in

Αμερικανοτουρκικό σχέδιο το ισλαμικό τόξο των Βαλκανίων

Τα τελευταία χρόνια η Τουρκία πολύ ορατά διεισδύει συστηματικά στους τομείς της οικονομίας και εκπαίδευσης στην Αλβανία. Επίσης διαπιστώνεται από διπλωματικές πηγές η υπαγωγή της Αλβανίας, του  Κοσόβου και της Βοσνίας σε τουρκική ζώνη επιρροής. Περιττό να αναφερθεί ότι αυτή η υπαγωγή δεν μπορεί παρά να τελεί υπό την ευλογία των ΗΠΑ και του σιωνιστικού κατεστημένου της Ουάσιγκτον, αφού η Τουρκία προωθεί τα συμφέροντα των Αμερικανών στην περιοχή που ξεκινά από την χερσόνησο του Αίμου και καταλήγει μέσω Κύπρου στην Μέση Ανατολή.

Ο αλβανικός στρατός εκπαιδεύεται και εξοπλίζεται από την Άγκυρα, ενώ υπό τουρκική καθοδήγηση και χρηματοδότηση τελούν πολλά κόμματα της Αλβανίας και Βοσνίας. Ένα από αυτά είναι το κυβερνών κόμμα στην Αλβανία του πρωθυπουργού, Έντι Ράμα. Ο Ράμα ηγείται της πλέον διεφθαρμένης κυβέρνησης που γνώρισε η γειτονική χώρα. Στις 3 Αυγούστου του 2013, ένα μήνα πριν αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας του, ο Ράμα συναντήθηκε στην Άγκυρα με τον Ερντογάν. Στην συζήτηση που διήρκεσε 3 ώρες συμφωνήθηκε το τελικό σχέδιο ισλαμοποίησης-τουρκοποίησης της Αλβανίας, όπως προκύπτει από εμπιστευτικά έγγραφα της τουρκικής κυβέρνησης που διέρρευσαν στον τύπο από τα Wikileaks τον Ιούλιο του 2016. Σύμφωνα με αυτά τα εμπιστευτικά έγγραφα ο Ράμα έλαβε εγγυήσεις και «ανταλλάγματα» από τον Ερντογάν ώστε να μετατρέψει την Αλβανία σε έναν πιστό και πειθήνιο σύμμαχο της Τουρκίας.


Στο επίκεντρο του πολιτικού και δημοσίου διαλόγου στην Αλβανία εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα κυριαρχεί η λεγόμενη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας», η οποία θα προέλθει κατ’ αυτούς από την προσάρτηση ελληνικών εδαφών μέσω ένοπλης δράσης και από την ενσωμάτωση του Κοσόβου. Εν εξελίξει βρίσκονται μυστικά σχέδια για εξοπλισμό αλβανικών συμμοριών που δρουν στην χώρα μας με σκοπό την ένοπλη δράση εν ευθέτω χρόνω, ενώ η πρόσφατη σύλληψη στην Ελλάδα υπαλλήλων του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών με προπαγανδιστικό υλικό για την «Μεγάλη Αλβανία» που σκόπευαν να διαθέσουν στους Αλβανούς που διαμένουν στην χώρα μας καταμαρτυρεί την ύπαρξη σχεδίων αποσταθεροποίησης εναντίον της Ελλάδας.

Σε ότι αφορά το Κόσσοβο τα αλβανοτουρκικά σχέδια, με την ουσιαστική προσάρτηση του Κοσόβου στην Αλβανία, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την έκδοση κοινών σχολικών βιβλίων με τουρκική χρηματοδότηση, κοινό σύστημα παροχής ενέργειας που ελέγχεται από τουρκική εταιρεία και την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου Δυρραχίου – Πρίστινα που πραγματοποιήθηκε από την κοινοπραξία Bechtel – Enka (αμερικανοτουρκική κοινοπραξία). Κάτι άλλο που θα πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας από αυτή την de facto ενσωμάτωση του Κοσόβου στην Αλβανία είναι ότι περίπου στα μέσα αυτού του αιώνα ο αλβανικός πληθυσμός των Βαλκανίων αναμένεται να φτάσει τα 8  εκατομμύρια.

Αυτός ο αλβανικός δημογραφικός καλπασμός σε σχέση με την εθνική μας πληθυσμιακή συρρίκνωση και την εισβολή των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών αποτελεί μία  «βραδυφλεγή βόμβα»  στα σπλάχνα του έθνους μας, μια βόμβα της οποίας η θρυαλλίδα ήδη έχει ανάψει.

Η δημιουργία ισλαμικού τόξου Τουρκίας-Αλβανίας-Βοσνίας που συμπεριλαμβάνει τα Σκόπια και μέρος του οποίου είναι η «Μεγάλη Αλβανία» δεν είναι μόνο έμπνευση των Νεοοθωμανών που προσπαθούν να επιστρέψουν στα Βαλκάνια χρησιμοποιώντας την Αλβανία ως κράτος-προπύργιο βαλκανικών συμφερόντων. Κυρίως είναι σχέδιο των Αμερικανών, οι οποίοι θέλουν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Χερσόνησο του Αίμου και να ελέγχουν τα ενεργειακά κοιτάσματα και την στρατηγική διείσδυση της Ρωσίας προς την  Μεσόγειο. Έτσι οι ΗΠΑ αλλά και η ΕΕ μετατοπίζουν προς τα κεντρικά Βαλκάνια τις παρεμβατικές τους δραστηριότητες ή άλλως τις αποσταθεροποιητικές τους δράσεις, εστιάζοντας στην υπονόμευση των τάσεων για πολυπολικότητα που εκπέμπονται από τους λαούς των χωρών Ελλάδας και Σερβίας.

Τα τρωτά σημεία των δυο αυτών χωρών είναι γνωστά, τουτέστιν η καταρρέουσα οικονομία και η απαξίωση της στρατιωτικής τους ικανότητας. Σε αυτό το πλαίσιο τα Τίρανα ως υποκινητής και ταραξίας της Τουρκίας και των ΗΠΑ αποτελεί μια επικίνδυνη απειλή για την ασφάλεια (εσωτερική και εξωτερική) της Ελλάδας αλλά και της Σερβίας, κατέχοντας μεγάλο δυναμικό αποσταθεροποίησης όλης της περιοχής με πρόσχημα την «Μεγάλη» Αλβανία. Η Σερβία έχει ήδη γίνει θύμα αυτών των αποσταθεροποιητικών βλέψεων των Τιράνων (Κόσοβο, Σκόπια), ενώ για την Ελλάδα δεν δύναται να αποκλεισθεί κάτι παρόμοιο στο άμεσο μέλλον.

Η Ελλάδα βρίσκεται υπό άμεση γεωπολιτική απειλή, ουσιαστικά ασφυκτιά γεωπολιτικά. Ασφυκτιά στα Βαλκάνια, ασφυκτιά στην Θράκη, ασφυκτιά στο Αιγαίο, ασφυκτιά στην Κύπρο. Είναι μια χώρα διαλυμένη οικονομικά, κοινωνικά και στρατιωτικά, μια χώρα της οποίας η εθνική κυριαρχία απειλείται από την νεοοθωμανική επεκτατική πολιτική, αλλά και από κρατίδια-δορυφόρους τουρκονατοϊκής επιρροής όπως η Αλβανία και τα Σκόπια. Κυριολεκτικά έχουμε φτάσει στο έσχατο σημείο διπλωματικής και στρατιωτικής ανυποληψίας. Στο ελληνικό έθνος-κράτος επικρέμαται ο αφανισμός, η δε ελληνική Κύπρος πνέει τα λοίσθια και «ιμβροποιείται».

Η Ελλάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί τον ρόλο που θέλει να αναλάβει στο παγκόσμιο στερέωμα η Ρωσία, αντισταθμίζοντας το γεωπολιτικό βάρος της Τουρκίας στην περιοχή και επαναφέροντας την χώρα στη διεθνή θέση που της αρμόζει.  Αν ο ελληνικός λαός αποφασίσει να επιβιώσει θα πρέπει πάραυτα να αποσπαστεί από την εκβιαστική κυριαρχία της σιωνιστικής Ουάσιγκτον, των Βρυξελλών και του ΝΑΤΟ, μια κυριαρχία που μόνο εθνικές καταστροφές επισείει. Η Ελλάδα πρέπει να μάθει να επιζεί στηριζόμενη στην γεωπολιτική της αξία και με συμμάχους που δεν αποσκοπούν στην αυτοαπαξίωση και στην ιστορική της αυτοκτονία.

 

Ο Ηλίας κασιδιάρης για το χάος στη Μόρια και τις απειλές Ερντογάν – ΒΙΝΤΕΟ

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Κυπριακό πορνό με ομαδικό σεξ «καίει» την καριέρα Ελληνίδας μανεκέν! (ΦΩΤΟ)