in

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΣΑΡΑΚΗ. Ο ΨΥΧΡΟΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ «ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ» ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ(ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, το πρωί της Δευτέρας, ο 42χρονος Αλβανός φερόμενος ως εκτελεστής «συμβολαίων θανάτου» με βιτριόλι , ο κακοποιός με τα πολλά πρόσωπα που κατηγορείται μεταξύ άλλων για τη δολοφονία της Μαρίας Καφιέρη, που διαπράχθηκε την 5-5-2009 στα Καμίνια καθώς και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του γνωστού ποινικολόγου (και νομικού συμβούλου της εταιρείας μας), Παύλου Σαράκη, που διαπράχθηκε με ρίψη καυστικού υγρού στο πρόσωπό του την 21-12-2007 στο Ν. Κόσμο.

Ο Αλβανός, ένα από τα επικρατέστερα ονόματα του οποίου είναι Rapaj Εrion και η πραγματική του ηλικία προσδιορίζεται στα 42 έτη με χρονολογία γεννήσεως το 1974 και όχι το 1979 που γράφει το διαβατήριο και η άδεια παραμονής του, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.


albanos-5

 

Η απολογία του

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ της δικαστικής λειτουργού και του σεσημασμένου και επικίνδυνου λήσταρχου, διημείφθη, ο εξής διάλογος:

 

Adeia-paramonis1

ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ: Τι απολογείσαι;

ΑΛΒΑΝΟΣ: Αρνούμαι παντελώς την αποδιδόμενη σε μένα κατηγορία και αναφέρομαι στο από 12-12-2016 απολογητικό μου υπόμνημα.

ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ: Γνωρίζεις πρόσωπα με τα ονόματα :α)Δημήτριος Καπές – Καπετανάκης p) Khalife Mohhamad  γ) Αναγνωστόπουλος Γεώργιος;

(Επεδείχθη στον κατηγορούμενο φωτογραφία του Δημητρίου Καπέ -Καπετανάκη)

ΑΛΒΑΝΟΣ: Δε γνωρίζω ούτε το θύμα, ούτε τον συγκατηγορούμενό μου Δημήτριο Καπέ- Καπετανάκη .Επίσης δε γνωρίζω κανέναν Γεώργιο Αναγνωστόπουλο, ούτε Λιβανέζο με το όνομα Khalife Mohammad. Εγώ έχω αποφυλακιστεί από το 2004 από τις φυλακές Κερκύρας όπου και με έδιωξαν με απέλαση στην Αλβανία. Επέστρεψα το 2005 και παρέμεινα μέχρι το 2006 όπου και έφυγα ξανά για την πατρίδα μου και δεν επανήλθα ποτέ μέχρι το έτος 2013. Επίσης πουθενά δεν έχω δηλώσει και καταθέσει τόσα ονόματα πλην του Lalaj Arben και Arben Demin.

ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ: Γιατί νομίζεις ότι εμπλέκει το όνομά σου ο Khalife Mohhamad;

Απάντηση: Δε μπορώ να εξηγήσω γιατί με εμπλέκει ο Khalife Mohhamad, μπορεί να μοιάζω με κάποιον που γνώριζε. Δεν έχω καμία εμπλοκή με την υπόθεση για την οποία κατηγορούμαι σήμερα. Διαμένω στο Π. Φάληρο έχω ένα παιδί εφτά χρονών και περιμένω σε δύο μήνες και δεύτερο παιδί. Είμαι καλός πατέρας καλός σύζυγος, εργάζομαι και εγώ και η σύζυγός μου. Λυπάμαι για το παρελθόν μου, έχω μετανιώσει αλλά δεν έχω διαπράξει την πράξη για την οποία κατηγορούμαι. Τίποτε άλλο δεν έχω να προσθέσω.

sarakis 3

Έβγαλαν σε καταζητούμενο άδεια παραμονής!

 

Την ώρα που για την Ελληνική Αστυνομία, ο Αλβανός Rapaj Εrion, θεωρείτο καταζητούμενος με δύο εντάλματα σύλληψης στο όνομά του, τα οποία αφορούσαν σε ανθρωποκτονία (εκτέλεση) και σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με βιτριόλι, κατά του ποινικολόγου Παύλου Σαράκη, στις 17/3/2016 – επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ που όλοι οι αλλοδαποί μετατρέπονται αβλεπτεί σε πολίτες της χώρας μας – σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο εν λόγω επικίνδυνος εγκληματίας όχι μόνο ζούσε ελεύθερος – στο Π. Φάληρο – αλλά είχε και άδεια παραμονής! Οι αρμόδιοι του Υπουργείου Εσωτερικών – Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και ο κατά τα άλλα αξιόλογος δημόσιος υπάλληλος της  Δ/νσης Αλλοδαπών & Μετανάστευσης Αθηνών, που υπέγραψαν την άδεια διαμονής ενός σίριαλ κίλερ μέχρι τις 4 Ιανουαρίου του 2021, οφείλουν ή όχι να παραιτηθούν; Πόσοι ακόμα αλλοδαποί εγκληματίες, δολοφόνοι, εκτελεστές συμβολαίων θανάτου και άλλα κακοποιά και παραβατικά αποβράσματα που διαβιούν, παρασιτούν και συναναστρέφονται στην Ελλάδα του ελέους και της παρακμής μέσα στη χώρα μας σαν κανονικοί πολίτες και χωρίς φόβο, εκτελούν τα επαγγελματικά τους «καθήκοντα»;

Ο υπουργός, ο πολλά βαρύς καραβανάς και ιδεολογικός και πολιτικός υποστηρικτής της ανομίας και της εγκληματικής ασυδοσίας, ο  κ. Τόσκας, πως επιτρέπει να ξεφτιλίζεται έτσι η Ελληνική αστυνομία που αναζητούσε έναν επικίνδυνο κακοποιό, τον οποίο το ίδιο το κράτος είχε νομιμοποιήσει; Και τελικά: Πόσοι ακόμα δολοφόνοι ζουν… ανάμεσά μας υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ;

Τα πράγματα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο και γι αυτό ευθύνονται πολυπολιτισμικοί και ακατανόητοι πολιτικοί που με «ευαγγέλιο» τους την ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη προστασία των μειονοτήτων, επιβουλεύονται και ναρκοθετούν την κοινωνική ζωή των νομιμοφρόνων ελλήνων πολιτών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

 

Τσιρώνης: Η σημαία που αγοράζουμε ως ιδιώτες δεν είναι εθνικό σύμβολο

Πώς να φτιάξω το καζανάκι της τουαλέτας