in

Ανακαλύψτε εδώ την καλύτερη παραδοσιακή σπιτική συνταγή λουκάνικου

Υλικά
για 25 λουκάνικα
• 3 κιλά χοιρινό κρέας
• 1.5 κιλά μοσχαρίσιο κρέας
• 3 σκελίδες σκόρδο
• 1 κουταλιά ξηρό θυμάρι
• 2 κουταλιές της σούπας πάπρικα
• 1 κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν
• 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
• αλάτι χονδρό
• ½ κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι
• έντερα χοίρου

Εκτέλεση
Είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τα έντερα και να τα πλύνετε.


Κόψτε το κρέας . Στη συνέχεια, προσθέστε το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια, προσθέστε τα υπόλοιπα μπαχαρικά. Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο λίπος χοιρινό για να γίνουν πιο ζουμερά.

Αφήστε το κρέας να παραμείνει μία νύχτα.

Γεμίζετε τα λουκάνικα με προσοχή γιατί αν παραγεμίσουν θα σκάνε στο μαγείρεμα.

Τα κρεμάτε να στεγνώσουν .

Για να διατηρούνται ζουμερά, πρέπει να μαγειρεύονται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 80 ° C.

via

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Φτιάξτε τα πιο ωραία, εύκολα και οικονομικά γλυκά ψυγείου σε 5 λεπτά

Κορμός ψυγείου με σοκολάτα που δε θα θέλετε να τελειώσει