in ,

AΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

Σκότωσε τρεις ανθρώπους σε διαφορετικά τροχαία και ακόμη οδηγεί . Σας λέει κάτι αυτό ;

Η Γνωστή περίπτωση στο Ηράκλειο Κρήτης που ανέδειξε ο πρόεδρος του συλλόγου «SOS τροχαία εγκλήματα» πρόσφατα σε Ραδιοφωνική εκπομπή .


Η ρουσφετολογία και η ευνοιοκρατία που έχει ¨μετατραπεί¨ σε κουλτούρα και που ορίζει με την σειρά της και την οδική μας συμπεριφορά , μας σκοτώνει στους δρόμους …. κύριοι .

Δεν υπάρχει Τροχαίο χωρίς παράβαση και δεν υπάρχει παραβάτης που να μην σκεφτεί ή να χει υπόψη του την «παρέμβαση» προκειμένου να πέσει στα μαλακά ή να «σβήσει » το πρόστιμο.

Αυτό το τελευταίο λειτουργεί ως «ηθικός αυτουργός» στο να σκοτωθούμε ή να σκοτώσουμε στους δρόμους .

Από την άλλη , όσοι βεβαιώνουν Τροχαίες παραβάσεις είναι οι καλύτεροι κομιστές ψήφων στους πολιτικούς και στους πολιτικάντηδες . Ειδικά , και πολλοί αξιωματικοί διοικητές υπηρεσιών Τροχαίας , εξασφαλίζουν ¨λαμπρή καριέρα με όλες τις κυβερνήσεις ¨ … ξέρετε πως . Ή μήπως κάνουμε λάθος ;

Αυτή είναι η ¨εγκληματική οργάνωση ¨ που μας σκοτώνει στους δρόμους

Τι σημαίνουν όλα αυτά όπως χρόνια τώρα αποδεικνύεται ;

Οτι η νομοθεσία – όπως υφίσταται – είναι άχρηστη . Στάχτη στα μάτια μας που την πετάμε με τα ίδια μας τα χέρια .
Ούτε η παιδεία , ούτε το σοκ από τα εκατοντάδες τροχαία με διαμελισμούς , ούτε τα αυστηρά πρόστιμα , ούτε η «πανέξυπνη » Τροχαία δεν μπορεί να κάνει τίποτα με αυτά τα δεδομένα .

Ποιος από εσάς είναι γραμμένος στην επόμενη λίστα που θα σκοτωθούν, θα τραυματιστούν ή θα εμπλακούν σε τροχαίο και δεν το γνωρίζει ;

Νομοθετήστε κύριοι , δημιουργώντας ένα Νομικό πλαίσιο που να μην εστιάζει στην επιβολή προστίμων και σε αυτό το γελοίο – όπως αποδείχτηκε – σύστημα αλλά στην διαμόρφωση ενός ¨περιβάλλοντος ¨ προ-ελέγχου και αναστολής της «παραβατικής » αυτής συμπεριφοράς , όπως για παράδειγμα .

στην ποινικοποίηση της παρέμβασης στα θέματα τροχαίων παραβάσεων ( αυτεπάγγελτα ) .

στην ποινικοποίηση ( και όχι μόνο ) των παραλήψεων για επεμβάσεις στο οδικό δίκτυο , εξαιτίας των οποίων επαναλήφθηκε ή έγινε τροχαίο ατύχημα .

στην υποχρέωση των αστυνομικών οργάνων για ακινητοποίηση του οχήματος ο οδηγός του οποίου αποπνέει ανικανότητα ή επικινδυνότητα κ.α

Όσο καθυστερείτε τόσο θα σκοτώνονται στους δρόμους συμπολίτες μας που θα μπορούσε να είχαν σωθεί .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
[email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Κυβέρνηση, Τράπεζα της Ελλάδος και… Ντράγκι «µετρούν» 50 εκατ. € λύτρα

H EΛΛΑΣ «ΚΑΙΓΕΤΑΙ», ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΟΡΓΩΝΟΥΝ» ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ», Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ … «ΠΙΛΑΛΑ» ΓΙΑ…!!! (ΦΩΤΟ)