να πήξει.

Έτοιμο να το σερβίρουμε μετά από το γεύμα μας, να μας δροσίσει.

* Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εκτός από ροδάκινο, ανανά, βερίκοκο κι άλλα φρούτα της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νόστιμα γρήγορα και εύκολα ΤΥΡΟΚΡΙΤΣΙΝΙΑ

Δεν ξέρεις να ανοίγεις φύλλο? Παραδοσιακό τραγανό φύλλο για πίτες