Το τηλοπτικό κοινό πλέον πιστεύουμε πως έχει μάθει να διακρίνει την υποκρισία και τα ψεύτικα δάκρυα από τις τηλεπερσόνες όπως η Τατιάνα Στεφανίδου που ποζάρουν καθημερινά στον φακό της τηλεόρασης και ποτίζουν το κοινό τους με δήθεν συμπόνιες και το παίζουν πρώτες κυρίες..

Για να είμαστε δίκαιοι όμως… Πολλοί ήταν εκείνοι που πριν τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, έβγαιναν και τον έκραζαν στον τηλεοπτικο φακό και μετά είχαν ψεύτικα δάκρυα για τον άτυχο χαμό του από το δυστύχημα.


Ζούμε μέσα στην υποκρισία όλοι αυτοί εμφανίζονται στις εκπομπές τους ή ως καλεσμένοι σε άλλες εκπομπές και κλάινε, δακρύζουν για τον χαμό αυτού του παιδιού που καλά θαυμάζανε η ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος… Τον Παντελίδη από την αρχή της καριέρας του είχαν πέσει να το κατασπαράξουν! Τρανταχτό παράδειγμα εκτός από τον Νότη Σφακιαννάκη (που δεν είναι να τον παίρνεις σοβαρά) είναι η Κυρία Τατιάνα Στεφανίδου

Με το που πέθανε ο Παντελίδης, κάθε μέρα στην εκπομπή της, αναλύει και αναλύει το μοιραίο τροχαίο…

Με πολλά δάκρυα στα μάτια λέμε… όταν η ίδια στον αέρα της τότε αποτυχημένης εκπομπής της είχε βγει γεμάτη κομπλεξισμό για την επιτυχία αυτού του παιδιού, να κατακρίνει αυτούς που ακούνε τον συγκεκριμένο τραγουδιστή, όπως θα δείτε το βίντεο!

Κοινοποιήστε το ΠΑΝΤΟΥ….για να μην νομίζουν ότι μασάμε κουτόχορτο!!!!

loading...

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο