in

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Στον Άλιμο χθες κάποιοι πληρωμένοι δολοφόνοι (99% αλλοδαποί) επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη αντιπροσωπίας αυτοκινήτων και άρχισαν να τον πυροβολούν!! 

Είναι απολύτως βέβαιον πως θα τον σκότωναν εάν εκείνος δεν ανταπέδιδε αμέσως τα πυρά με το δικό του όπλο το οποίο προφανώς και τρομοκράτησε τους επίδοξους δολοφόνους του και έτρεξαν να γλιτώσουν εγκαταλείποντας την “επιχείρηση” δολοφονίας! 


Σύμφωνα μάλιστα με την αστυνομία πρέπει κάποιος από τους πληρωμένους επίδοξους φονιάδες να έχει τραυματιστεί από το όπλο του επιχειρηματία γιατί βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο δρόμο. 

Όπως καταλαβαίνετε, η αναγκαιότητα της οπλοφορίας πλέον στην Ελλάδα αποτελεί δικαίωμα για τον Έλληνα πολίτη και υποχρέωση από την πολιτεία η οποία δεν μπορεί να σταθεί μόνη της απέναντι στην πάταξη του εγκλήματος και την παράνομη κατοχή των όπλων που κατά εκατομμύρια κατακλύζουν την χώρα και βρίσκονται στα χέρια σχεδόν όλων των αλλοδαπών κυρίως. 

Δεν είναι δυνατόν οι αλλοδαποί να κυκλοφορούν με κουμπούρια και να απαγορεύεται η οπλοφορία στους Έλληνες πολίτες. 

Το όπλο σώζει ζωές τελικά και θα πρέπει εδώ και τώρα να επιτραπεί η οπλοκατοχή και οπλοφορία για προσωπική ασφάλεια και άμυνα για όλους τους Έλληνες πολίτες. 

Ας θεσπιστεί ταυτόχρονα με την άδεια οπλοφορίας και ένα εκπαιδευτικό πλαίσιο για όσους επιθυμούν να πάρουν άδεια οπλοφορίας, κάτι σαν δίπλωμα ικανότητος δηλαδή όπως πχ χρειάζεται δίπλωμα οδηγικής ικανότητας και ένας οδηγός αυτοκινήτου. Γιατί δεν το πράττουν αυτό; Γιατί να μην μπορεί να κατέχει ένας πολίτης όπλο για την προσωπική του ασφάλεια εφόσον αυτός αισθάνεται και είναι πραγματικά εντελώς απροστάτευτος από την πολιτεία;

Σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη εάν είχαν φτάσει στο σημείο να πωλούνται κατά χιλιάδες μέχρι και πολεμικά αυτόματα όπλα όπως τα καλάσνικοφ, ακόμα και στα περίπτερα, η χώρα αυτή θα έδινε αμέσως άδεια οπλοφορίας σε όλους τους πολίτες της από τη στιγμή μάλιστα που αυτή η πολιτεία δεν θα μπορούσε ούτε να περιορίσει το έγκλημα, ούτε τα χιλιάδες μη πως εκατομμύρια παράνομα όπλα που κυρίως κατέχουν τα εκατομμύρια των λαθραίων. 

Τι περιμένετε εδώ στο Ελλαδιστάν κύριοι για να πράξετε το αυτονόητο; 

Η οπλοφορία σαφώς και μειώνει την εγκληματικότητα και αυτό αποδεικνύεται από τα στατιστικά των ΗΠΑ. 

 • Κάθε σχετική επιστημονική μελέτη που διαβάζουμε τελευταία καταλήγει πάντα στο ίδιο συμπέρασμα. Η οπλοφορία, όπου εφαρμόζεται, μειώνει την εγκληματικότητα. Ιδιαίτερα τα βίαια εγκλήματα.
 •  
 • Βέβαια τα περισσότερα ΜΜΕ (και) στην Ελλάδα περιμένουν πότε κάποιος θα σκοτώσει την οικογένεια του με όπλο για να κάνουν την είδηση βούκινο. Λες και αν ο ψυχοπαθής δεν είχε καραμπίνα θα ήταν αδύνατο να σκοτώσει με ένα κουζινομάχαιρο ή κάτι αντίστοιχο… Αυτά δεν συμβαίνουν ποτέ! Στατιστικά βέβαια, πολλοί περισσότεροι χάνουν τη ζωή τους από μαχαίρια και ρόπαλα κάθε είδους, από όσους πεθαίνουν από τυφέκια σε καιρό ειρήνης.
 •  
 • Από όπου και να το δούμε, το συμπέρασμα που μας δίνουν πάντα ως μασημένη τροφή είναι το ίδιο: Πυροβόλο = βία = κακό = οι κυνηγοί / σκοπευτές είναι τρελοί. Τι να πω, υπάρχουν σοβαρά συμφέροντα πίσω από όλα αυτά  – ο νοών νοείτω!
 •  
 • Στο θέμα μας τώρα, ας δούμε τι γίνεται στις ΗΠΑ: Μόλις μια αμερικανική κομητεία επέτρεψε την οπλοφορία, είδε μέσα σε ένα μόλις μήνα άμεση μείωση των φόνων κατά 8%, των βιασμών κατά 5% και των βίαιων επιθέσεων κατά 7%.
 •  
 • Στις ΗΠΑ λοιπόν, τα νόμιμα όπλα είναι μέρος της λύσης, όχι μέρος του προβλήματος! Εδώ στην Ελλάδα τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους οι ανευθυνουπεύθυνοι; 
 •  
 • Στο Τέξας, την πολιτεία που πρώτη επέτρεψε την οπλοφορία εδώ και πάνω από αιώνα, τα εγκλήματα κατά της ζωής είναι σχεδόν μηδενικά, ενώ ληστεία σε Τράπεζα έχει να συμβεί από την δεκαετία του 50!!!!! Ποιος ληστής θα τολμήσει να ληστέψει κάποιον όταν ξέρει πως όλοι γύρω του οπλοφορούν και έχουν μάλιστα από το νόμο το δικαίωμα να τον καθαρίσουν χωρίς νομικές συνέπειες ειδικά όταν ο ληστής εισβάλει στο σπίτι σου; Επαναλαμβάνω,
  Εδώ στην Ελλάδα τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους οι ανευθυνουπεύθυνοι; 
 •  
 • Τελικά η  αυστηρότητα της νομοθεσίας περί όπλων στην Ελλάδα προστατεύει περισσότερο τους εγκληματίες παρά τους νομοταγείς πολίτες διότι η οπλοκατοχή και η οπλοφορία αποτελεί απλά ένα πλημμεληματάκι με το οποίο ο εγκληματίας τη βγάζει καθαρή με κάνα εξάμηνο φυλάκιση και μάλιστα με αναστολή, δεν πάει καθόλου φυλακή δηλαδή… Να γιατί έχουμε γεμίσει με οπλοφόρους εγκληματίες γύρω μας..

Τέλος σκεφτείτε το εξής απλό. Η Κρήτη ως γνωστόν είναι παραδοσιακά γεμάτη με όπλα παράνομα όμως τα στατιστικά δεν δείχνουν να πρωτοπορεί και στα εγκλήματα με όπλο. Το αντίθετο μάλιστα…

Πως να καθαρίσετε το σπίτι σας εύκολα και γρήγορα

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. «ΓΕΡΑΚΙΑ» ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΛΙΝ, ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ» ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ