Δια χειρός Γιάννη Μουζάλα και Δημήτρη Βίτσα η δημιουργία χώρου φιλοξενίας λαθροπροσφύγων και λαθρομεταναστών σε ιδιωτική έκταση στην Καλαμπάκα και κάτω από τους Βράχους των Ιερών μας Μετεώρων !
Υπογράφηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και με την σύμφωνη γνώμη του Αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, η δημιουργία χώρου φιλοξενίας λαθροπροσφύγων και λαθρομεταναστών σε ιδιωτική έκταση περίπου 40 στρεμμάτων στην Καλαμπάκα.
Ο χώρος που βρίσκεται στο 4ο χλμ της Οδού Καλαμπάκας-Τρικάλων, είναι δωρεά ομογενή από την Βλαχάβα που ζει στην Γερμανία και οι εργασίες για την δημιουργία του hotspot θα ξεκινήσουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.
Στόχος είναι η δημιουργία υποδομών για φιλοξενία 1.600 έως 2.000 Ισλαμιστων ,ενώ προβλέπεται και κατασκευή χώρου προσευχής ( Τζαμιού) κάτω από τους Ιερούς βράχους των Μετεώρων!
Θυμίζουμε ότι για την δημιουργία του συγκεκριμένου hotspot έχει εκφράσει την αντίθεσή του το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας, έχει ζητηθεί από τους τοπικούς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσουν στην δημιουργία του hotspot στην περιοχή όπου είναι τουριστικός και θρησκευτικός προορισμός…Αλλά Βουλευτές και Κυβερνώντες έγραψαν κανονικά με τον νόμο τους Κατοίκους της Περιοχής !
Τη σίτιση των λαθρομεταναστών θα αναλάβει η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών που μετατρέπεται πια από Παραγωγική Σχολή σε Σχολή παροχής Υπηρεσιών σίτισης και όχι μόνο !
Το να φέρουν Ισλαμιστές κάτω από το Ιερό της Ορθοδοξίας και το δεύτερο παγκόσμιο μετά το Άγιο Όρος κέντρο της Ορθοδοξίας είναι και συμβολικό αλλά στρέφεται και κατά του Μοναχισμού και δεν πρέπει να είναι τυχαίο!

loading...

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο