in

ΑΡΚΕΤΑ! Αυτή είναι ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ που μας ΚΡΥΒΟΥΝ! Το χρυσάφι που λέγεται Ελλάδα! – Αλίμονο τους… ΟΤΑΝ «ξυπνήσουμε»!

Συχνά ακούμε ότι, δεν παράγουμε τίποτα, ότι είμαστε τεμπέληδες, ότι η Ελλάδα είναι για τα μπάζα, ότι, καλά μας συμβαίνουν αυτά που μας συμβαίνουν και διάφορα άλλα παρόμοια αυτομαστιγωτικά σε βάρος μας. Χωρίς να αμφισβητούμε υπαρκτά ελαττώματα των «Ελληναράδων», σύμφωνα με τα διεθνή επίσημα στοιχεία οι Έλληνες είναι ένας λαός που εργάζεται περισσότερες ώρες κατά μέσο όρο σε σχέση με όλους τους άλλους λαούς στην Ευρώπη. Οι Έλληνες  παντού στο εξωτερικό διαπρέπουν στις επιστήμες, στις τέχνες και στα γράμματα και κάθε άλλο παρά στην ξενιτιά θεωρούνται τεμπέληδες.

Η χώρα μας έχει τη σπουδαιότερη ιστορική κληρονομιά και χωρίς να λέμε παχιά λόγια, είναι αυτή που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού και της δημοκρατίας σε όλο τον κόσμο, ο οποίος της οφείλει έστω ένα ελάχιστο σεβασμό τουλάχιστον για το λόγο αυτό. Είναι μια πανέμορφη χώρα ίσως μοναδική διεθνώς. όσο για τον αν δεν παράγουμε τίποτα, πάρτε μια ανάσα και δείτε μέρος από τους θησαυρούς που υπάρχουν εδώ.!!


1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως… ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα). Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.

3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε… καταθέσεις στην Ελβετία.

4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.

5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου .

6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τρένων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.

7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες -5οι στον κόσμο.

8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.

9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόνοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.

10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι Τ11.

Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι – κρατηθείτε – 10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ! όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.

Ας αφήσουμε λοιπόν τη μοιρολατρία και το αυτομαστίγωμα στην άκρη, ας διορθώσουμε τα όποια λάθη μας και ας ξεπετάξουμε τους ξένους κατακτητές από τη χώρα μας που την έχουν βάλλει στο μάτι για να την καθυποτάξουν και να την αρμέξουν.

Οδηγίες προς ελληνικά νοσοκομεία: Αφαιρέστε τα χριστιανικά σύμβολα

Παυλόπουλος: Η Ελλάδα έχει κάνει ό,τι της αναλογεί για το προσφυγικό